152

Анонимен

преди 4 години

И Азис не го чухме и видяхме. Дай някой лев бе приятел!

151

Анонимен

преди 4 години

Слави,ако не беше забраната, що пари покрай вируса щяхте да изкарате! То след време ще стане. Като се почне с концертите в помощ на....,та се стигне до субсидии от ЕС във връзка с...! Кротко си подавате ръчичката сега,докато мине карантината!

150

Компенсации

преди 4 години

От държавата може да очакват по пакетче тиквени семки.Да си ги люпят и да благославят бога Буда и пророците му страхуващия се от високо и главния гробар.

149

Анонимен

преди 4 години

Да ме извинявате,но точно сега са необходими хляб и зрелища! Както в древноста!

148

covid

преди 4 години

Не вирусът е убил тия сфери, а държавите с мерките си...

147

Анонимен

преди 4 години

ако нямате силен организъм, който идва със спорт и култура, няма да отминете ковида лесно. Тези професии са важни, спрете да ги омаловажавате! Светът е оцелял, защото се е смял. Дори по време на война, песните и изкуството са давали сила и вяра и са спасявали животи, така че стига сте говорили глупости. Скотски живот - не мерси

146

А за .....

преди 4 години

А за така наречените "грации" няма ли да ви е жал. Това е спорт, от които никой свесев човек несе интересува, но е изял най-много пари в България.Стига плакахте !!! OUT

145

Анонимен

преди 4 години

А бе къде са чалгаджиите? Що не дарят някой лев и те? Пайнери,Майнери..!

144

Реалист

преди 4 години

Когато става въпрос за оцеляване, за живот, за здраве и задоволяване на базови потребности - има приоритети, като лекарства, храна, дрехи, покрив над главата, ток, вода, отопление, комуникации, сигурност, ред.Да ме извинявате, но спорта и културата не са приоритет в тази ситуация. Тези отрасли са на дневен ред, когато е осигурено другото преди тях. Така че държавата не следва въобще да налива пари там. Който иска да се движи здравословно, ще го прави с подръчни средства и даже у дома.

143

Анонимен

преди 4 години

Уважавам всеки работещ човек, но не мисля, че света ще се разпадне ако ритнитопковците и другите спортисти изчезнат. Да, положили огромни усилия, но са виновни за превръщането на спорта в алчна индустрия, с уговорени срещи, допинг....Няма да ми липсва. Хубаво е да спортуваш, да ходиш в планината, но съвременния спорт е машина за пари. Многобройни са скандалтеи в професионалния спорт, например укрити доход и данъци Не желая от моите данъци да се спонсорира тази машина за смърт и пари.

142

Анонимен

преди 4 години

Интересно как след две седмици епидемия почнаха да протягат ръка за помощи! И да учат правителството как се правят деца. Ти,ако си бил на място бизнесмен,е трябвало да отделиш" бели пари за черни дни"! Познаваме ви вас пишман бизнесмените по колите,които първо купувате!

141

Хич да не ги жалим !

преди 4 години

Няма да е голяма загуба. 90 % от тези дейности в България са *** и те ще отпаднат.Които е кадърен ще оцелее !!

140

V

преди 4 години

Бързоо да спасим културата и спорта . Наливай парите на народааа .Нищо че колкото повече наливаме в култура толкова повече турски сериали гледа народа . Важно е да се налива .Народа прос и плаща :))) АЗ ДАДОХ !!! И кой си ти ве ? И в спорт наливаме и няма резултати. Ама наливане да има .

139

Анонимен

преди 4 години

КоВидов ден за опростаченото бг племе дойдИ.

138

6 ЗВ6ЯР 6

преди 4 години

Светът е зъл, затова му се случва всичко това!...

137

***

преди 4 години

Всеки народ има нужда и от култура и от спорт, ноооо изобщо няма да ми е мъчно за разни бездарни актьорчета, рецитиращи във всеки безсмислен филм и сериал. Не може да си вършиш посредствено работата, да си некоректен към държавата и после хиляда претенции. Това важи за всички браншове.

136

Анонимен

преди 4 години

Га ядИхтИ кифте'ата на Тиквата нИ рИвахтИ, нали?!

135

Анонимен

преди 4 години

Страхотни времена.Който ги е преевидил и се е подготвил е добре а останалите да ухат таратора.ГласувайтИ пак за Тиквеника от Банкя с омраза срещу всичко останало.Сега ви се връща.И това е само началото!!!

134

Анонимен

преди 4 години

Е добре де,ама можеха да представят госпожата от коя фирма е- Агенция,не означава нищо! Нещо ми подсказва,че някой анонимно си пише виждания и проблеми! Хейтъри колкото искаш!

133

Анонимен

преди 4 години

така е - но тези хора са давали постоянно, а сега ги правят на нищо - вижте какво правят в Германия - дават 50 милиарда за този сектор. У нас - маргинали ги наричат!