197

БКП-мозъците народни

преди 4 години

До ФактТе решават а народа само изпълнява......но Бог разполага!

196

Пижо

преди 4 години

Карантината се удължава, но няма да правим изследвания! Здравната система не може да издържи, но само 40 от 242-мата заразени са болница! На останалите 202 не им трябва болница и апарати! Не трябва да се ходи между областните градове, но няма проблем да се ползва претъпканото софийско метро! Пик няма да има, защото няма да правим изследвания!

195

стара история

преди 4 години

До ФактКогато Господ е раздавал на миряните акъл, тогава военните са отсъствали на учение!

194

Факт

преди 4 години

Добре, че другите държави взеха мерки против коронавируса, които се отразиха и на България - значително по-малко вирусоносители идват всеки ден в България от чужбина, а ние сме като разграден двор, никакви реални мерки, а само имитация на такива.

193

Господ над всичко

преди 4 години

До 8Не може да се замени с наука, защото именно той отдавна е сътворил и чака разкритиеКажете ми, моля, коя известна личност освен Бог е творец на всичко?

192

Анонимен

преди 4 години

Според СЗО вируса трябва да се атакува, това означава тотална дезинфекция на всичко, тестване, мерене на температура и при положителен резултат карантина. Някой да е видял такава у нас?По КПП-тата вместо да правят това, те събират служебни бележки и проверяват документи, което при епидемологична зараза е смешно, вместо да ограничават заразата, те я разпространяват още повече.

191

Факт

преди 4 години

Като гледам един генерал с две звезди всеки ден как дава пресконференции и все се сещам за старата максима:Ум под фуражка не вирее

190

Анонимен

преди 4 години

Българските пенсионери са много злобни. Дай им да кълнaт, правят се на невинни и много мило питат дали могат да те изпреварят в магазина за да си гледали турските сериали и като ги отрежеш изваждат някъв мутирал глас като на терминатор и почват те нареждат - айде честит им ковид ;)

189

До 227

преди 4 години

До АнонименПътят на младите ви е прав! Старците ще умрат за сметка на техните внуци.....

188

Анонимен

преди 4 години

До: 211Какво не ти стана ясно?Генералът мисля че го каза ясно.Тези маски трябва да се носят от болни хора, защото предпазват не тях, а околните.Предпазват, като не допускат кихащи, кашлящи и бухащи болни хора да пръскат наоколо аерозоли с вируси и други микроби (не само вируси).Лично теб няма с нищо да те предпази дизайнерската маска, която не е медицинска.И Мангъров го каза - маската не е противогаз. А вирусите не се виждат с обикновен микроскоп. Дупките в твоята маска обаче да!

187

Факт

преди 4 години

Всеки човек е еднакво важен независимо от възрастта. За съжаление онези 80% не са дорасли да го осъзнаят.

186

8

преди 4 години

Махнете тези брифинги ! Само стресират хората -никаква полза от тях ! Намерете други по-успокояващи форми за информация ! Вече асоциираме думите "генерал" и "професор" само с болни и умрели хора . И това генералче не е никакъв учен щом каза "Сега не е веме за наука !" Шефе , тъкмо сега е време науката да покаже своите възможности , да се развие на по-високо ниво и да помогне на народите !

185

летят самолети......

преди 4 години

Пренасят ни вируси и ние покорно мълчим! Колко ви платиха за наша сметка-здравето

184

Млад човек

преди 4 години

Пенсовете само натоварват пенсионната система, и нищо не остава за нас младите.

183

пенсионер

преди 4 години

До вирусътна всеки му е мил живота! Бог знае кой да прибере и кой не!

182

Анонимен

преди 4 години

Възрастните хора в Белгия няма да бъдат приемани в болница, ако страдат и от COVID-19. Уточнява се, че този подход се отнася до възрастни хора, за които и без новото заболяване се очаква да починат до края на годината.

181

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо не приеха закона за злобните човечета и хейтърите. С това не съм съгласен.

180

Анонимен

преди 4 години

Старците трябва да дават път на младите.

179

Анонимен

преди 4 години

Ковиде, ковиде, изчисти ни от червените, ковиде!

178

военен - лекар

преди 4 години

До До 175 Помня ги като войник в лечебницата. Само с камфоров спирт разтривки предписваха!