10

Анонимен

преди 4 години

Не се хвърляйте на първите ваксини, които излязат. Правени са в рекордно кратки срокове, под голямо напрежение, изпитанията също са съкратени. Това означава че ще имат много странични ефекти и спорна ефективност.Освен това, при вече течаща епидемия няма как да ваксинираш хората, имайки предвид, че при толкова дълъг инкубационен период трудно можеш да кажеш кой е вече инфектиран и кой не. А ваксина се поставя, когато си здрав.

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДобре щяха да ни дойдат 100 000 теста, ако бяхме в добри отношения с тях... Междодругото какво стана с молбите на Тиквун към Путин ? Май не го отразиха въобще ?

8

Анонимен

преди 4 години

До 6 има едни момче в Люлин, ама ходи само при познати след тъмно.

7

Анонимен

преди 4 години

До 1Защото от СПИН спряха да умират ... Затова и не се напъват. То е като с херпесите. Ваксина може и да се направи, ни никой не е сигурен, дали ще избие к вестицията от стотици милиарди ни, дори милиарди, ако разработи.Виж, при китайския висур, работата е малко по-различна.

6

до 1

преди 4 години

а за SARS-CoV от 2002 вече 18, какъв е шанса за ваксина за текущият ГМО SARS-CoV или както СЗО го наричат SARS-CoV-2?

5

Пънг Хънг Нге

преди 4 години

Да знаете някъде в София да има отворен фризьорски салон,станал съм "гръмнал боийлер", няма де да се пострижа?

4

За 5000

преди 4 години

Жертви - никога. Най много Путин да се постарае.

3

Анонимен

преди 4 години

Не по-рано от 2 години. Дотогава се оставяме във вашите ръце господин Генерал, взимайте твърди мерки, действайте безмилостно, само ни спасете от вируса, спасете ни, господим Генерал, умоляваме ви, спасете живота ни!

2

Анонимен

преди 4 години

ЕС/САЩ няма ли да ни помогнат ?Русия днес обяви, че изпраща по 100 000 теста за диагностика на Ковид в Иран, Монголия, Северна Корея, Египет, Сърбия и Венецуела както и в страните членки на Евразийския икономически съюз и Общността на независимите държави.

1

Ами...

преди 4 години

Ваксината ще е готова, когато вече няма нужда от нея. При вече започнала епидемия ваксина не се поставя. Поставя се преди нея.