153

Анонимен

преди 4 години

Алооо санитарите. Тоя освен, че е мутра, наркотрафикант, убиец и гладък мозък, е и с психични отклонения вече. Действайте.

152

123

преди 4 години

Полицаите и военните ще пазят власта. Затова им вдигат заплатите. Боко, а хората които останаха без работа. Военните каква работа вършат та в тази криза да им вдигаш заплатите.

151

мис гащи

преди 4 години

Мечо, меченце мое, моля те. както ти казах татьо плюе огън и жупел по теб. докажи му че си мъжкар и ела ни спаси. и донеси тоалетна хартия и памперси че положението е трагично. Дупето е лапнало гащите и те залепнаха, мазало. Моля те ела ми помогни. Бъди баща помогни на детето си както бай Тошо е помогнал на теб. Онези другите там не ме итнересуват, Лилянчето, оная стюардесата, онези джурналиски... ама мислех че значим нещо за теб. Мечо... (съзла се стича по маскарата и пада на клавиатурата...)

150

Iozeff

преди 4 години

Цяла седмиица чета немските саййтое и никъде не пише и една буква за борисоффф и България!Кой и къде го дава за пример, остава загадка! *** човек говорещ глупости!Срам за България!

149

Брей

преди 4 години

Аз разбрах че Кауфланд няма да плаща корпоративен данък ! Така разбрах от казанато, но щом не е важно и го мислите за правилно, не го казвайте.

148

Тонката

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Журналистката от БТВ:):):):)Тези не трябва да ги допускат до пресконфернциите:):):):)

147

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

В крайна сметка някой разбра ли кои данъци ще бъдат отложени до края на юни ?Журналистката от БиТиВи два пъти го пита и той два пъти увърта ....

146

COMA

преди 4 години

Снощи Слави трифонов беше толкова убеден че правителството нищо няма да направи че даже се ядоса на събеседника си за това че каза нещо положително за Герб. Има хора наистина изперкали от злоба в държавата. От Слави през Радан Кънев, Румен Радев та до шайката БСП. Хвани единия удари другия.

145

Тонката

преди 4 години

Мишо Бирочето пак нареди бесилките:):):):):):):)Ципурата стана все едно са ми я правили в Гърция:):):):)ЯМАС:):):):)

144

Анонимен

преди 4 години

Главния лъжец на Републиката!

143

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, тоя пак ръси половин час просо(тотии) на мисирките. Всички държави го хвалели (кой пък ли го знае навън?), а той яко ги плюе , за да се самоизтъкне.Накрая , от мрънкането на мин.фин. стана ясно ,че банките ще решават кой да го бъде и кой не.

142

Анонимен

преди 4 години

Те не произвеждат нищо, без тях ще сме по-добре.Продават много български стоки, например. Също така благодарение на тях има конкуренция. Даже в Лидл на маса стоки специално пише, че са български, за да ги промотират.

141

мишо бирочето

преди 4 години

всичката мара втасала, само тези дето още правят оборот като чуждите вериги и лукойл няма да плащат данъци. кога ще го обесим този полу лиляв полу ефрейтор, обърсана шекия на яшар. замислете се как едно толкова тъпо жуотно са го допуснали да масажира ушагите на бай тошо.... бесилка. радев, плашипутаране айде поведи четата и покажи че си мъжкарче не само като натискаш чуждите булки.

140

Анонимен

преди 4 години

Абе я някой да ме осветли, как точно ги докараха на 500 милиона? По 1000 лева на за лекарите на първа линия - добре. Айде, военни и полицаи да вземат по нещо отгоре - хубаво. Ама колко на брой са тия хора, че да струват половин милиард?

139

Хаджи Генчо

преди 4 години

Сестри стачкуваха, лекари протестираха но се каза че няма пари! А сега изведнаж ги намериха. Имам чуството че Боко (не Горанов) държи парите подвъзглавницата и стиска до тогава докато няма вече накъде. А иначе бюджет и разни такива закони за финансова дисциплина ми изглеждат като някаква макулатура ...А и от Брюксел никой не ни мъмри ...

138

Анонимен

преди 4 години

Тонката, лъхаш на неграмотност.

137

Пижо

преди 4 години

До ТонкатаРейтингът на Борисов, ако се вдигаше от твоите спамове, със сигурност щеше да е до небесата! Истината обаче е, че рейтингът му пада пропорционално с ограбените пари от държавния бюджет!Даде мърляви обяснения за 1,5-2 млрд., раздадени на "наши кметове" и "наши фирми" по списък. Липсат поне 4 млрд.лв.!Тестове не се правят! Хората седят под карантина залудо! Тези зад тях на опашките и градския транспорт ги заразяват, защото няма кой да ги изследва!

136

Анонимен

преди 4 години

Боко е над 60 г. И той трябва да пазарува от 08:30 до 10:30 ч.

135

Тонката

преди 4 години

Рейтинга на Бойко отиде до небесата:):):)А този пък на ген.Мутафчийски още по високо:):):))А на Нищоправца от Дондуков 1,на следващите президентски избори и пак Кака Цецка да му пуснат ще ги загуби:):):):)

134

Анонимен

преди 4 години

МВР станаха нещо като статистици за отчитане и спряха да арестуват нарушители на картината. Гешев и той млъкна и се спотайва. Лекарите не могат да клекуват защото няма лекарство. Военните генерали станаха по-дебели от Борисов и Каракачанов заедно.