160

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 157"ако може да му я експроприира"Ем, то това комунис*ите го могат най-добре. Те "експроприираха" и продукцията на мандрите още като терористи. После "експроприираха" и царските имоти и златото на България. През 1989 "експроприираха" с куфарчета милярди от богатството на България. И сега пак чрез различните им прикрития продължават да "експроприират".

159

Анонимен

преди 4 години

До Цола Драгойчева 153Когато човек няма в подкрепа на тезите си факти, доказателства и обосновани разсъждение, той се хвърля в лични обиди и нелогични препратки.........ЧЕ КАКВО ОБЩО ИМАТ ТУКА НЕАНДЕРТАЛЦИТЕ??? Краварите са избили над 90 милиона индианци.......ИСТИНА ЛИ Е ИЛИ НЕ? ИСТИНА Е!!! Какво общо има това с неандерталците? Мале мила, подозирах че с акъла нашето "младо" поколение нещо не е в ред, ама явно пораженията са по-големи и по-дълбоки! Две смислени изречения не могат да напишат!

158

Анонимен

преди 4 години

Руснака обича да живее в гнет. Иска си някой на който да се възхищава и почита а той да го бие с нагайката.Такава е широката руска душа.

157

пущиняк

преди 4 години

До one,То и руснаците си мечтаят за хубавия американски климат и огромните площи обработваема земя в добавка към него, ама уви! На едни всевишния им дал хубав климат, на други залежи на полезни изкопаеми! Само с Норвегия малко се е поолял , ама това е друга тема!

156

Анонимен

преди 4 години

До Бате Гойко"не знам колко руснаци познавате"Познаваме другарю, познаваме. Последно бях на гости по време на Олимпиадата: Сочи беше излъскан, но ходихме на гости малко извън курорта .... потресаващи гледки и хора, които не съм сигурен дали въобще ги пускаха да стигнат до "лицето" на Русия. Иначе, не разбрах, ти повече знаеш за положението в Русия от вицепремиера на Руската Федерация ли?

155

Анонимен

преди 4 години

Fake news. Ako rusnacite niamat, zasto Napoleon, AdiHit im nalitat i iskat lichno da gi barnat?

154

Анонимен

преди 4 години

156, къде в София се чукат камъни бе, пишман жълтопаветнико :)

153

Анонимен

преди 4 години

Мечтата на русофила - не той да си купи хубава кола, а другият да слезе от своята. Пък ако може и да му я експроприира - най-добре.

152

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 154Ха-ха-ха.....че аз съм си от София........а виж, ти явно идваш сутри от някои от съседните села на работа в София, я да чукаш камъни или до лепиш плочки по баните на нашите севдо-олигарси, които още, по погрешка, не са на топло! Но скоро и това ще стане, както и на сегашната върхушка.....иде и времето! Като мине кризата НИЩО ВЕЧЕ НЯМА ДА Е СЪЩОТО! Видяхме и "помощта" от "бракята-еуропейци"........ПЪЛЕН ФЪЛШ И БЛЪФ!

151

Анонимен

преди 4 години

аз ще те видя скоро КАКВО бмв ще карашНадали ще се срещнем някога и Слава Богу :) Ти сигурно идваш до София само с организиран от *** транспорт.

150

Цола Драгойчева

преди 4 години

До анонимен 148Абсолютно си прав товариш!Пропуснал си да споменеш, че ако не бяха американците, неандерталците щяха да са живи тоже!По-полека с бояришника!

149

Анонимен

преди 4 години

Поради изключително ниската продължителност на живота в Русия няма да имат много жертви от вируса. Пък и руснака яде и пие страхотни "подельки" *** така че има имунитет.

148

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 148Хи-хи-хи-хи.........аз ще те видя скоро КАКВО бмв ще караш, защото ВСИЧКИ АВТОМОБИЛНИ ЗАВОДИ СПИРАТ! Скоро ще се возиш в каручката на дядо си и ще си обуваш цър-ву-л-ките, грижливо позакърпени!!! ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМАШ ПАРИ ЗА НИЩО! А понеже България пък също няма нищо, нито суровини, нито вече умни хора, нито производствени мощности.........ТИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ???? И моля те, не се къхъри за руснаците!

147

Анонимен

преди 4 години

КОЙ ИМА БИЗНЕС С БЕДНЯЦИ?Е, ако продава лосион за вана човекът, що да няма бизнес? Те даже пият такива неща, а където има ниша, има и бизнес.

146

Анонимен

преди 4 години

До Цола Драгойчева 144Такива глу-по-сти ги пише само в твоето краварско посолство! А какво като Сталин е грузинец.........в СССР и в сегашна Русия, така както и в бившата Руска империе е имало и има над 150 народности и нации! И ВСИЧКИ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! За разлика от индианците, които не са имали щастието да ги завоюват руснаци.......ЩЯХА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДО ДНЕШЕН ДЕН!!!! Щяха да си имат и култура и език и традиции!

145

Анонимен

преди 4 години

75% от българите са ЗА!!!!!!Ама разбира се, как иначе. Тия работи и аз съм ги слушал много, как сме "за", само дето навалицата е към Аспровалта, а не към Сочи :) Иначе кръчмарски русофили знаеш ли колко съм срещал, дето плаче на "Любе", ама като се накърка и вади ключовете от БМВ-то и вика "Е, те това е колата!". И руски знае точно толкова, колкото ти - шведски. Даже може би ти шведски повече знаеш.

144

Анонимен

преди 4 години

До ??? Ваканции в Точмаш МОСКВА за инженер-конструктор с КАД(Проинженер) и английски - 16500р. Това е 2 пъти по- малко от чистачка-бурятка в МОЛ.

143

Анонимен

преди 4 години

То не че ние сме цъфнали и вързали. При по-дълга криза и тук ще има доста хора дето няма да могат да си покрият разходите. В държава като нашата, дето хората взимат кредит до заплата и да си платят тока дори когато работят не върви да обсъждаме руснаците.

142

Цола Драгойчева

преди 4 години

До анонимен 137Хахаха Абе ватенката, от къде четеш тази алтернативна история?Там сигурно пише, че Сталин е 100 - процентов руснак, върнал от оня свят 20 милиона души, че евреите са платили на Айнщайн да създаде атомната бомба, Ленин е Месията, не Христос,20 000 поляци извършват масово самоубийство в Катин...Това няма ли го в опорките от Пасольството?

141

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Боже господи, какъв рабфак си искарал? Аз му цитирам Господ Сталин директно, оно рупа ли рупа!