64

Анонимен

преди 4 години

Докато не започнат да вкарват в затвора контролните органи и изпълнителя, строителството в България ще е от зле по-зле.

63

Инженер

преди 4 години

Но това е нищо. Отвратително е как пътищата чисто нови и пропадат около отводнителните или канализационни шахти. Отвратително е безхаберието на контролните органи на обекта. Отвратително е, че парите на данъкоплатците се използват по този безогледен начин. Със всяка изминала година стават все по-нахални и все по-безочливи. Самите ние затъпяваме и не се интересуваме - пример един от многото е Графа. Това е такава порнография, че не знам дали има по вулгарна дума която може да се използва.

62

Инженер

преди 4 години

Това е защото не се уплътнява. Просто запълват изкопа само с багерите и това е. Има си проект по част Конструктивна или Пътна, където е описано как трябва да се уплътни земната основа преди слагането на хумусния слой, който е не повече от 40 см. На обекта има няколко контролни органа - Възложител, Проектант, Независим строителен надзор. Тези лица са отговорни да съблюдават правилното и качествено изпълнение от строителя. След като са му приели работата остава само гаранцията на строителя.

61

Анонимен

преди 4 години

Метрото умре от Фандъковид-19 и го погребаха.

60

Анонимен

преди 4 години

Трагичният елемент с тези проекти е това, че се плащат все вдно ги строят тесни специалисти от Катар, а всъщност ***-роднината на еди кой си, взима неграмотни подизпълнители да работят по тях. Хора, на лоито няма да дам кучето да ми разходят, работят по проекти за стотици милиони. Време е да им се търси реално (не на хартия само) ценз и възможност за изпъление на поръчката, както и декларации, че не се ползват подизпълнители.

59

Анонимен

преди 4 години

Тиквата и Данче ще го оправят, нали има кой да плаща, иначе "...уикенда времето беше лошо" добре е обяснено, фирма ГРОБ :D

58

Анонимен

преди 4 години

Типичното нека спестим лев от материали и читави работници па после що се чупи. Радвам се ,че скоро се махам от тази септична яма наречена софия.

57

Анонимен

преди 4 години

*** кой се е разхиждал да го снима изобщо? 5000лв глоба. А за уронване на стабилността - затвор. Да няма ерозия на почвата там? Щото в същото каре ще реставрират и едно ръждясало скеле за 100млн с набързо подписан договор по време на криза, затова питам.

56

Анонимен

преди 4 години

Обилни валежи от дъжд??? Живея в този район и валежите бяха трайни, но в никой случай не са били обилни. Обилни са, когато се излеят 100л за минута, ако ръси цял ден про едно адекватно геоложко проучване и полагане на пръст, би следвало това количество вода да се дренира в почвата. Пак ще има ремонт на ремонтите

55

Чонко

преди 4 години

Много хубаво направено затова пропада.

54

Путин

преди 4 години

е виновен

53

Мен

преди 4 години

Голяма работа на малинов пропада три пъти, все го оправяха и накрая е зарязано така- чисто нов булевард целия в кръпки пропадания...

52

Петко

преди 4 години

До Българското Що не си остана там бе лале дето си ходил.

51

Анонимен

преди 4 години

Ми като гласувахте за ГЕРБ сега какво не ви харесва?Ще му се радвате без да мрънкате!

50

Мистър Пампкин

преди 4 години

Това е оптична илюзия и фотошоп на фотографа, който е платен от БСП да подкопава доверието на хората в ГЕРБ - партията-спасителка на народа. Глоба за фотографа от 5000 лева и 5 години затвор за разпространяване на невярна информация.

49

Юрдана Самоковска

преди 4 години

#ЮБАВОЕ

48

Анонимен

преди 4 години

На ГЕРБ им се услади да правят ремонт на ремонт на ремонта. Така изхранват електората си от избори до избори.

47

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова и ГЕРБ не са виновни.Сиг***ните и кене/фи/те които гласуват за тях са виновни

46

Бръм

преди 4 години

Дъжда е виновен.

45

фейсбойко

преди 4 години

Това е идеологическа диверсия!БСП-то е виновно!