38

asd

преди 4 години

фантасмагории и заблуди...1500долара са ти билетите, 100 долара на седмица ти е квартирата

37

Анонимен

преди 4 години

На бригада трябва да се ходи в православна Русия. Там ще ги научат да славят Русия и Путин и да получават пари за това.

36

Анонимен

преди 4 години

До смешкиАмериканско семейство изкарва повече. Часовата ставка в Америка е около 20-25$. При 8 часов ден е около 200$. На месец 4500$.Друг въпрос е за разходите. Студентите на бригада обикновено имат осигурена храна, застарховка и спане или са на минимални цени. това е голям разход за американско семейство - наем, храни, застраховки и т.н. Бригадите са окло 4 месеца. Повечето студенти взимат и извънаредни часове. Нали нашите бизнесмени искат работна рака - с езици и т.н. и се стискат.

35

Българина

преди 4 години

Срещу 100 млн си изнасяме младото население, което половината не се връща след 2 рата бригада! Срещу 8000 долара, което е 14 х лева, се губят осигуровки и данъци за 40 г напред от емигриралия студент! Баааси келепира и бизнеса който правим, антибългарски и унищожителен

34

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ със 100 милиона слагат една пейка в нашия парк до блока бе, това са нищо пари....

33

Анонимен

преди 4 години

Там пари не се печелят, а се добива сървайвал опит. Не е лошо за мамините синченца.И малко език и нрави ще научат. Лошо няма.

32

Анонимен

преди 4 години

Не студентите, а някои посредници са пред истерия, защото са взели и изхарчили едни пари , които ще трябва да връщат.

31

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си малoyмен да заминеш за САЩ точно сега и още по малoyмен ако не можеш да направиш разлика между 1 милион и 100 милиона.

30

Анонимен

преди 4 години

САЩ е най-тежко ударената държава. Няма начин да допуснат още потенциални вектори на разпространение от международни студенти. Ако някой иска да ходи е ***.

29

Анонимен

преди 4 години

Глупости. Когато бях студент преди години и аз се бях занесъл по тези "бригади", за съжаление имам само лоши спомени. Работих в една пералня и работата ми се заключваше в това да сортирам омазани със сп*ерма чаршафи в един хотел.... Едвам успях да се прибера на 0-ла и то без да да си правя почика/пътуване по големите американски градове след приключване на бригадата.

28

Анонимен

преди 4 години

Самолетите почти са приземени на 100% за гражданските полети.

27

Ал.ч.ни.

преди 4 години

Яд ли ви е, че се не облажихте с тези пари на студентите? Поне 20% ДДС? Ами хванете си звеното за Икономическа полиция към ГДНП и ги оберете като африканци! Ееейй, голяма работа сте, все гледате как и кога да прецакате някой и да му вземете парите! Зам.шефът на Охранителна полиция на СДВР Тони Тодоров пък събрал пандурите си и за няма 2-3 часа написали 102 НП на софиянци, че не са носили маски, макар че мин. Ананиев се отрече от т.9 на заповедта за ИзП. 5000 лв е нетната заплата за 7 месеци!

26

джони

преди 4 години

ва нидей тъй ва , за три месеца ли

25

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААУ-шанка, "само" Сащ е 330 000 000 човека. Сметни го като процент ако имаш толкова мозък.

24

баба мара

преди 4 години

не искам долари не искам вируси не искам да заминават а ако заминат да стояттам до края на пандемията тази зараза доиде от българите в чужбина това е фаталнагрешка на правителството да прибира тези хора

23

Анонимен

преди 4 години

Престанете да залъгвате хлапетата,студентски бригади 2020 няма да ИМА, евентуално 2021 ДА!

22

Анонимен

преди 4 години

За тази година ги отпишете тези 100 милиона долара. Студентите могат да отидат на бригада в Сибир и да донесат по 100 рубли за компенсация.

21

До 9

преди 4 години

И най-нагло ни правят на мало.умни. и аритметиката нещо не им излиза. И по 6 000 долара да донесат/кхоето е в сферата на фантастиката/ х 6 000 човека = 36 млн.долара х 1.80 за долар пак не става 100 млн.лева. В тия времена да подстрекаваш децата да ходят в щатите и да си рискуват здравето е престъпление.

20

Факти

преди 4 години

Редовните полети между ЕС и САЩ са спрени от 2 седмици. Седмично там има по 3 милиона нови безработни. Заведения, паркове са затворени. Кви бригади кви 5 Лв? То летен сезон в Слънчака няма да има те за щатите мислят.

19

Анонимен

преди 4 години

Младите роби на остарялата система.