138

Анонимен

преди 4 години

До 131 Личи си по теб

137

Анонимен

преди 4 години

Не ми пука кой стои зад вируса, минала работа..АМА НА ВСЕКИ ТРЯБВА ДА МУ ПУКА ЧЕ 30% ОТ НАС СА ПОТЕНЦИАЛНИ УБИЙЦИ!!! Хора , които не спазват мерките и заплашват здравето, живота и бъдещето на всички останали! И ако те не искат да разберат, че друг начин просто няма - ОЦЕЛЯВАМЕ УСПЕШНО ЗАЕДНО КАТО НАЦИЯ ИЛИ СЕ продънваме дружно; то тогава правителството да вземе нужните мерки или ...Айде за вярваме ,че наистина го можем, и да си то пожелаем!

136

Анонимен

преди 4 години

До 142 Бай 100янБайГенди, вирусът беше пуснат на китайците но той се помолил да го пуснат да се върне у дома и по пътя да гостува на слугите

135

КуКу

преди 4 години

В ковид няма нищо естествено.Още по-малко в скоростта му на разпространение!А кой го е пуснал - един ден истината ще изплува.

134

Чичо Сам

преди 4 години

Докато бай ти *** верва на шизофреници като баба ти Ванга, деда ти Влайчо, Джуна и Кашпировски, кемтрейлс и илюминатите, все ще е мизерен, беден, гладен и ***... Но това е - *** заслужават съдбата си...

133

Асандж

преди 4 години

На всички е ясно Цру И Фбр с какво се занимават

132

Анонимен

преди 4 години

Че и децата разбраха,че не се умират от бронхит и плевмония тиква много хора

131

Анонимен

преди 4 години

както и на безкрайните редици от сгради, наподобяващи немски клнцлагери, пазени стриктно от армията---Въпросната сателитна снимка на предпалагаемия концентрационен лагер в САЩ отдавна е локализирана и снимката е от Северна Корея. Ползвана е като доказателство в интернет.

130

Анонимен

преди 4 години

Всичко тръгна от една лаборатория в Уинипег Канада.

129

до MD

преди 4 години

Хибридна война:Китай губи милиарди от новите такси, които Тръмп му наложи. В провинция Хебей, са военните лаборатории на КНР и става изтичане на вируса ... След месец-два икономиките на конкурентите: EU, South Korea, Japan и частично USA работят на забавени обороти и баланса се накланя пак ....

128

До 129

преди 4 години

Давам ти 75лв да ме почешиш по гърба.Става ли ?

127

До 129

преди 4 години

Абе ти още ли си тук ? Казах ти да изчезваш !

126

преди 4 години

Нормално е да си мислят така, тя глупостта не ходи по гората, а българите сме сред най-необразованите...

125

Анонимен

преди 4 години

Еми нормално да са убедени ! Все пак сме велика нация ! Културен народ с богати морални ценности ! Интелигентни и възпитани !

124

До 126

преди 4 години

На кво си ?

123

до MD

преди 4 години

Друга тема за размисъл:САЩ слага мита за износа на свинско за Китай, който е най-големия експортьор.Цените на месото в КНР се качи 3 пъти од декември 2019. Масата започва да яде влечуги, прилепи и др. гадини и става заразеване с поредния вирус...

122

Анонимен

преди 4 години

в безоблачна нощ обърнете телескопите към звездите.ако гледате внимателно ще забележите проблясъците от стъклото на микроскопа с който ни наблюдават извънземните.ние сме просто един лабораторен опит в една малка епруветка.

121

До 123

преди 4 години

Изчезвай,задръстен !

120

Само факти

преди 4 години

След 25-годишна възраст хората имат предимно хуморален имунитет - тимусът закърнява но дотогава човек вече се е срещал с много вируси и има готова "библиотека" от антитела в генетичната памет на В-лимфоцитите. При повторна инфекция организмът много бързо произвежда антитела и няма нужда от Т-клетки.Ако си имал деца просто знаеш от опит, че боледуват много повече от възрастните.А тук вирус със 100% характеристики на биологично оръжие и на всичкото отгоре не убива деца а възрастни!

119

Анонимен

преди 4 години

Чумата кой я пусна ?Бащата на Колумб ???