159

Анонимен

преди 4 години

Ако искаме да се отървем по-леко от тази криза, всеки трябва да е най-добрата версия на себе си.

158

млад геербер

преди 4 години

вирусът е много опасензащото лапаме милиониумрехи 3-*** души 1 от инсулт 1 от инфаркт и 1 не се знаетака че стойте си под юргана и треперетериба се лови в мътна водапари се правят сега

157

Анонимен

преди 4 години

Ние сме държавата на извора на злобните човечета, пълен абсурд. Тотално дефектирали мозъчни клетки, тотално. Не може нормални човешки същества, да пишат такива гадости, и да задават постоянно гадни въпроси.

156

Анонимен

преди 4 години

Като приключим с вируса и се върнем в реалния свят който вече е в рецесия/депресия и масова безработица ще имаме ли пари за лекарства и храна?По добре без работа и без храна отколкото да загубим живота си. Ако нямаш работа и храна може да откраднеш, може да убиеш някой и да се нахраниш с месото му, а ако загубиш живота си от виръса как да се нахраниш тогава, а?

155

stiga

преди 4 години

махнете го този смешникнито е професорнито е генералразказвач на приказкидосъсипа българитеслед герберските обирджии

154

Анонимен

преди 4 години

До @к.133Фактите друго говорят - Държавите със стратегия, като нашата - тестуване само на тежко болни - Испания, Италия, Сащ, UK Германия тестува масово хората, дори със запушен нос - резултатът е друг.В допълнение СЗО препоръчва масов скрийнинг Така,че не знам каква рулетка е, но явно в Германия работи.

153

ОНЗИ

преди 4 години

АБЕ ТОЗИ МАСУР ИЗОБЩО НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ - КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКМИ СА ЦЕЛИТЕ НА ТОЗИ НАПЕТ ЛЕВЕНТ !?!?!?! ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ТОЗИ ДА ТЕ ЛЕКУВА !?!!?!

152

Анонимен

преди 4 години

1,2 милиона деца умират всяка година от диария!

151

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски какъв процент умрели пациенти има в кариерата си?

150

Анонимен

преди 4 години

Всички медии ведно блеят как този бил болен от коронавирус, онзи бил болен от коронавирус. Коронавирусът е причинител на различни разболявания. Все едно да кажеш болен съм от кърлеж. Друг е въпроса, че само за 2018, само в САЩ има 59000 починали поради усложнения от обикновен грип.

149

Анонимен

преди 4 години

Като приключим с вируса и се върнем в реалния свят който вече е в рецесия/депресия и масова безработица ще имаме ли пари за лекарства и храна? Особено пенсионери с по 200-250 лв. пенсия или тогава вече ще ги оставим хората на прозивола

148

Анонимен

преди 4 години

До Анонименаз така правя работяно геребрите ви съсипаханачело с гусин Смехорийски

147

Анонимен

преди 4 години

Бързи тестове само на КПП към големите градове и на границата

146

Анонимен

преди 4 години

Повече ме притеснява, че на врата ми излезе цирей от лежане.

145

Handel

преди 4 години

Пак нещо не разбирам... Нали точно вчера този генерал заяви, че епидемиологър доцент Мангъров нищо не разбира и че 70% от бързите тестове дават фалшиви резултати?Ако се окаже, че това, което Мангърво го говори от две седмици е било вярно, не следва ли генералът да подаде оставка и да заяви "Да, заради кариерата се захванах с нещо, което не го разбирам!"

144

Анонимен

преди 4 години

Аре стига с този вирус, дайте малко планетата да поспасяваме от CO2 емисиите, Грета Тунберг не е ли пътувала наскоро някъде на яхта без тоалетна, да ходи по нужда в морето, да не отделя емисии да спасява планетата!

143

Анонимен

преди 4 години

Зараза може да се каже за нещо, което убива нещо от сорта на 95% от заразените. Има такива болести и всички те са под контрол. Този коронавирус само дава усложнения при хора с вече задълбочени хронични заболявания.

142

dolu gerb

преди 4 години

Публикувано във факти.бг: махнете го този смешникнито е професорнито е генералразказвач на приказкидосъсипа българитеслед герберската пасмина

141

някой

преди 4 години

Нали отначалото генералът наш беше против бързите тестове?Ама сега почна да дава заден ход нали?Трябва да е много наивен да си въобразява, че в лабораторни условия и то в Щатите чрез сложни полимеразни верижни реакции чрез които могат да установят точния генетичен код на патогенния вирус и по този начин ще добие реална представа за епидемиологичната обстановка в нашата страна.Доскоро генетичните тестове изискваха месеци за да се получи резултат, едва последните години ги усъвършенстваха.

140

Анонимен

преди 4 години

ЕС винаги досега в действал в ущърб на България. От ЕС загубихме стотици милиарди, спечелихме само, че можахме да изпатим 2 милиона миячи да им мият улиците и да им слугуват, защото тези 2 милиона ако бяха останали в България и нямаха право да мият улици на запад безработицата щеше да е 75% и щеше да се лее кръв по улиците.