72

Анонимен

преди 4 години

Икономиката ще пострада независимо от мерките в бг предвид глобалната депресия която се задава, така че не може за всички проблеми автоматично да са виновни мерките у нас - да не говорим че те са спестили доста други проблеми!

71

Анонимен

преди 4 години

в общи линии вече почват да разбират каква лудория направиха с това извънредно положение, но вече е късно и икономиката отиде на м айната си, сега вече правилините и разумни решения клонят към 0, *** така е когато държавта се управлява от фат%маци ужаса ще е безкраен

70

Анонимен

преди 4 години

Поповете да затворят църквите или направо властите да се намесят.

69

Анонимен

преди 4 години

Има предположение, че вируса ще загине когато температурите трайно достигнат тридесет градуса но при ниска атмосферна влажност. Повтарям това е научно, но предположение.ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ ОФИЦИАЛНИТЕ ПРЕПОРЪКИ

68

Анонимен

преди 4 години

Мангьров, като някой лаик почна да ръси мозък за този вирус и епидемията, като цяло без да е наясно с реалността и подробностите Тук, разни кръчмари, сервитьори и хотилиери веднага почнаха да му пригласят...Кунчев, пък сега се опитва да притъпи проблема с фалшиви препоръки.

67

Анонимен

преди 4 години

ами като съм на борсата или в неплатен в момента с какво ще ида на тая почивка питам само

66

не е приятно

преди 4 години

Аз от години имам алергия и непоносимост на студ, но и на летни горещини и излагане на слънце. Човек може да остане у дома ако се налага и да гледа морето по телевизията.

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71света е пълен с вируси пич, всякакви по вид :) ежедневно умират хора, само в нашата родина по 300 на ден, умират предимно от заболявания и инциденти и много малко от старост :) та в тая връзка се сещам за едни виц.Извъзнемни питали радио Ереван, каква е смъртноста при хората, отговора бил- 99,99999999999999 %- Толкова много ?- Ами да всеки който се ражда в едни момент умира - Е тогава защо не е 100 %- Ами има един възскръснал - отговорили от радиото :)

64

Анонимен

преди 4 години

До всички поддръжници на конспиративните теории, че всичко е измислица.Предлагам ви да заведете целите си семейства на една екскурзия до Верона или Бергамо. Много красиви градове са. Разходете се хубаво и навсякъде. Без маски, разбира се, че..нали, вирус няма.

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпрестанете да пишете глупости, Мангъров никога не е предлагал да се върви към така наречения стаден имунитет, това което казва той е че трябва по масово изследване за да се даде точна и ясна картина на разпространението и огнищата и на тази база да се предприемат мерки, а иначе за всеки е ясно че с карантина подобен вирус неможе да се пребори, решенията са две, пребуледуване и ваксина, това е ! когато подобен вирус навлезе в една популация друго решение няма

62

Анонимен

преди 4 години

До: номер 65Айде пак му слагате в устата на Мангъров ваши си думи!Не е казал да не се спазва карантината, а че карантина не се налага по този милиционерски начин както сега правят.

61

Анонимен

преди 4 години

А за юни?

60

Анонимен

преди 4 години

А доктора по-добре да не планира такава.

59

Анонимен

преди 4 години

Русия е в карантина до края на м.април. Според руската преса за последното денонощие има регистрирани нови 1175 случая на заразени с вируса. Любопитно ми е, каква ще е реакцията на руснаците на призива на професор Мангъров да не са спазва карантината и да се изработи стаден имунитет.

58

Мейстър Емон

преди 4 години

Др Кунчев се доказа като крайно неосведомен. Досега каквото каза все не излезе вярно. Хубаво Бойко му взе заплатата.

57

Анонимен

преди 4 години

Каква отпуска бе Кунчев? Ти къде живееш? Та отпуската я изгърмяхме да си гледаме децата вкъщи заради вашите безумни решения. След седмица започваме неплатените. Без лев помощ. Ти за отпуска си се загрижил. Просто и ти да си в медиите, нищо друго.

56

Анонимен

преди 4 години

Тия дето не им харесва, да не спазват. Едно и също мелите всеки ден - пълни смешници сте. Това да си вечна контра си е стара черта на другарите от коминтерна.

55

ген. Годжибери

преди 4 години

Това лято ще гледате морето по телевизора вкъщи.

54

Този

преди 4 години

Кънчев не знае ли че "В къщата на обесения не се говори за въже".

53

13.05

преди 4 години

Във вчерашния ДВ е публикувано удължаване на извънредното положение. Кажете го стига сте го крили. Или някой го е страх. Хорота се чудят. Вече един ден е в сила новия срок. Нали сте демократи кажете, че чакахте вето, но не го получихте! И сега някой се чуди как да излезе от собствения си капан. Стана хитрата сврака с двата крака. Хората не знаят какво да правят!