123

тя ли беше

преди 4 години

богинята по география или друга от 240-те птици по пекински в НС демонстрира обща култура на ниво втора предучилищна?

122

Анонимен

преди 4 години

Господа и госпожи депутати, не сте там, за да се извинявате, а за да вземате решения и да носите отговорност.Пробвате да не преметнете и гледате номера дали ще мине, всичките сте така, от Боко Суджука, до най- простия треторазряден, кум, или общинар от ГЕРБ.

121

мак

преди 4 години

Хора без работа, да теглят кредити, тия си увеличават заплатите без да им мигне окото. Алчни нагли ... Не се наядоха, а вече са милионери сигурно. Време е да се спре това редовно увеличаване на и без това огромни заплати. Дали даряват? Ще дарят веднъж, а все по-големи заплати ще взимат докато са в НС. А обясненията й за популизъм са толкова тъ.пи колкото нея самата. Добре поне, че не каза модернизъм, нищо чудно да се изцепи за стотен път.

120

Политици Бизнес

преди 4 години

А с какви гарантирани бизнеси напускат политиците, хотелче, ВЕЦ, фотоволтоиче, перки, строителство, земи, гори, горене на *** - пей, сърце.Е как ще правят евтина атомна енергия за обикновения народ, реакторите 2 г. под брезент?Барел петрол 25% - горива, данъци, акцизи не намаляват, храните, медикаменти прогресивно се увеличават. Газ 50% намаление, сметки за ток и парно високи, само с 25% намаляват.Тези хора живеят в друго измерение.Този им е начинът на мислене и живеене.

119

Оставка

преди 4 години

Поради липса на елементарен морал оставка!

118

Анонимен

преди 4 години

Стамболов - Караедикоя си! Да те е срам , че си българин!

117

тото

преди 4 години

Идеялен момент да си правят, каквото искат. Народа няма право да протестира в извънредното положение и давай заплатиииии.

116

БЪЛГАРИН

преди 4 години

ЗА НАГЛОСТ НЯМА ИЗВИНЕНИЕ. ЗА ГЛУПОСТ СЪЩО. ЗА АРОГАНТНОСТ СЪЩО. ЗА БЕЗОЧЛИВОСТ СЪЩО.......

115

Анонимен

преди 4 години

А за тоталната неграмотност / ниво 3 клас незавършен/ за брекзиД и Пекин кога????????

114

Анонимен

преди 4 години

Тая Караянчева и горе-долу симпатична, ама Менда Стоянова не знам защо я държи Баце, крайно отблъскваща с това изкривено от злоба и ненавист лице, което намразваш от първата секунда.

113

Бай Иван

преди 4 години

Типичен продукт на демокрацията, ако беше в старото време, щеше да е продавачка в селски хоремаг, ама нали "времето беше ваше", та дадохте платформа на такива индивиди, тя радвайте им се сега ;) !!!

112

Анонимен

преди 4 години

Е какво значи извинявай, има си начин - ОСТАВКА! Арогантни сте, десетки хиляди хора остават без работа заради неадекватните ви решения. Ще *** от глад по улиците, ще им взимат апартаменти, вие дефицит правите по милиард на седмица. Баси народа, вместо да излезнат по улиците се редят като агнета на заколение пред магазините.

111

Анонимен

преди 4 години

До Б Ъ Л Г А Р И НИмаш предвид Алфа Атака? И аз ги следя най-редовно. Поне дават достоверна информация.

110

Анонимен

преди 4 години

Тази госпожа си мисли, че и тя може да кара влака, но греши.Мястото на машиниста е заето докато партия Герб съществува.

109

Шопо

преди 4 години

Бойчето я е мъмрил !!! А може и да я е.....

108

Б Ъ Л Г А Р И Н

преди 4 години

Аз гледам само Алфа TV - тебевизията на народа.

107

Анонимен

преди 4 години

Представете си, че тази женица седи на стола на СТЕФАН СТАБОЛОВ! Какъв срам, какво падение!!!

106

Анонимен

преди 4 години

Настоявам до края на деня тази некомпетентна и нагла женица да е подала оставка! Това е гавра!

105

Анонимен

преди 4 години

Значи бизнеса плаща 60% от заплатите или уволнява но държавните служители са си на 100% ?!Питам се, кой *** човек би отишъл да работи в частният сектор???И за кой ще гласува цялата тази армия от тунеядци в администрацията???И всичко това се плаща с парите на всички българи.Сега разбрахте ли КАК Боко печели избори вече 10 години?!

104

ЗА ВОДАЧА

преди 4 години

Сидеров е наща гордостСидеров е наща честСидеров е наше знамеСидеров е лъв, борецПоглед, като от стоманаТвърди речи, ум - бръсначТой е нащо гордо знамеЧук ковашкиПръв водач