64

Анонимен

преди 4 години

Ами отидете и вие да помагате пропагандно бе, баси жалките американци. На бедстващите италианци надали им пука дали е пропагандно или не. Вместо това пратихте военни в Италия да правят учение как да се бият с Русия.

63

до 64

преди 4 години

отговорът е *** - Бандата Комнаги от Пекин - те не искат Икономиката на Европа, искат Земята на Европа, защото са 1.5 милиарда и нямат земя дори да се изхранват. затова купуваха земя в Европа на кило - включително цяла Добруджа е на Китайски Инвестиционни Фондове, но в последните години - Франция, Нова Зеландия и т.н. забраниха със Закон - затова трябва нов Начин -Био Оръжие,Съсипване на Икономиката и изкупуване или Поробване на Територията на Безценица!! Всичко е Ясно, но Брюксел е Зле с Ума!

62

Анонимен

преди 4 години

Белият дом се опитва да очерни Китай-----------------"Когато Лисицата не може да стигне Гроздето, казва, че то е кисело!"Кой пусна вируса никой, никога няма да каже!Симптомите на Короната са почти идентични с тези които се развихриха от Електроните Цигари САМО в Щатите миналата година!?Нищо не твърдя, само подчертавам!Много е вероятно е Вирусът да е "Изтърван" от Неправителствена организацийка - хем срещу Китай, хем срещу Тромпета Тоест -"С един куршум - два заека"!

61

Анонимен

преди 4 години

ЕС няма ли разузнване? Някое европейско разузнаване няма ли инфо кой пусна това в ЕС и уби икономиката,и цели разпад на ЕС.

60

муспи

преди 4 години

Цензурите са на своя пост - нито дума, че вируса е еврейски.

59

Анонимен

преди 4 години

Че САЩ са виновни за много световни конфликти, така е, но за пореден път се убеждавам, че комунизма трябва да бъде изкоренен от човешката раса. Какво е видял света от комунистичекси ***? Чернобил, сега и това....комунистите трябва да М-Р-А-Т.

58

Анонимен

преди 4 години

Хора, китайците ядат всичко, което се движи не от миналия месец. Заразата пълзи в Щатите от август- септември миналата година. Много добре са описани симптомите в статия в наш сайт, като американците обвиняват електронните цигари.

57

факт

преди 4 години

Едните са жълти глигани, а другите са смес от престъпници, купуващи оръжия против вируси... Демонски племена и народи.

56

Има ъ

преди 4 години

САЩ се изложиха жестоко пред света.

55

Ох

преди 4 години

Пак промиване на мозъци.Тия фащ пак настроени на войни.Не гледат да се излекуват хората ами не искат да кажат как се заразиха.

54

баба мара

преди 4 години

сащ пуснаха спина сега и този вирус тотална блокада от целия свят тазитеритория е много вредна за човечеството

53

Да

преди 4 години

До Анонимен 46Да, да, затова японците вече поотвориха доста заводи на нисан в Китай. Защото ще се отдръпнат. Китай не могат да бъдат спрени, имат човешки потенциал.

52

Анонимен

преди 4 години

"Всъщност, освен надпреварата с вируса, Китай няма намерение да се състезава с никой."==========================================================Да се състезава с "кой" или с "кого". Заглавието сте го оправили, но текста...

51

Анонимен

преди 4 години

Китай, Иран и ЕС- Италия бяха нападанта с вирус.Кой направи това? Трябва разследване.

50

Китаец

преди 4 години

Тук в Ухан много обичаме кучешка супа. Сега ще ви кажа рецептата. Взимате няколко кучешки бута и ги сварявате. Добавяте сушени гъсеници и смляни к ърлежи (на прах) за овкусяване - 2-3 супени лъжици, накрая може да пуснете 7-8 живи бръмбара в супата, много е яко да пълзят в устата докато ги дъвчеш.

49

Анонимен

преди 4 години

ЯСЕН И ТОЧЕН ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ОТГОВОР САМО С ЕДИН ОТГОВОР ДОКАЗВАТ КОЛКО СА НАД НАД

48

Анонимен

преди 4 години

че разберат китайците че са едно голямо нищо точно след 6 месеца, когато установят отлива на капитали и загубата на пазари, след този случай китайските стоки няма да са никак добре приети и в ЕС и в САЩ

47

Анонимен

преди 4 години

До *** 42:Страната на 5G Страна и народ справили се с отличен с короновируса доказали че нямат пречки по пътя си за какъвто и да е проблем. Страна и народ които първи се втурват да помагат и то на не кой да е а на тези които им поставяха санкции. Тук сгрешиха господарите ти трол42

46

Мда

преди 4 години

Освен с военни средства,Китай няма как да бъде спрян иначе.

45

Анонимен

преди 4 години

То китайците още немогат да разберат какво сътвориха, и какво ще им се случи след отминаване на кризата, просто вече никоя нормална компания няма да предислоцира производства там, това е, ще последва масово закриване на заводи от компании в ЕС и САЩ и преместването им в нормалния свят, едва ли някой в ЕС, САЩ, Япония и Ю.Корея, ше има желание от този момент нататък да подържа режима в Пекин