53

Българин

преди 4 години

До анонимен 53Или руснаците да свършат под стените на Варшава, когато Пидулски разби Тухачевски и плени над 20 000 червеноармейци :)

52

Българин

преди 4 години

До Руский ОккупантДругарю, аз тези заклинания ги слушам откакто имам спомени :)Още от времето на О'бозе блаженопочившия СССР!Но пък от друга страна, е хубаво да помечтае човек!Затова едната щерка на Путин I скоро получи западно гражданство, щото Запада загива :)

51

сигурно

преди 4 години

Явно е ,че ЕС. иска да измрат милиони пенсионери ,защото икономиката е срината , и трябва да има пари , но не за пенсии !!

50

Анонимен

преди 4 години

А ти 55 Едва ли имаш и 16 годинки жалки .Но имаш Американофилски отклонения ВЕЧЕ! Изграден си вече!

49

Анонимен

преди 4 години

Аз съм за ЕС и Русия!Европа трябва да се обедини на равни начала,а не да се бие помежду си и да се избиват помежду си европейците,както през ПСВ и ВСВ!Твърдо "не",на убийството на европейци и славяни!

48

истина е

преди 4 години

Велика държава ,велик Путин ,която ще спаси света ,а гейовете и налагат ембарго !!

47

Анонимен

преди 4 години

Славянството умря с кАтето великата както я наричаха по азиатските ширини.

46

Анонимен

преди 4 години

До 50. Организация пич и възможности! Ресурс който имат руснаците и даден точно на време! Италия беше забравена и от самият ЕС! Брюкселските мишлета се изпокриха! Паднаха ми в очите яко! И едва днес почти месец от началото.Щели да вземат " някакви решения"?! Смешници!

45

Анонимен

преди 4 години

До БългаринПоляците са под окупация,те нямат право на собствено мнение,защото ще завършат като полския самолет с важни полски клечки,който се разби на път за Русия или като убитите поляци в мината!

44

Анонимен

преди 4 години

Блатната клоака е регионална азиатска сила.

43

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До БългаринА искаш ли да ти цитирам едни истински Българи какво казват за бъдещето ! Колкото и да ти е неприятно, истината е такава- Запада е бита карта !Приеми го и ще живееш по-спокойно !

42

Анонимен

преди 4 години

Само за едно денонощие - от вечерта на 22.03 до вечерта на 23.03 в Италия се приземиха 15 броя Ил-76, тежко натоварени със сили и средства за борба с Ковид-19. Вчера автобуси със стотина опитни вирусолози, 22 Камаза с медицинско оборудване, мобилни лаборатории и системи за дезинфекция поеха за Бергамо. Днес руснаците пристигнаха в Орио-ал-Серио край Бергамо и веднага задействаха мобилните си системи за дезинфекция. Италианците нямат такива и наблюдаваха с интерес мащабната дезинфекция на града.

41

Анонимен

преди 4 години

До 43 На времето Русия беше майката на СССР.За 30 г след разпада на СССР.Доказа че и сама може да се пази и си бъде господар! А както вървят нещата.Бившите републики. Само ще се върнат при нея! Въпрос на време е? Нещата все се променят в движение!-:)

40

Българин

преди 4 години

До Руский ОккупантТовариш, ще ти цитирам една мъдра и доскоро забранена книга :"Блажени вярващите, защото тяхно е царството небесно "

39

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Да кажа за нечулите - Бъдещето е руско !

38

меката сила

преди 4 години

Меката сила на Русия е в изпращането в Италия на военни с високи чинове полковници и генерали без медицинско образование и то заразени с коронавирус още в Русия. Самата хуманитарна помощ се състои от безполезни неща които не са нужни на италианците. Руската излагация и наcиpане в Италия е на макс. "Вирусолозите" сега стоят в изолатора в Италия а италианците се чудят как да ги върнат обратно в бърлогата от която изпълзяха.

37

Анонимен

преди 4 години

сащ се чудят как да нападнат някой и как да обяснят агресията си за належаща,русия помага и за това обяснения не са нужни,действията говорят повече от думите,и най-добрите оратори на празни приказки,не могат да допринесат колкото една подадена ръка от най-обикновен човек

36

Звездолюбец

преди 4 години

До Анонимен "Не ти щем звездите"Че да не съм аз тоя, дето ги пуща. Аз само ги обичам.

35

Анонимен

преди 4 години

Върнете руските,съветски републики на славянска Русия!Чеченка от руския парламент организира гласуване и референдум за връщането на СССР и 80% от населението на териториите СССР гласуваха "ЗА" връщането на СССР!

34

Анонимен

преди 4 години

До ЗвездолюбецНе ти щем звездите,обичаме всички славяни,включително и Русия!Не искаме славяните да страдат!Твърдо НЕ,на антиславянските пропагандатори!