17

Анонимен

преди 4 години

Смешници :(

16

В Ирландия

преди 4 години

Хората останали временно без работа от кризата ще получават за 3месеца от 350 до 410евро на седмица ! От квартирата не могат да те изгонят дори и да не плащаш има мораториум над ипотечните заеми ! Но вие в Бг явно сте по богати от тук щом плащате по 5000лв глоба за разходка в парка ,ето това е стандарт ! Тук няма такиви глоби !

15

Анонимен

преди 4 години

"мерките" от утре! От днес:България БВП-60 Милиарда?Държавен дълг-21% от БВПВалутни резерви-20 милиарда?От днес:Сърбия БВП-47 Милиарда?Държавен дълг-50% от БВПВалутни резерви-13.5 Милиарда?България отпуска за борба с Кризата2.3 Милиарда ЕВРО! Сърбия отпуска за борба с Кризата5.5 Милиарда ЕВРО!

14

Бравос

преди 4 години

А когато дойдат бирниците от МВФ да връщате заемите?

13

Анонимен

преди 4 години

Браво. Адекватни мерки.

12

Анонимен

преди 4 години

Шефа ни пуска в неплатен отпуск и не плаща нищо - не можем да идем и на борсата. А отделно няма да плати и платения отпуск който е натрупан досега. Прави се на ударен , а тиквеното правителство защитава такива като него. Само на думи защитава работниците.

11

12345

преди 4 години

Който реално нещо произвежда да го .уха. През март се фактурира произведеното през февруари т.е. когато се работеше.

10

Анонимен

преди 4 години

Мерките против КУРаната трябваше да се вземат преди повече от две седмици. Но тогава Годжи и ония от заразната излизаха пред Мисирките и Изкукудякваха. Нема курана нема КУРана. А в същоти време докато двамката кудкудякаха на Мисирките влезнаха стотици хиляди от Жабария и Испания. Още на другият ден проима заразени в Пирогов. Ние ли сме виновни дето 30 г. Търпим Мутрите а Тарикатите отидоха да си живеят живота. А сега като видяха дебелия се върнаха да ни докарат Проказа. Ние ли сме виновни.

9

Пенчо

преди 4 години

А нещо за самоусигуряващите се,....дребния бизнес,..... магазинчета,..... ателиенца, и други ца....?!!! ***!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Кога тиквата ще направи електронна система която следи абсолютно всичко относно работодатели и работници? За 5-10 млн може да се направи такава система, в която всеки работник и държавен инспектор може лесно да провери кой работодател е некоректен и ***.

7

Анонимен

преди 4 години

схема 60/40 , 60 за наще фирми 40 за партийната каса , а иначе хубаво сте написали че в Германия парите не се преждат на фирмите а директно отиват в работниците .

6

az

преди 4 години

Само 10 хиляди ли? Затова ли беше цялото квичене по медиите цял месец? Че то като мине сезона само в туризма има 150 000 дето си клатят краката после цяла година? За 10 000 и парите заделени за бюрото по труда трябва да стигнат.

5

Анонимен

преди 4 години

60/40 е пряко нарушение на Конституцията, чл.6 . Не може държавата да подарява пари на едни , а на други да не дава нищо , само защото някой министър си мисли ,че едни работници са по-важни от други. Не може всики да плащаме ДДС, а тези пари да отиват за хрантутене на някой, който си клати краката в къщи. В същото време набират доброволци - наивници да си рискуват живота за без пари.

4

Анонимен

преди 4 години

Само БСП може да възкреси България в този тежък момент. Ако Другарката Нинова и Другаря Станишев се разберат, ще спечелим изборите и България ще постигне по неживдан икономически ръст и от времето на тройната коалиция, защото сега в редиците на БСП са най-можещите, най-умните и най-образованите или с други думи там е цвета на нацията, само трябва да се разберат.

3

Анонимен

преди 4 години

9909 с вирус.ама ти сериозно ли

2

Анонимен

преди 4 години

Хем всички ще се изпоразболеем от този вирус, тези смешни мерки не могат да го спрат както се видя вече навсякъде, хем ще останем без работа и без средства за препитание, ще има мародерсва, грабежи, може и човекоядство да се появи, и после някои хора ще напазаруват евтино фалирали фирми и ще имат армия от безработни които за парчето хляб са готови да работят като животни. Да живее демокрацията - най-добрата система, защото никой не е измислил по добра.

1

Анонимен

преди 4 години

А тези пуснати в неплатен отпуск колко десетки хиляди са?