153

невероятно,но факт!

преди 4 години

Поразен съм колко много първосигнални празноглавци има във форума!Просто съм стресиран от нежеланието да се помисли за какво става дума!Значи по молба на италианското правителство Русия изпраща 9 военни ИЛ-76-материали и съоръжения против вируса+100 военни медици.И това става след отказа на ЕС и САЩ/позицията на НАТО-мълчание/!?Китай също помага на Италия!От това възникват много въпроси за сегашното състояние на ЕС,САЩ и НАТО-забравете старите лаври!Но най-интересното ще бъде след епидемията!

152

Анонимен

преди 4 години

Ако не искаш помощ от руснаци, никой не те кара насила. Не приемай и си умирай кротко.Нали това ти е препоръката?

151

Анонимен

преди 4 години

161 ти па си прекрасен бе!Да не си от синята кръв?Много голяма мъдрост изръси...

150

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си луд да приемеш помощ от руснаци , после ще ти я изкарат през носа.

149

Анонимен

преди 4 години

А руснаците свалиха цената не от някакви чувства, а защото САЩ ВЕЧЕ НОСИ втечнена газ на Европа с танкери и им прави конкуренция. Все да се изкарат по-хитри.Сега да ги видим какво ще направят с нефта.Излязоха едностранно и без предупреждение от договореността с СА и саудитците реагираха незабавно.Това не ти е България, която можеш да мачкаш както си искаш.

148

Анонимен

преди 4 години

Всеки 5-ти лекар или сестра в Италия вече са болни от вируса. Продължават да се разболяват нови и нови. Включили са в борбата всички студенти по медицина от среден курс нагоре и са мобилизирали всички живи пенсионирани здравни работници. На екстрено заседание правителството е взело решение да ползват и всички лекари учили в други държави, чиито дипломи в Италия не се признават.Другата страна на епидемията при тях е в това, че ако така продължава, ще измре съществена част от лекарите.

147

Анонимен

преди 4 години

Руснаците погубват собственият си народ само и само за някоя такава пиар акция.Пълни нещастници са руснаците.

146

Пиян - залян

преди 4 години

Браво на РУСИЯ ! А краварите да са помогнали на някой ? Само агресии и грабене на природни ресурси ! Добре , че е др. ПУТИН , да озаптява американската пастмина ....

145

ДО РУСОФИЛА

преди 4 години

А можем ли да се освободим от руснаците.Продаваха ни газ 2 пъти по-скъпо от на другите страни.Нищо не можехме да направим, защото бяха МОНОПОЛ.когато ни свалиха цената трябваше ли да благодарим? НЕ. НА НАС СВАЛИХА ЦЕНАТА С 40%, на останалите, на които и без това продаваха 2 пъти по-евтино им свалиха цената с 50%. Е, мерси от такива БРАТУШКИ.ако за това сте готови да целувате патъците на Путин, ние не сме.

144

Анонимен

преди 4 години

156 ех па САЩ без никаква помощ, само искат благодарност и да ти бъркат в джоба!Световните грабители, простаци и ценители на чуждото... много настояват всички да са им роби и само да ги славославят.

143

Анонимен

преди 4 години

153 кои сте тези ВИЕ, които уж не можете да се освободите от Руснаците - ти и ти може би?Или пишеш от Афганистан.По скоро си зле с главата и освен раздвоение на личността, нямаш хабер нито кой си, нито къде се намираш.

142

Анонимен

преди 4 години

Кой и е виновен на Русия, че винаги се проваля? Никой нищо не му направи на СССР и се провали тотално. Поради глупостта на комунистите им.А разговорът ту е, че Русия давайки помощ, веднага иска благодарност.Когато правиш нещо за някого първо остави той самият да ти благодари после реви за благодарност.СССР толкова зло причини на народите от Източна Европа, че ще почака за благодарност.

141

Анонимен

преди 4 години

Салвини ги опраи италяните, то така се случва с националистите идват и следва крах, а северна Италия е с едни от най-добрите клиники и специалисти по света, проблема е че там се борят с глупави управляващи като и в Русия и Турция, и Ердо до оня ден разправяше как всичко било под контрол, а днеска вече гонят хилядарка

140

Анонимен

преди 4 години

Абе женомразец, какво си се нахвърлил на рускинята?Тя точно колкото и ти има право на свое мнение.Какво ти пречи, толкова ли ти е възпитанието, та да се държиш така с жена?Бай ***, кротни се.

139

....

преди 4 години

После не мое ги изгонат 100 години хаахха ние още не можем хахахаа

138

Анонимен

преди 4 години

Русия ще спаси света!

137

Atanasov

преди 4 години

До рускиняНе им обръщай вниманиер рано или късно до Русия ще опратр тога друга песен ще пеятл

136

Анонимен

преди 4 години

Темата е Ако сте забравили... Е помощта която се оказва на Италия. Манипулаторите *** веднага я изместват и насочват към познатите глупост за СССР. КГБ. Втора Световна и...... т. н. Обичайното...

135

Анонимен

преди 4 години

Рускиньо, то може, може да си с промит мозък, ама толкова не може. Първо разбери ИСТИНАТА за помощта на САЩ И Запада през ВСВ и после приказвай. И БЛАГОДАРИ на тези, които са ти помогнали. Без благодарност и покаяние не става. До сега изнасяхте само войни и революции и си мислехте, че стига. Е, не стига. Много трябва да помагате и вие и чак тогава да чакате благодарност. Руското нахалство е безгранично.

134

Анонимен

преди 4 години

123 ***, излишно е да се спори с чворове.Оставям те да се наслаждаваш на твоя PCR, за който си прочел някъде и идея нямаш какво значи.Тестовете търсят молекули ама ти си *** да го разбереш.Продължавай да пишеш глупости и да си се любуваш, колко си умен.