179

Марсианец

преди 4 години

До Анонимен 179Това се нарича стадно поведение, трябва да четеш повече.Дори и да си скептичен и виждаш ясно че е манипулация, не можеш да се пребориш със страха и невежеството на стадото.Щом стадото вече е обедено че това е много страшно, няма спирачка, ако ще и признати учени да ги оборят.

178

Шаши

преди 4 години

Полицията без отпуски. Викат ги извънредно по всяко време. И, като капнат и се разболеят, какво става? Всичките 10 войника като се разболеят, какво става? Защото другото са генерали и полковници.

177

Зеленоок...

преди 4 години

Моля всички които подкрепят мерките да се хвърлят от високо...

176

Анонимен

преди 4 години

Марсианец, пич, имаш прекалено тънко чувство за хумор, няма да те разберат, брат!Има един начин да се игнорират банкерите и това е чрез стоките, ресурсите, пазара.Добрият стар капитализъм е по-добър от империализма и когато наричат социализма-държавен капитализъм, аз съм твърдо за държавния капитализъм.Вижте Китай, Русия, много по-добре от ЕС-са.

175

Анонимен

преди 4 години

Този обикаля където си иска а ние гражданите от къде на къде да не може да обикаляме.

174

Чичо

преди 4 години

Аз съм си на село и там тия идеотски закони не важат. Оня ден имах малко работа на София (с един авер една далаверка врътнахме - да посъберем малко пари от будалите, дето киснат дома цел ден) и ни моа да вляза - куки на секъде. Ядосах се и фанах пъто през нивата и си влезох като пич у Софето. Те ако си мислат, че моат да спрат Чичо, са големи будали!

173

Анонимен

преди 4 години

Най - много са застрашени бебета и старците. Леталитетът се движи в годините 9-10%

172

Анонимен

преди 4 години

Странно, защо според *** Балкански вируса не е нищо особено..., а всички държави по света си затвориха границите...?Явно *** е по-умен... от половината население на Земята...

171

Анонимен

преди 4 години

Стягайте се, че след като се пребори Европа трябва да спасява Африка.

170

бъдещето

преди 4 години

15ти Август , 2056г. - "Нови 18 човека болни от COVID 19 за денонощието - Общия брой вече е 1287. Не излизайте умоляваме ви, спасете живот. Мутафчийски

169

Марсианец

преди 4 години

До Анонимен 165Възрастните хора не са обречени, просто като възрастни имат по слаба имунна защита.Това че умират ( цели 30 хиляди в света ) предимно стари хора, не означава че всеки възрастен ще гушне букета, всичко е до гени и дедо Господ.Казах че ме мързи но все пак, от глад умират годишно 3 милиона човека, защо медиите не облъчват простолюдието с това ?

168

ХИ-ХИ-ХИ

преди 4 години

До: 172"Моля, другарю генерал, разрешете да отида до тоалетната по голяма нужда!"

167

Анонимен

преди 4 години

До: 160Доктор не е чуждица. Доктор е научна степен, като бакалавър и магистър.Аз съм магистър инженер по електроника например. Ако искам да уча още, трябва да защитавам докторат, и тогава и аз ще стана доктор, но няма да лекувам хора.Доктор може да бъде и лекар, но не задължително. Отдавна е прието на лекарите да се казва доктори.

166

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще смените дизелите с магарета ! - браво Грета , Обичам те !

165

Анонимен

преди 4 години

като ми в външна тоалет*ата, трябва ли да пускам смс всеки път, като я посещавам?

164

Анонимен

преди 4 години

До 166 АнонименИ как ти ги преброй скъпи ми нежен другарю ?

163

бай Ставри

преди 4 години

806 осъдени на затвор са на свобода, а вие се шашкате от един вирус.

162

Анонимен

преди 4 години

Дано всички алчни безсъвестни безотговорни безмозъчни бизнесмени в България да се заразите с болеста коронавирус и да *** дано щом ви интересува само как да лапате пари от нас Българите и въобще не ви интересува дали ние Българите сме болни от болеста коронавирус и дали тежко я караме

161

Анонимен

преди 4 години

Maleeee, Ide virusa Maleee

160

Тома Неверни

преди 4 години

Няма страшно! Икономиката е по-важна от здравето!Искаме италиански сценарий - който умре, да мре!Излизайте навън, кихайте, кашляйте, заразявайте, това е просто обикновен грип, няма страшно, само ви плашат!