76

123456

преди 4 години

До .***, никой не коментира да не се ходи, просто не е точно това лято най-подходящото. И следващо ще има, като ви се ходи в чужбина да си поработите и да видите свят - направете го тогава, а не по време на пандемия...

75

българин

преди 4 години

До: номер 73 и номер 82 (Irenaira 1)Госпожо, не вярвам да има тук някой който таи злоба и само заради нея да пише.Знам какво е да се грижиш за ученик с мъка да изкласи и да успее да се запише да продължи образованието си.Но и вие ако сте интелигентна и детето ви би трябвало да знае езици.Следя всеки ден новините по CNN, а те са страшни!Да пратите детето си там означава да го изпратите в Ада!Много съжалявам за ситуацията, но специалистите там прогнозират между 100 и 200 хиляди жертви!

74

До 82

преди 4 години

Ако беше толко умна дъщеря ти, нямаше да мие тоалетни, а да почне в ит сектора на 3000 лева стартова, чисто. Само че тя акъл НЯМА! И ТИ ГО ЗНАЕШ!Дъщеря ти е поредната нереализирала се млада пропадия, също като теб.Ще се върне нахъсана колко е велима и ще почне на трицифрена заплатка тук, отличен 6!!

73

.

преди 4 години

Жалки сте да коментирате неща от сорта на да останат да поработят в България като толкова им се работи, само където в България не знам минималната ставка да е 10$ на час, както е на всички оферти за бригади. Студентите и тук работят, просто за минимални пари, затова заминават. И работите са главно като сервитьори и продавачибв съвенирни магазинчета, не вярвам вие тук да работите много по-престижна работа и то за тази ставка на час. Хайде стига сте коменирали без да знаете, *** само плюе.

72

Анонимен

преди 4 години

До Irenaira 73ИРЕНА, така май се казваш. Не ти завиждам. Аз лично съм недоволен от властите, които ще разрешат евентуално такова заминаване. Властта трябва да е умна за разлика от безумните. Когато детето ти "лепне" коронавируса друга песен ще запееш. Алчността е лош съветник. А Вие като сте толкова учено, интелегентно, материално обезпечено семейство, до там ли сте стигнали да тласкате детето си за няколко долара повече.

71

Анонимен

преди 4 години

До Irenaira 1Куха жено, кажи как ще се реализира дъщеря ти като я пратиш в епицентъра на епидемията и след 2 седмици легне болна на 10000 км от родината и от майка си?

70

!:

преди 4 години

Само за справка за децата 24 работни дни х 250 долара = 6000 долара на месец или 72 000 годишен доход. Това е всъщност средната заплата в Сан Франциско, най-скъпия град в държавата. Хора с образование и професия не достигат до 60000 долара на година. Сами си отговорете дали е възможно един нископрофилиран работник да получи подобна сума при наличието на здравна, а и задаваща се финансова криза. В САЩ, а и не само, безработицата ще е голяма.

69

Irenaira 1

преди 4 години

Пишете си каквото искате . Сигурна съм , че коментарите са от хора , нереализирани в обществото .Най-лесно е от позицията на анонимка да плюеш по цвета .Студентите са нашето бъдеще , а от толкова злоба ми се повръща .

68

Гост

преди 4 години

Аз предлагам да заменим бригадите в САЩ с бригади в братска Русия (Коми).Даже ще се снимат пред Кремъл.Бъдете патриоти!

67

До 73

преди 4 години

Отличниците в училище са неспособни да губят и се превръщат в двойкаджии в живота.Щом не си могла дс й осигуриш едни 4-5000 лева за бригадата, значи ти си срив, НЕосигурил собственото си дете.Като се върне момичето с печалба 2-3000 лева, шот там трябва да се бъхтиш ЯКО по 12-14 часа дневно, за да захлебиш петцифрена сума след разходите накрая, ще й вземеш ли парите, за да си купиш цигарки и пиячка?

66

Анонимен

преди 4 години

А с какво ще стигнат до щатите ? С подводница, параход или кораб, щото като не летят самолетите ще им е маааалко по-трудно :D

65

Анонимен

преди 4 години

Въпросните "бригади " са СРАМ за България и българите!

64

смях

преди 4 години

До Irenaira 1Абе госпожо, вие сериозно ли не виждате проблем в заминаването на дъщеря ви в точно този момент? Новини не чете ли? По 20000 човека се заразяват дневно в САЩ, от които 1000 умират, препълнени морги, военни и извънредни положения? Сериозно ли си мислите, че до 13 май всичко ще е цветя и рози? Аман от безотговорни родители... Завист й се привидяло на госпожата. Какъв ви е проблемът да изчакате до догодина?

63

тото

преди 4 години

До Irenaira 1 Моля да поясните за какво точно завиждат на дъщеря ви тези "жалки , завистливи и долни човечета", цитирам ви! Как си го представяте, за какво точно й завиждат? Ще ми бъде интересно да разбера. Благодаря!

62

Анонимен

преди 4 години

Според мен могат да привлекат бг лекари и студенти по медицина които да помагат. Много биха се съгласили.

61

Анонимен

преди 4 години

Пълни недомислици.Я да берат череши и да поразчистят малко *** из Бг, че много е мърляво. Ще ги пуснат в Щатите ама може би другото лято.

60

Irenaira 1

преди 4 години

Четейки изказванията не мога да повярвам колко жалки , завистливи и долни човечета има . Дъщеря ми е една от тези студенти заминаващи на бригада в САЩ . Въпреки че аз бях против , детето ми си събра пари работейки , успоредно с това че е пълна отличничка .Всички тези заминаващи студенти са страхотни деца , за които жалките душици леейки злоба , могат само да мечтаят . Сигурна съм че жалките коментари са от хора отгледали деца , които с мъка са избутали до 12 клас и цял живот ще са отпадъка .

59

Анонимен

преди 4 години

Нека да ги оставят да заминат. Някои от тях няма и да се върнат. Други ще се върнат болни, та да разболеят семействата си. Глупостта се наказва. Може би това е СЪДБАТА. Не е чудно ако ДЯВОЛА седи на рамото и шепне - ОТИДИ, ОТИДИ, ОТИДИ. Ще заработиш долари. Американците или ще са умряли, или болни, или заразоносители и им е нужна работна ръка. ВЪРВЕТЕ!!!!!!

58

Анонимен

преди 4 години

Дано да се оправи положението по света, че хората да могат да заминат.

57

ужас

преди 4 години

Какви 100 милиона в икономиката, какви 5 лева, бе алчни душици? Сестра ми беше на бригада през 2007-8 в пика на кризата, която да припомня беше ФИНАНСОВА, не ЗДРАВНА и едва си изби парите, които вложи за да замине, при това работеше на 2 места. Защо лъжете децата, че ще има къде да отидат там? Хотели, заведения и паркове не работят, не се знае кога ще отворят. Масово са в извънредно положение с мерки като нашите. Санитари в болниците и гробари ли ще им пращате?