59

Анонимен

преди 4 години

Щатите имат ваксина от 20г.

58

Анонимен

преди 4 години

Уродливите оризници нанесоха голямо поражение на целия свят. Заради тея неспокосани мизерници пламнаха всички държави. Съд, присъда и затвор за тая и3333мет! Ако не, танковете да влизат.

57

Анонимен

преди 4 години

Е много ясно, те до онзи ден бяха по баровете все едно пиенето ще свърши.

56

днес

преди 4 години

Руското министерство на отбраната заяви, че военнотранспортните самолети ще доставят осем мобилни бригади от военни медици, специални дезинфекционни превозни средства и друго медицинско оборудване в Италия от неделя.

55

nbomb

преди 4 години

вирус се бори с неутронна бомба. мисля че ФАЩ ще стане много тийо и мирно място след това

54

Анонимен

преди 4 години

58 аа не така! Забравили че си натовец? Защо руската армия праща помощ на Италия, я заминавай да им помагаш неизкуфелия!

53

Анонимен

преди 4 години

САЩ са твърде далеч за да има смисъл да се коментира.Само изкyфелите рycoфили ги обсъждат тук...

52

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Белият Дом и ФЕД започват да раздават долари на калпак ( 2000 на месеч на човек) като гарантиран минимален доход с цел запазване търговията и избягване на кризата.След две години САЩ ще се превърнат във Ваймарска република След това историята е известна - Хитлер, превантивно нападение и РККА развява флага над зградата на Конгреса.

51

Анонимен

преди 4 години

И вирусът се завръща по родните си места

50

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До Анонимен 53Бе, ти още ли вярваш че съществува Дядо Коледа ?Хи-хи-хи !

49

2019

преди 4 години

Белият дом и лидерите на Конгреса постигнаха споразумение за временна отмяна на тавана за дълга на федералното правителство за период от две години и приемане на бюджета, предадоха световните агенции.Споразумението трябва да бъде гласувано от Конгреса по-късно тази седмица. Ако бъде прието, то ще предотврати опасността от дефолт на американското правителство по суверенния му дълг поне до юли 2021 година, както и поредно скъпоструващо спиране на работата на федералните агенции, уточнява ДПА.

48

Анонимен

преди 4 години

"В следствие на срива на цените на петрола, индустрията на шистовите горива отива на кино."

47

2015

преди 4 години

Фактът, че Пентагонът погрешно е изпратил активни проби от антракс, стана известен в края на май. Щамовете от опасната болест попаднали от министерството на отбраната в 86 лаборатории в САЩ, както и в изследователски обекти в Австралия, Канада, Южна Корея, Великобритания, Япония, Италия и Германия, съобщава АФП.2013Председателят на Федералния резерв на САЩ Бен Бернанкепризова Конгреса да повиши тавана надълга, за да се избегне опасността отбанкрут.

46

КОЛКО "ХИТРО&qu

преди 4 години

А сега кажете че подготвяната ни Рецесия, е дошла от САЩ - Covid19, пандемията, китайците и италианците са виновни - честито на карантинираните

45

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо много ме разочарова,надмина всички президенти преди него по бруталност.

44

Шопо

преди 4 години

Ами те затова са приготвили 500 000 пластмасови ковчега ! Всичко е планирал бай Дончо ! Като свършат ковчезите ще извади ваксината ...

43

Анонимен

преди 4 години

Американците са сбирщина, те не са организирано общество като жълтите. Освен това ги управлява слaбоумник с общ речник от 100 думи, който в продължение на месеци само си бараше гюлетaта и не взе никакви мерки.

42

Анонимен

преди 4 години

30 милиона американците не са виждали болница в живота си, нямат пари, не ги пускат. Оставят ги да умрът на входа и им изнасят трyповете. ТОВА е ?"хуманна" и "демократична" Америка! А не онази пропагандна бoза от холивудските филмчета. "Хуманна и демократична америка", основана от РОБОВЛАДЕЛЦИ извършили геноцид над индианците, а оцелелите натъпкали в резервати! Ами атомните бомбардировки над жени и деца, ами агент оранжев над виетнам? Въобще не изпитвам жал за краварите! Заслужават си всичко!

41

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До читателЯвно не схващаш картинката. В следствие на срива на цените на петрола, индустрията на шистовите горива отива на кино. А там са заглобени милиарди инвестиции под формата на кредити. Прибави към това и мерките които ще се предприемат за ограничаване на ковид и глей кво става с този прекрасен бюджет.Сметай, че не всеки е здравно усигурен. Прибави и нелегалните мигранти които просто няма да се изследват но ще бъдат заразени.Който си играе с огъня си губи къщата !

40

слабо засегнати

преди 4 години

50 щата засегнати, тръмп иска 1трилион, на 911 се обаждат за липса на тоалетна хартия, ню йорк в блокада