22

Анонимен

преди 4 години

до 19 Ти тези пари като ги вземеш от някой клиент чрез фискално устройство нали ще ходиш да си вземеш книжните пари след това от банката, бе? Как ще оперираш с пари иначе само с наличие във фискалното устройство

21

Анонимен

преди 4 години

Да си направим дезинфектант от спирт? А откъде спирт?Като румънските рецепти по време на глада: Ако успеете да откраднете две яйца...

20

Анонимен

преди 4 години

От началото на сагата с коронавируса плащам само с карта. Пари не взимам.

19

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде пише, че маските са за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА и са ефективни само за заразените и болните ...Тук всеки се маскирал като нинджа и да се чуди човек какъв е...болен,заразен или здрав.

18

Анонимен

преди 4 години

семейно ползваме банкови карти , няма никакъв контакт с пари .

17

Край

преди 4 години

Е те това си и знаех че ще стане - сега ще ви вземат кинтите за да ви предпазят от вируса.Отдавнашна мечта на банките е да няма книжни пари - всичко на карта. Това е края на човешката свобода.

16

Анонимен

преди 4 години

И каква полза тогава да се носят маски в магазина от служители и клиенти, ако не носим ние клиентите ръкавици? Минал някой преди мен заразен преди час- дал банкнота на касиерката и аз след това взимам същата банкнота като ресто от касиерката и к'во ще ме спаси тогава? Дезификтантите дето ръсят в магазина през 2 часа или маските? Нищо!Или като оня бoклуk Maрешки да тръгнем по улиците и магазините с костюми все едно сме влезли в някоя гръмнала атомна електроцентрала?

15

Анонимен

преди 4 години

Внимавайте само да не настъпите някой вирус... Ха-ха. То е смешно да се пази човек без необходимото защитно облекло...Ако можеше да се опази с тези "съвети " ,нямаше да има нужда и от тези облекла, които сега се шият в несвяст.Ще трябва да се се разчита само на имунната защита и на късмета.

14

Анонимен

преди 4 години

Което означава, че отвсякъде може да ти се лепне вируса. Ни го виждаш,ни го чуваш..Вятър работа е тази статия. Няма сигурна защита . На Луната евентуално, ако може да се отиде.

13

Жеко Стоянов агент

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Полицаите са рептили, не приемат и не предават вируса, така че спокойно

12

Анонимен

преди 4 години

Зависи на какви условия са изложени повърхностите, това са някакви ориентировъчни числа. При всички случаи трябва да се внимава с парите и с обувките, с които ходим навън.

11

11

преди 4 години

е накрая да си дойдат на думата какво искат да наложат с тези всички истерий....парите в брой много ги дразни господарите, не могат да следят в реално време кой колко има и за какво ги харчи...

10

До до 8

преди 4 години

Явно не само то не е добре а сте много!!!

9

Анонимен

преди 4 години

А вируса колко време е активен върху кyxa червена кpaтyна???

8

До ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Добре ли сте?

7

Анонимен

преди 4 години

А вие какво чакате? 24 часа почнаха банкноти да печатат.

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

А, върху личните карти и бележките, които полицаят пипа и после взима документите на следващия ?Нещо не се връзва.Уж борят коронавируса, затварят ни по домовете ни, а границите отворени.Само за последното денонощие са се прибрали 24 000 човека ...Уж много заразен вируса, а вместо да ограничим контактите, полицаи на входа на всеки голям град контактуват с хиляди хора ежедневно .... Пипат им документите и после предават заразата на следващия ....

5

Анонимен

преди 4 години

"Също така в борбата срещу коронавируса може да се използват и ултравиолетови лампи."==========================================================Затвориха солариумите, не можело да си задаваме въпроса, какво ще се случи с тях, въпреки че се влиза по един в кабинка. Чакаме лятото.

4

Анонимен

преди 4 години

Парите са мръсни в буквален смисъл.Намалете ползването на банкноти и монети и ще си спестите много вируси.

3

Анонимен

преди 4 години

Колко удобно! Сега очаквайте страните да ги натиснат да се откажат от кешовото разплащане. Ето как ни навират НСР под носа.