28

32

преди 4 години

тези трима, които ми биха минуси, също могат да се заразят в магазина от някой без маска. Те са от тея дето влизат без маски.

27

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден от щаба излизат и нагло лъжат по телевизията: "Заразените у нас са .... ".Правилно е да се каже: "От тестваните ... човека, заразени са ...".Тяхното е невярна информация и би трябвало да бъдат подведени под съдебна отговорност. Да благодарят на президента, че им отмени тази част от закона.

26

Анонимен

преди 4 години

По скоро се е заразила навън. Иначе, ако маската не и помагаше, всички лекари щяха да са болни досега. В магазин е била и е имало някой заразен, без симптоми и без маска и може да се е заразила от него. Провериха ли семейството и? Ако всички носят маски ще има двойна преграда пред вируса и заразата ще се ограничи. Не давайте на хора без маски да влизат в магазините. На работа също не контактувайте с хора без маски.

25

Анонимен

преди 4 години

То с тая маска е нормално да се инфектира....

24

Анонимен

преди 4 години

Няма абсолютна невъзприемчивост към някои заболявания, независимо от всички взети предпазни мерки, но когато неблагоприятните външни условия, стрес, умора организмът по-лесно се подава на инфекция, от които при нормални условия не би боледувал.Дано лекарската е получила придобит естествен имунитет и е изработил защитни антитела. А, между другото да попитам екипите ви ибеззаразявст ли се с физически методи-изваряване, парна дезинфекция. Автоклави имат ли в болницата?

23

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

У дома съм си, защото спазвам разпоредбите на Щаба ! :)Ако бях излязъл щяхте да пищите защо не си стоя вкъщи.

22

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Току що по НОВА един доктор каза, че в Плевен са взети всичко на всичко 260 проби. От тях са открити 8 болни.Представяте ли си ? Първият болен беше открит преди 19 дни. За 19 дни са направени само 260 теста в Плевен, който е едно от огнищата на болеста у нас.Какво да говорим тогава ?Дали имаме представителна извадка за това колко са заразените у нас.Разбира се, че не !Правят се изключително малко тестове, за да може Щаба и Борисов да се бият в гърдите колко плавна била линията на заболелите

21

пияница мистик

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Като не си пенсионер що не си на работа в 7:40 - петък, ами драскаш тук? Толкова сте ми ясни дъртите ***...

20

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Даже Путин вчера в изявлението си пред руския народ каза: "Не можем да спрем навлизането на вируса".Това е истината ! Вирусът вероятно се разпространява и във въздуха.Само у нас Борисов и Мутафчийски се бият в гърдите, че са го спрели.Всъщност ще го прекараме всички.Самият факт, че у нас са починали само 3 възрастни хора с инсулти и други заболявания, говори, че вирусът не е толкова страшен.В Италия са починали 6 000 човека за два месеца. Зимата на 2016-2017 година са починали 24 000 души.

19

Анонимен

преди 4 години

САЩ с нови 16 000 заразени. Вече 85 000 ...Там ще минат 100 000 тази вечер.

18

Вирус

преди 4 години

Ще се оправи докторката. Ще прави гимнастика на балкона 2 седмици. Вирусът не се знае откога е. Просто е идентифициран при пик през зимата на 2019. Преди това няма тест, няма вирус.

17

Анонимен

преди 4 години

А маските,хигиената и ръкавиците... предпазват нали?Ха-ха-ха... Колко наивници има по земята...

16

Бб

преди 4 години

Бързо оздравяване! Леко да минава, без усложнения!

15

Анонимен

преди 4 години

Бързо оздравяване! Гледам снимката и коментирам:1 Това не е защитен гащеризон. Този е само против прах.2 Маската, също не е ЛПС3 Ръкавиците са от латекс, а в болница при тази ситуация, трябва за да от нитрил. 4 Ако това ви даряват или доставят, имайте в предвид, това не са ЛПС.

14

ВСИЧКИ ЩЕ ЗАГИНЕМ...

преди 4 години

ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ.....

13

Анонимен

преди 4 години

Айде сега! Чудо голямо станало! Ще постои малмо вкъщи и ще си изкара неусетно грипчето.

12

Анонимен

преди 4 години

Да защото е ниво 3.Там вероятноста да се случи 15-30%. На ниво 4 е 0 %. Това не е екипировка за тази болест.

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До пияница мистикНе съм пенсионер. Много далеч съм още от пенсия. Хейт ? Да казваш истината явно е хейт.Искаш ли да се обзаложим, че твоите началници от ГЕРБ ще се опитат да удължават до безкрайност това извънредно положени въпреки, че още в началото беше ясно, че България няма как да повтори сценария от Италия и Испания ?България не е многомилионна държава, гъсто населена и с безброй туристи, каквито са Испания и Италия.У нас населението е разредено и малко на брой на квардратен метър.

10

Анонимен

преди 4 години

Помните ли ,, притчата '' за врящия казан и жабата , която Винету каза преди време. Е , точно това ни прилагат в момента. От седмица имам симптоми , а за десетина дни съм излизал точно два пъти. Ще го изкарам на крак , защото съм здрав , но при хората с други болести ще е фатално. Така са го програмирали тоя вирус да действа , тия които са го създали и никакви маски няма да ги спасят. Вирусът е постоянно във въздуха у навсякъде , с изолация и молитви няма да изчезне.

9

Бързо оздравяване

преди 4 години

Бог пази добрите хора като теб. Скоро ще си здрава. Бъди смела и не се давай. Ти си нужна на нас и твоето семейство. Бог да те пази и изцели. С теб сме.