332

Мично Празников

преди 4 години

Има изследване ,което доказва връзката между обхвата на ваксинацията на населението с БЦЖ ваксина и заболеваемоста от коронавирус. Страните в които БЦЖ не е в имунизационния календар се оказват най-засегнати- Италия, Испания, САЩ, Франция и т.н. Австралия започва от тези дни масова ваксинация с БЦЖ на всички медицински лица. Погледнете сайта bcgatlas.org и точно ще видите връзката. Всички антиваксъри може да си направят ритуално сепуко....

331

sff

преди 4 години

Абе, професор Константинов-уважвам те, ама може ли да се изложиш толкова много с данните бе човек?!?!Сан Марино е с популация от само 33000 човека, а ти правиш съотношение на починали хора към милион?!?!?! Баси математиката човек....излагаш се, а си учен човек уж.....Но дори да е така, както твърдиш-в Сан Марино процента смъртност спрямо населението е 2% от общия брой!!!

330

името Господне?

преди 4 години

До Анонимендо 354 Който повярва от сърце в Господ и се прекръсти е спасен и всичко ще получи!Не споменавайте името на Герб и БСП - дявола - богоубиец Комуниста!-атеист!Парите са 2 и с тяхняма да оздравеем и постигнем вечен душевен живот!Сега е момента да се отнесем към Бога билж тж с нужда или без нужда. С покаяние!

329

боклука на Италия

преди 4 години

До До 352Превърнахме се в бунище на заразата под мъдрото ръководство на Партия ГЕРБ!Има ли Партия - няма виновни! Така наредиха!

328

До 352

преди 4 години

До Анонименкой ни зарази?- Внесените заразени *** на италия и атглийските гейове на черноморието!Няма ли на кой виновен да му се потърси отговорност? Тогава Партиите да кажат!Такава е властта!

327

gumbol and darvin

преди 4 години

До Бог - твореца... *** не го казвай това на мен, кажи го на Мишо Константинов, професора по "яки" гени и генетика....нека той обясни какво означава як ген, аз не знам...хахахаха

326

Анонимен

преди 4 години

Не споменавай името господне без нужда

325

Атеиста

преди 4 години

До Божа работа...Той воюва против Бога и е негов враг и на народа - чиста проба ГЕРБ-БКП-ДС.......

324

Анонимен

преди 4 години

До 346 При нас заразата дойде от Италия и Англия и западните дестинации

323

дойде време

преди 4 години

Да се завърнем и отнасяме към Бога а не БКП - сатаната,демона,дявола - атеистите.

322

Бог - твореца...

преди 4 години

До gumbol and darvinБКП-ДС да не си приписват Божиете заслуги! Той заразява и той излекува! Твореца ни!Само той умъртвява и той само изцелява всичко сътворено от него от негово име!

321

излишната ни гордост

преди 4 години

До АнонименГордостта е грях и се наказва също със смърт!

320

Божа работа...

преди 4 години

До АнонименЗатова Господ-Бог е дал граници е езици между народите1 да не се пренасят зарази!

319

gumbol and darvin

преди 4 години

Дали Генът ни е "як"??? Много е як, направо е Арнолд на всички гени!....муа ха хах хахахахах

318

Ной ни заразява?

преди 4 години

БСП-ДС и невъзвращенците завърнали се от чужбина емигрирали там

317

Свещена беднотия!

преди 4 години

До Анонименкато у нас!На световната карта най-гъсто населените и богати места са с най-много заразени?Защо в бедните гладуващи места няма много заразени освен с пренесена зараза?

316

Анонимен

преди 4 години

В момента заразените в САЩ са 164 хиляди, а починалите 3170. Аериканците изкупуват всичкото злато, запасяват се с оръжие и чакат най-лошото. По улиците нан НЮ Йорк са паркирали хладилни камиони на моргите. Губернаторите обвиняват кметовете, кметовете губернаторите, а Тръмп демокартите. Така е когато хаосът стане неуправляем

315

КУРТИ

преди 4 години

В ОБЩИНА С ОКОЛО 23000 ХИЛ. НАСЕЛЕНИЕ ЗА МЕСЕЦ УМИРАТ ОКОЛО 100 ЧОВЕКА ПО РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ ,КАКВО СЕ ОПИТВА ДА КАЖЕ МАТЕМАТИКА ИЗОБЩО.... НАГАЖДАЧИ

314

ABE

преди 4 години

ПРЕДИ ДА ПИШИТЕ СИ НАУЧЕТЕЕ УРОКА БЕ НЕВЕЖИ ИМА ВРЪЗКА МЕЖДУ ВАКСИНАЦИЯА ЗА ТУБЕРКОЛОЗА И СМЪРТНОСТТА ОТ ВИРУСА ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ НЯМА СМЪРТНОСТ НЕВЕЖИ!........БАКТЕРИОЛОГИЧНОТО УРЪЖИЕ НА САЩ Е СЛАБО СРЕЩУ СТАРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВАКСИНАЦИИ.

313

Анонимен

преди 4 години

Ту естас гуердо, усте? Есо ес