127

Анонимен

преди 4 години

До 125:Държава на 2000год.а нямате и дин гроб ине знаете къде е погребан дори един от Владетелите си.

126

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПосмали ***,стига лъга ,бе!През соца България беше най-добре и беше райска градина - факт!И нямаше бедни или нещастни хора!Безплатно здвавеопазване,образование,евтини жилища,ниски цени,заем на пари без лихви!Литър бензин - 16 стотинки.

125

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГърците са нямали азбука,те приемат финикийската и византийската азбука,а как е създадена византийската азбука,може да прочетеш в "За буквите" от Черноризец Храбър,от 9 век.Византийските букви са събирани от различни краища на Евразия.

124

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен135 Турците наричат "неверници",всички ,които не са мюсюлмани. Дори и лилипутът от Кремъл,който се прегпръща с Ердоган,за тях е неверник.

123

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 152О, да, точно това!ХАХАХАИмало е и други теми, в които рушмаланците са избушвали ***, но тоя път ... Всеки пост е бисер.

122

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 138"Те и за Илиада и Одисея лъжат, че била антична история ..."""ХАХАХАХАХАРусофили, Дами и Господа!

121

Анонимен

преди 4 години

Когато ГДР построи в рекордно къси срокове Берлинската стена - това ли трябваше да се разбира, че ГДР иска да се `обедини`?

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен140 Човек в хаос, лесно се поддава.ЕС трябва да помогне на Италия,а тя да се дисциплинира повече.

119

Анонимен

преди 4 години

Русия помагала ха ха, това някакъв виц ли е? Русия знае само да краде. 95% от БВП на Русия е от петрол и газ. Руснакът на практика не произвежда нищо, тоест ***.

118

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен143 Медиите писаха,че половината помощ от Русия- в медикаменти и защитни способия е негодна.

117

Анонимен

преди 4 години

Никой друг народ не е бил така мачкан от руснаците като нас.По брой на комунистическите концлагери ние сме първи в соц лагера.Хиляди бяха избити.Беше унищожена опозицията през 45та.Нормално е да се страхуват хората.И въпреки това след 89та година хиляди ходеха по митингите с години.Което показва колко сме си обичали социализма.Хората не гледаха `По света и у нас`Хората слушаха `Свободна Европа`

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен138 ТРябва а признаем,че гърците са имали писменост доста отдавна и са записвали всичко, което е достигнало до тях като знание,литература...повечето от което е принадлежало на други народи.Докато други такива,не са имали писменост и така са се загубили следите на техния принос към световната наука,философия и изкуство .

115

Анонимен

преди 4 години

И македонизма е измислица от късното Средновиковие,няма такова нещо,ако ми покажат поне един оригинален документ преди 17 век,а не фалшиви артефакти за Александър Македонски,ще черпя!

114

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе ставаш.Сменяй!

113

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовСпомням си как Западна Германия започна да строи Берлинската стена ..... аааа, не, чакай, тва беше СССР.Факти.

112

Анонимен

преди 4 години

Воят на американопитеците е доказателство, че санкционирана Русия има достатъчно сили да помага на безпомощна америка и Италия. В Италия вдигаха Руски знамена значи има защо а вие колкото и да виете нищо не можете да промените.

111

Анонимен

преди 4 години

Защо нито един русофил не е отишъл в рая на дребния диктатор от кремлин, а огнени дири оставят след себе си, когато им се отвори работа на запад, а?

110

Анонимен

преди 4 години

Просто тоя Конте са го купили руснаците.За да им даде едно рамо и да им свалят санкциите.НИКАКВО сваляне на санкции.ЕС не случайно реагира веднага.Знаят си с кого си имат работаС един динозавър.

109

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИмала трънкиДобре,че европейците им съчиниха история през 17 век - фанариотството,за да дерат кожата на християните на Балканите,а след това и им направиха държава през 18 век.Те и за Илиада и Одисея лъжат,че била антична история,ама писаницата е от късното Средновековие и не е история,а художествена измислица,с удоволствие ще направя химичен анализ,щото дълбоко ме съмнява,че дори е от 14-15 век,както казват,а е дори от доста по-късноИ македонизма е измислица от късното Средновие

108

Анонимен

преди 4 години

Минимална заплата на бедните руснаци е 150?, а помощта за безработни е 8? на месец. Не могат да се сравняват с нас българите дори.