236

СОЦА

преди 4 години

По време на СОЦА в Болниците Командваше ГЛАВНИЯ ЛЕКАР . При Демокрацията Болниците се командват от Домувчиев .

235

Буба

преди 4 години

Тази информация ме изплаши - 36 легла са изчерпали капацитета ни за лекуване на тежко болни от коронавирус, при това в най-подготвените ни болници с най-добрата апаратура и специалисти. В Италия има по 2 хиляди критично болни по едно и също време. Ако това се случи у нас, къде ще бъдат настанени другите 1900 нуждаещи се от интензивна грижа. Мислех че сме по подготвени, не трябва ли да оборудваме болници, имаме ли изобщо апаратура и лекари?

234

МНЕНИЕ

преди 4 години

В Извънредно положение , Държавата има права върху всички Търговски Дружества - Трябва да се спре Спекулата и Ограбването на ЗДРАВЕТО на Хората от частни бизнесмени - основно Български и Турски Мутри - Трябва Болниците да се Конфискуват от Държавата , Лекарите са Наемни Работници и ще си изпълняват Задълженията - даже ще са по-доволни ако взимат Директно Заплати от нашите Данъци , а не да ги взима Мафията .

233

справедлив

преди 4 години

RF-SMI.RU "Етот смешной премиерь Болгарии ,Бойко Борисов".Лесно се намира! Посетете го и прочетете ,какво мнение имат руснаците за ББ.Има и снимков материал ,много интересен.Там има и кратък клип на който се вижда, как руски медицински части заминават за Италия.Да сте чули и видели краварите да помагат на някой?Не и няма да чуете.Те хвърлят бомби и сеят смърт.1800 бомби по 250 кг само за ден над София.Някой помним ,други не.

232

223 заслужава уважен

преди 4 години

Ако е правил всичко това. Очаквам и мнение за обстановката.

231

Анонимен

преди 4 години

Всички мед.лица в държавните болници трябва да са екипирани като Марешки и със шлемове.Щото лекуването ще продължи и след пандемията ,трябва да останат опитни кадри.

230

Анонимен

преди 4 години

Майтапчийски пуснаха ли го да гъгне по телевизията и тая вечер? Чакай да го пусна, може някой нов виц да е научил.

229

Анонимен

преди 4 години

Внос до дупка!!!

228

Анонимен

преди 4 години

В момента случаите се хоспитализират в специални отделения с висока степен на карантина.Дори Китай преобразуваха болници към тези изисквания. При нас има време, а и Генерала точно това каза. Подходящи отделения да се преобразуват.Не е достатъчно легло и щъкащ персонал. Не и докато не изпуснем ситуацията.

227

Анонимен

преди 4 години

Сега приема през спешните центрове не може да отсява болните от ковид , липса на тестове дори и бързи,специалисти слизащи за консултации в спешното нямат спецекипи,кой каквото си купил,най -много да им дадат една хирургическа престилка срещу подпис.

226

Винету

преди 4 години

Вече имаме пациент номер 200. За него генерал Годжи е приготвил цпециален подарък две седмици безплатна почивка в Банско ол инклузив екстра веднага щом оздравее.

225

До 224

преди 4 години

На твои близки случило ли се е? Ако да, моля да ме извиниш и ти съчуствам. Ако не, ти си написал глупост и трябва ти да се извиниш на всички.

224

Анонимен

преди 4 години

Да се защитят мед.персонал като в китай ,не само инфекциозните отделения и бърза помощ щото ще останете без лекари или с новопроизведени такива студенти.

223

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Маски няма ,легла няма ,дезинфектанти няма ,тестове няма ,защитни облекла няма и вода в Перник няма ,въпреки че язовира е пълен наполовина/защото предстои рязане на лентички?/.И парите вече свършиха.Но-Щаба работи пад пара денонощно и всекидневно разбираме колко много се грижат за нас.

222

До V

преди 4 години

Напълно си прав. На всички децата са на мениджърски обучение при големия брат. Всички, върхушката на Герп и БСП са продажници. Освен Жан Виденов и покойния Кирил Добрев, след това БСП са плазмодии. Просто няма читаво месо нашата върхушка. Всичко е гнилоч.

221

Анонимен

преди 4 години

До ХммНе ги брой леглата, те са резервирани. За простолюдието - Арена Армеец

220

Анонимен

преди 4 години

Оная с косата идва за едни 83000 червени пар,,азита

219

Europe

преди 4 години

It's the final countdown.

218

Само да попитам

преди 4 години

Според щаба на ден прииждат 40 000 сънародници с автобуси, самолети и автомобили. Има ли такъв приток към Сърбия, Турция които захранват Европа с милиони гастарбайтери? Май няма, щото по Тракия не виждам колони туркмени. Аджиба само Българите арийци ли връщат?

217

Анонимен

преди 4 години

До ОфициалноКакво "смяташ" бе ***...? Свърши ли тази епидемия в България, че смяташ... Кога се брои и кога се слага чертата? Може ли да си толкова Tъп за да напишеш такава глyпост?