73

Одисей

преди 4 години

И от него най-после сме ощастливени с точни анализи, прогнози, мъдри съвети Но от две седмици ( а може и повече) чакам с нетърпение да се появи по екраните едно друго бившо но все още не залязващо светило на българския политически хоризонт, екс-президентът Плевнелиев. И след като изслушам и него ще знам с най-голяма сигурност накъде се движи Титаник и кой марш ще свири оркестърът пред финала. Дано Росен научи за моето желание и побърза, засега автомобилният клъстър ще почака.

72

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 33 Костов освем че е най добрия държавник и е и единствения до сега.Само с икономически лостове изправи държавата на крака, след пандемията Виденов.

71

До 68 от 24

преди 4 години

Хич не ми го защитавай Костов. Дано един ден гори в ада за престъпленията си към българския народ. Помня 97-*** и никога няма да забравя как фалираха толкова магазини и фирми. Всичко отиде по дяволите в България. Костов Е ВИНОВЕН.

70

Иване

преди 4 години

Кажи си.

69

Българин 1

преди 4 години

Е ние неговата унищожителна Преватизация преживяхме ,та тази ли няма да преживеем?Човека такъв имунитет ни създаде,че още ни държи влага!!А сега и на акъл го докарва!!!

68

ТТ

преди 4 години

Ти да видиш...Аз пък си мислих, че криза няма да има...

67

Аз

преди 4 години

По-голяма криза от него не може да стане!

66

Анонимен

преди 4 години

До До 24 продължениеТи или не си бил роден, или много са ти препирали мозъка. Да, парите се смениха, но преди бяха хартийки. От 5 долара, заплатите станаха 100 долара за 2-3 години. Такъв растеж България не познава изобщо в историята си. Но, улавите българи се самозастреляха гласувайки за Саймън дъ Кинг. И дотам.

65

Анонимен

преди 4 години

От финансовата криза Бойко не е вдигал пенсиите и точно да ги вдигне дойде по-голяма криза.

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57По времето на Видинов първата ми зплата беше 3 300 лв купих си видео тогава 2 500 лв и цял месец не излизах от рестoрaнтите Към края на мaндата му някой скри стоките и лева девалвира после не щеш ли дойде Костов и почна да се изживява като собственик на цялата държава, като че ли му е бащиния. Най-добре се живееше по времето на Виденов ама някой му скрои шапката.

63

Мхм

преди 4 години

Пандемията е капка в морето пред това което причинихте вие- Виденов,Костов,Доган,Станишев,Симеон,Милен Велчев,Борисов,Р.Овч,Нинова,Орешарски,Дянков,Луканов,Пеевски и останалите престъпници

62

питам

преди 4 години

А ЗАЩО ТОЗИ Е ОЩЕ НА СВОБОДА !! ЗАЩО СПИ ГЕШЕВ !!

61

Гробокопач

преди 4 години

До PfМного правилно си й казал. Аз имам един дежурен лаф, който всеки божи ден от 2015 г., насам го повтарям на електората: "Бойко не дава". Тъй й кажи и ти: "Г-жо, Бойко не дава, търсете си ги от него!". Електората предпочиташе да слуша Алена, която гушкаше тлъсти пачки вместо мен, който им казвах Истината. Е, сега вече я видяхте наживо тази Истина: Бойко не дава!

60

Колумб

преди 4 години

Брях голямо прозрение, ми то като доди лятото ще стане жега

59

интернет

преди 4 години

Ako Koстов го осъдят значи българското правосъдие работи,този унищожи Балкан,Кремиковци и какво ли не,най-голямата корупция беше при него да не говорим за СИК и ВИС,рекетьорите законната мафия.Но всичките си скриха зад големи те пари.

58

До 24 продължение

преди 4 години

Хората останаха масово безработни. Някои бяха принудени да излизат в неплатен отпуск. Колко народ избяга нелегално в Гърция и трепереше да не му ударят черен печат. България едвам оцеля. По чудо. На ръба. Най-тежката 97-*** година за България,сравнима с голямата депресия в САЩ.

57

Анонимен

преди 4 години

При БСП беше най-добре всички ходихме на училище с няколко хиляди лева джобни.

56

Анонимен

преди 4 години

Когато този човек говори, водете си бележки. Единственият български държавник, който направи разлика в съвременната българска история. На практика ни спаси и ни изкара от пропастта. Но както казваше баба ми "с.иня от кладенец не пие"

55

Анонимен

преди 4 години

До До 24Не е така 3 000 станаха 3 лева.

54

Анонимен

преди 4 години

Костов е архитектът на модерна България, сиреч ***.