41

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Вместо да удължавате постоянно тази агония обявете национална карантина, затворете границите и всички да си останем до 13 април по домовете.Две седмици карантина за целия ни народ и всичко да приключва.Границите затворени до септември.Учебната година - да се обяви за нулева.Всички останали да можем, да си гледаме работата, имотите, бизнеса и да наглеждаме възрастните си родители на село.

40

!

преди 4 години

Абе, експертите на чаша ракия, болестта е такава, че разсипва здравните системи в цял свят. Щом САЩ въведоха извънредно положение, където се опитват да си помогнат с ТРИЛИОНИ долари, смятайте за какво иде реч.Щат като Калифорния, който ако беше държава щеше да е в топ 10 на световните икономики, затвори цели огромни градове, какво говорим още?! Прочетете за ония мил пастор от Италия, който си е подарил апарата на по-млад пациент...това ще стане, няма да има нито техника, нито персонал....

39

?

преди 4 години

По улиците във Варна е пълно с хора, скоро ще гърмят тарикатите с тръби в белия дроб, катетър, и надрискано в гащите.Много се кефя на групичка от примерно трима човека във формирование един с маска и двама безсмъртни ха-хаМоже да са от някакви родове които са кръвна линия на Конър Маклауд

38

Винету

преди 4 години

#чаобойче

37

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Махнете КПП-тата !Заразяват нас, заразяват и полицаите !Пълно безумие е това !

36

Анонимен

преди 4 години

Ей , веднага махнете КПП-тата, а този който измисли тази дискриминационна мярка веднага в затвора.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Пишеш, че предстояли фалити. Добре! Върнете се на работа всички, отворете заводите, където има, и започнете да работите и да ИЗНАСЯТЕ. Да видим къде ще изнасяте, след като целия свят е "затворил". Да видим къде ще пласирате продукцията. Отворете офисите, повечето тук сте офисен планктон, стойте там и чакайте клиенти. Продавайте имоти, застраховки, мебели, техника, дрехи обувки, летете в чужбина, минавайте граници, приемайте групи по морето, може да има чуждестранни туристи...

34

Анонимен

преди 4 години

М-рът на здравеопазването бил финансист. Здраве, финанси, икономика...

33

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно си прав 6. Изброяваш необходимите мерки за борба с вируса. Дано ги прочете баламурника, който под статията "СЗО: Само стоенето вкъщи не спира епидемията, вирусът да се атакува", задаваше неадекватния въпрос "Как да се атакува? С автомати ли?".Боя се у нас постановката е Колкото повече пари се спестят за реална борба срещу вируса, толкова повече ще се окажат в джоба на мафиотите?

32

реалист

преди 4 години

КПП-тата са по-ужасни от самият вирус.Хиляди хора закъсняват с часове за работа

31

Анонимен

преди 4 години

Алкохола ще убие вируса.Няма нужда от извънредно положение.Ако всеки пие по една чашка на ден ще се преборим с вируса.

30

Анонимен

преди 4 години

Изкуствено създаден хаус.

29

Анонимен

преди 4 години

Какви мерки ще удължават, след като в провинцията хората се събират на групи пред хранителните магазини, стоят един до друг, говорят си и който е с маска го гледат като прокажен? Говорят, че всичко било глупости, никой не бил болен. Във веригите въведоха контрол, групите се преместиха по пазарите и около малките хранителни магазини. Уж влизат по двама, а пред магазина- сбирщина, където се бистри политиката и всички мерки се отричат, и отхвърлят като глупости. По селата не е по- различно.

28

Анонимен

преди 4 години

народа е зомбиран на тема коронавирус, но в един момент глада ще победи страха както винаги се получава и тогава не ми се мисли.

27

избирател

преди 4 години

До ХА-ХА-ХАНе спасяват здравната система,приятелю,прикриват неиния ПРОВАЛ!!!

26

Ром"с

преди 4 години

Нещо не ми харесва това удължаване .. ,икономиката ще се срине и мого повече народ ще бъде "заразен" за няколко години от бедност.

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Да спасим здравната система, съсипвайки всички други !Гениално, Борисов !

24

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Схемата е ясна - Бойко поръчва на Годжи, а Годжи "препоръчва" на тоя изкукалия министър на здравеопазването.Той уж нарежда ...Хубаво осъзнайте тази схема, защото те се канят да ви я прилагат още дълго време ....

23

избирател

преди 4 години

Е добре де,нали свалихме ОНЯ строй,преди 32 години?!Защо пак,всичко борим,"КАЛАШНИКОВ",дори и вирусите?!Тук в тая ситуация,не са ли нужни,други мерки,ТЕСТОВЕ......примерно?!

22

Анонимен

преди 4 години

Държавата ни няма федерален резерв и не знам, как ще издържи, ако извънредното положение се проточи с месеци.