363

Анонимен

преди 4 години

Герберизъм---------------------Време на двусмислие,хаос,научна неяснота,абстрактност, мракобесие и терор.

362

Анонимен

преди 4 години

Тук е фpaшкано с хора без ум в главата... Дай им само политика и им гледай сеира...Гaньовскa pабота.

361

Няма такава държава

преди 4 години

Първо нямаше вирус ,после се оказа че има.После маските бяха по желание , после станаха задължителни.После бяхме в основата на някакъв пик ,но този пик го чакаме вече 20 дни.Има ли едно нещо вярно в приказките на този смешен Щаб с някакъв жалък коремен хирург , и с премиер -обикновен пожарникар?

360

Анонимен

преди 4 години

Имаше статия с твърдение от германски учени и те предполагат, че тозивирус ще циркулира поне 2 години с приливи и отливи.Дано не познаят, но без ваксина няма да е лесно.Маската е без значение. Дори и с противогаз не си обезопасен...

359

Офф ,да се омитат

преди 4 години

С маски или без маски ,тези пълни 100%тови кре.тени от Герб трябва да се махнат веднага от властта ,защото положението вече е непоносимо.Държавата е пълна с чиновници-герберасти , а икономиката е в колапс. Със или без заеми ,правителството на Тиквата ще падне ,но после пак ние ще връщаме парите плюс лихвите.ТИКВИ ,ОМИТАЙТЕ СЕ ! ВТРЪСНАЛИ СТЕ НА ВСИЧКИ С ГЛУПОСТТА И НАГЛОСТТА СИ!

358

Анонимен

преди 4 години

Проблема е в парите,не е в маските! Кой каквото ще да ви говори,винаги накрая става дума за ПАРИ !

357

Анонимен

преди 4 години

Борисов ги прави смешни и луди. Всички заприличаха на Него.

356

Смях

преди 4 години

Бочката и калинките му сутрин казват едно, на обяд го променят, а вечерта се отричат от първите две.

355

Анонимен

преди 4 години

Професорите, генералите и гербавите калинки в България са повече от броя на заболелете в света.

354

Анонимен

преди 4 години

В момента се крием от вируса, а не се борим с него. Впрегнете БАН да работят по ваксина.

353

Анонимен

преди 4 години

Е цакнаха ми далаверата ,имам 50хиляди маски,да се надявам ,че утре ще върнат закона за задължителното носене

352

...

преди 4 години

Управляват ни някакви ходещи плиткоумни емотикони.

351

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 374Короната ще се премахне ако се тестват всички жители на страната понеже ще се знае, колко хора са болни и колко са преносители на вируса. Преносителите на вируса ще са под карантина за 14 дни а болните ще се лекуват в болниците. Другия вариант е ваксиниране на населението, но в момента няма ваксина.Със страх и криене няма, как да победим вируса.

350

Харизан

преди 4 години

Кирил Ананиеве , ти си самотният бегач на дълги разстояния ! Очевидно не си се консултирал с когото трябва, някаква мухичка те е захапала за да сътвориш такава заповед. Хората са вече изтормозени, без парички, ще останат и без хранички. А вие, министрите, си правите каквото ви хрумне. И да запитам, има ли на тази планета , друго правителство, в което да има трима министри финансисти по образование и на които поверените министерства нищо да не могат да направят- образование, здравеопазване, финан

349

Анонимен

преди 4 години

Не маски ,пари ми трябват имам семейство, деца и възрастни родители ! Аз и съпругата ми вече не сме на работа ! Борсата е ниска ,не стига ! Сърцето ми почва да бие лудо ,няма власт която да ме накара да предам семейството си , помислете си добре по кой път тръгвате годпода управници

348

Иванчо

преди 4 години

Стой си в къщи бе пенсионер. Нас младите защита не ни трябва. Много се страхувате за мижавия си живот. А ние да страдаме, бси егоистите.

347

Анонимен

преди 4 години

Държавата ще те защити отзад, дори няколко пъти. Лелей, какви буддали на тази територия.

346

Анонимен

преди 4 години

Има предпазни шлемове. Те са по-ефективни от маските. ще станат развъдници на бактерии понеже хората ще почнат да се потят и не ми се мисли, какво може да си докара човек.

345

Анонимен

преди 4 години

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, чудя се какво правиш тука а не си в Китай?

344

Маските - бурки

преди 4 години

Преди повече от 1150 години в България започнали да върлуват епидемии. Тогавашният владетел на българите Борис видял в кризата възможност да смени вярата на своите поданици. Дали сегашните български управници не кроят нещо подобно в наше време?