138

Додо

преди 4 години

Вeщица долна. Подлизурка, кариеристка, политкоректна до мозъка на кукумявчените си кости, готова е и на Бойко да го зачyка, само и само да си подложи с цел лична облага. Който има нулева лоялност към народа и родината си, не може друго да направи.

137

хоп.троп

преди 4 години

До A прав си и тая некадърна коза сте трябва да я обесиме на някое дърво за назидание .

136

Тъпомер

преди 4 години

Възмущаваите се патриоти,само така,не че някой ви взема насериозно,а и няма да ви вземе слава богу.

135

хоп.трор

преди 4 години

До BoikoMuhoboikoзщото има много техни хора там а и оправят бизнеса на авио компаниите ха ха мор ни чака от тези нкадарници.

134

Ганг Бенг

преди 4 години

На тази дано и се изпразни целиют елекорат от Столипиново върху закличвото деколте! Проста -КОКОШКА- минеееетчийка! Гербажиите вече с апроклети до десето коляно и бял ден ТЕ и родата им нема да видат! Ще ги гътне Куроната! Да живее БЪЛГАРИЯ!

133

възмутена

преди 4 години

Тая обезмисля цялата карантина! Ще домъква хора от високо рискови страни, ще пътуват болни и здрави в самолета един до друг! Защо ние да стоим вкъщи тогава, ЗАЩО?

132

Ще стан

преди 4 години

Ще стане като в Испания.Тези се вършат от там защото им е трудно да спазват карантина.Ако не беше вируса щях да организирам протест.Брат ми беше в Македония и там остана ,въпреки че не се води рискова страна по отношение Корона вирус.Аз му казах да не поема риск да пътува.Той там е без доходи без работа.Но човека е отговорен.А тези за какво прават глупости,заедно с така наречения щаб.

131

Всеки

преди 4 години

Всеки където е там да остане.Това което се прави е много рисково.

130

Един от Симитли

преди 4 години

Б.Б ИДВАААААМ

129

BoikoMuhoboiko

преди 4 години

Може ли някой честен и доблестен репортер да попита щаба, г-н Борисов и другите мозъци - защо приемате всеки ден хора от Испания и Италия?!! Ние седим в карантина и изолация 2 седмици вече, а хора, идващи от високо рискови страни - се приемат с отворени обятия?! ОК, българи били (когато им изнася), но как правят другите държави - прибираш се и директно в ЗАДЪЛЖИТЕЛНА карантина под строг контрол...А нашите мили сънародници първата им работа е да отидат до Бюрото по труда и Кауфланд.

128

Fenb

преди 4 години

Аз не разбирам ,тези гастарбайтери плюха на страната и се подиграват с глупаците, които сме останали в родината си...сега искат същата тази държава да им плати билет за да се приберат тук?!Ама защо?!?! Стойте си там, където сте?!?! А ако искате - купете си билет, има полети, но не, бай *** гастарбайтера иска келепир! Да не говорим, че всички прибиращи се мишоци директно отиват на борса и на лечение у нас, без да са платили тук и стотинка данъци и осигуровки!

127

Анонимен

преди 4 години

Готве те се за " НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ".

126

Соросоид

преди 4 години

Организирайте полети и за болни от Конронавирус италианци и испанци - да бъдат настанявани в апартаментите на старите хора у нас, и без това има празни стаи.

125

Totenkopf

преди 4 години

"Целта е нашите сънародници да бъдат върнати в родината" Целта е да заразите, колкото се може повече хора и да пламне целата държава, това е целта ти!

124

Анонимен

преди 4 години

И какво излиза може да ходиш навън и да се връщаш ,а тук не може

123

дядомраз

преди 4 години

Децата ми от София и Русе не смеят да си дойдат на село, а наш *** от чужбина съвест имат ли да си идват точно сега? Какво е това безобразие генерал Мутафчийски?

122

До 53

преди 4 години

БРАВО, МНОГО ТОЧНО!

121

иво

преди 4 години

Каква работа има тия "българи" да се връщат ??? Да си стоят там, а не да идват и да ни заразяват !!!

120

Въпросчо

преди 4 години

А връща ли се Васил Божков ? Самолетът от ОАЕ ще докара ли тоя пършивец ?

119

питане

преди 4 години

Непрекъснато влизат от силно заразени райони, а ние да седим в къщи.ДОКОГА ще се внася болестта ?!До коледа ли ще пазим карантина?