78

Анонимен

преди 4 години

По последни данни рейтингът на Мутафчийски е по-висок от тоя на Боко.

77

Forever

преди 4 години

Сега всеки ден и всеки час,на всеки километър има и вирусолог,придържайте се към мнението на специалистите,те са учили за това.

76

Ко ?

преди 4 години

Комунист да спазва и да не е против ... няма такова животно.

75

Тонката

преди 4 години

Другарите вият на умряло като чакали под новините в Днес БГ:):):):)Генералите Бойко Борисов и Венци Мутафчийски спасяват нацията:):):):)Нищоправеца от Дондуков1 наказан в ъгъла с вдигнати ръце само гледа как рейтинга на Бойко отиде до небесата:):):):)

74

Анонимен

преди 4 години

Да бе, страшни мерки. Каролев ще го съдят, че отишъл донякъде с колата си, а с дядо поп от седмица се гласят да разговарят за службите, ама още не са се нагласили. Айде да мине и Великден, че тогава.

73

----

преди 4 години

Одобрявам, трябват още по-строги мерки. В момента до 10 април тече кампания във всеки областен център за отчитане на документите за участие в програма зимни пръскания. Стотици земеделци пътуват до Областните дирекции за безопасност на храните и Разплащателната агенция в областта. Така се разнася вируса и подлага на риск здравето на всички контакти по веригата. И всичко това заради нерешителността на министерството на земеделието да отложи във времето отчитането на документите.

72

реално

преди 4 години

При положение,че сте на ДС сайт и мутрата ви разреши да застраховате,ползва ви Арена Армеец,много ясно че одобрявате!Проучването в този случай вие тип ПИК тоест кафяво!

71

Hhhhhhh

преди 4 години

Всичко че се наради бре хора

70

Ненчо

преди 4 години

Като се взимат мерки, да се спазват от всички, а не мазни попове да ми обясняват, че с вяра нямало да се заразиш. В 2020-та ми излизат с нерационални фантасмагории, само и само да не им затворят касичките.

69

Анонимен

преди 4 години

до 81 От свински или птичи? От свински не знам и един човек да е умрял, брато.

68

Анонимен

преди 4 години

"Ще си умрете по панелните си дупки, мишки от страх, а не от короната!И случайно ако оцелеете, ще излезете един ден за сиренце, а отвън ви чака котаракът. Да ви кажа ли кой е котаракът? Капитализма!Ще ви вземе всичко което имате, защото сте на кредит, а вие няма как да си го изплащате."Киро Брейка!

67

тъй де

преди 4 години

От свински грип умряха хиляди................но май тогава нямаше ЕВРОмилиони за усвояване.

66

Анонимен

преди 4 години

Няма ли някой най-после да обърне внимание на факта, че в Индия 1.3 МИЛИАРДА души ще си седят у дома. А в Русия Путин нареди от следващата седмица никой да не ходи на работа. В България обаче Радеф наложи вето на мерките и сега много българи са ДЛЪЖНИ да ходят на работа и да се разболяват защото на шефчетата не им пука. Защо партия ГЕРБ клекна на ветото на клепoухия и не го прегласува? А, да, сетих се. Защото всички обслужват олигархията - истинския господар в страната на тиквитe.

65

Чуждоземец

преди 4 години

Поздравления до всички в БЪЛГАРИЯ. Една от страните с най-адекватна политика и най-адекватно поведение на хората в тази световна криза Нека само хубави вести да е отредило бъдещето за това благословено място!ПАЗЕТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !

64

Анонимен

преди 4 години

Кое одобрявате? Че който иска си ходи с маска, който не иска не ходи с маска или че персонала в магазините носят всички ръкавици, а клиентите не?

63

Анонимен

преди 4 години

И какви толкова мерки са взети та да ги одобряват повечето хора? Миенето на улиците в София според Фандъкова което никой не е виждал или КПП-та през които щъкат коли и камиони насам натам без да бъдат дезинфекцирани а повечето от проверяващите полицаи са без макски щото държавата няма откъде да им даде такива. Страшни мерки,ЕВАЛА.

62

Пешо

преди 4 години

Ето това не могат да преглътнат безродниците - правителството предприема сравнително читави мерки в кризата. Да, може и по-добре, но не забравяйте кой е начело. При тези обстоятелства е доста приемливо

61

дивергенти

преди 4 години

Още мерки трябват.Да се деференцират хората по соц статус.Да се запази елита ,да не се зарази от простолюдието.

60

Доктора

преди 4 години

Естествено. Проблем са осталите дебилни каролници.

59

Анонимен

преди 4 години

Училищата са най-малкият проблем. Големият проблем ще са фалитите.