257

язе

преди 4 години

А нещо да каже за неразбирателсвото относно общи икономически мерки на ЕС? Или за потенциалните мерки след намаляване на рестрикцийте? *** той май не е разбрал много-много за какво са говорили, само едноо си знае......

256

Военен

преди 4 години

Скоро ще има карантина за политиците.

255

Анонимен

преди 4 години

Е ли свободата слободия? Е ли коупция, рекет, прескачане на Закона? Свободата липрави от Закона врАта у пОлье ?Не, нали? Какво тогава дойде след '89, щото ввно не е било свобода ? Както и да се нарича, зачеркваме го и почваме от нов ъгъл. Няма друг вариант.

254

ххх

преди 4 години

Глада и народа ще определи края на карантината !!

253

Анонимен

преди 4 години

Rapid bez bg jelezen zatitnik Trifon Ivanov e zero.

252

Анонимен

преди 4 години

Май официално заразените минаха 310 дупи. Има заразени и 2 от МВР.

251

Сократис

преди 4 години

На сутрешния брифинг на Щабът, една журналистка изненадващо зададе един много точен, смислен и важен въпрос, а именно, води ли се статистика каква част от заболелите и тежките случаи са на роми от махалите и в процентно съотношение, каква е заболеваемостта между българи и роми.Генералът я изгледа странно и възмутено попита-В кой век живеем и как може Тя, да дели хората по етноси.Въпросът на журналистката беше много правилен и следва да се отговори на обществото.Това е много важно за всички!

250

Анонимен

преди 4 години

Utre pak i taka vseki den v 12.00 chasa burni silni aplodismenti za blagodarnost i lubov kam bg mvr, koito vi paziat ot obirdjii, kradci, ubiici, izmamnici, iznasilvachi, svetovni teroristi...ot vseki bg balkonia, prozorec, ot vseki bg dom i bg rabotno mesto! Bravo na bg policia, bravo na mvr! Blagodarim ti mvr! Zaedno da opitomim virusite!

249

ПроСоТо

преди 4 години

та направило берберчето както му казала майка му и знаете ли?..-ОЛЕКНАЛО МУ НА ДУШАТА!!!И заживяло щастливо,а Траян ПРОДЪЛЖИЛ ДА БЪДЕ С МАГАРЕШКИ УШИ!!!!!...Та така и ние-Викаме тук "цар Боко е ПРИ../МАТ и некадърник",и..ТОЛКОВА!..-Заспиваме успокоени и доволни.."от себе си"..

248

Анонимен

преди 4 години

Народа ще каже!

247

Анонимен

преди 4 години

Короната в добре дошла за бизнеса и държавата. Минималната заплата пада с 60 % в частния сектор до 200 лева, а в бюджетния с 40 % и става 300 лева.

246

Щирлиц

преди 4 години

До пълната победа на здравия български разум!Амин.На бъдещите печеливши да им е честито!На неспечелилите-халал да им е!

245

ПроСоТо

преди 4 години

ей,ама вий си пишете,пишете си!..-Това долу НЕ е критика!..Просто се сетих за Бръснарчето и цар Траян.....-Цар Траян имал магарешки уши.За да не научи "електората",той убивал секи берберин,който подстригвайки го,разбирал това.Е,накрая останало едно берберче и просто Цара немало как да го ликвидира..Но берберчето изпаднало в депресия,защото требало да пази тайната...И майкя му го посъветвала:-*** изкопай една дупка и извикай в нея "цар Траян има магарешки уши"..Три пъти.Сторило го берберч

244

ПроСоТо

преди 4 години

благодарско,колеги-"коментатори"!..Ако не бехте вие и ..УНИКАЛНИТЕ ви "коментари",защо да влизам тук?Радвам се,че толкова усърдно "чешете езиците си" из тия страници!..Полезно и за сайта,полезно и за забавляващите се като мен..Благодарско!

243

МИ ...

преди 4 години

Оттук нататък...НИКОГА НЯМА ДА Е СЪЩОТО.КОЕТО ЗНАЧИ, ЩЕ РАЗБЕРАТСАМО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ.

242

Анонимен

преди 4 години

Аз се наемам до май месец и то началото на месеца. Не се депресирайте вижда му се края.

241

Анонимен

преди 4 години

По думите които ползваше боко на брифинга, като РАПИД (въпреки че си има българска дума "бърз") си личи от къде му идва сценария и кой точно му е шефа на дебелия прос ***. Дори на фб профила са му сложили стей хоум. Такива хора на времето са ги вкарвали в концлагери за предателство. Той не само предаде народа ни, той го унищожава съвсем умишлено и целенасочено. Но във вселената винаги има баланс, баланс заради който ще се пита "що на мен бе господи се случват тези неща, защо"

240

Анонимен

преди 4 години

Koia voina e bila s predvaritelen stempel za srok na trainost ili godnost?

239

пиф

преди 4 години

Искам да си почина от безумията в тази страна.............

238

Военен

преди 4 години

До преднияти ***...Жалко за 6-те реда,които изписа.Въздух.