112

Анонимен

преди 4 години

То имало и тест за антитела срещу вируса, но логично малко хора биха платили за такъв. Очевидно е, че борците срещу короната по-скоро ще влязят без маска в парламента, отколкото да проучат тоя въпрос, па камо ли да огласят подобни данни. На мен лично ми се ще да зная на 1000 тествани колко ще се окажат с антитела.

111

Анонимен

преди 4 години

При соца пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 105 Бе ти виждал ли си някога как се прави научна публикация, извън соца! Сега всичко чете, не както преди да потъва. Те и на Орбан хванаха, че доктората е 90% от български, нищо че единият е на угорски диалект, а дугият на изкирифинчен български. Боже, до какво доживяхме!

109

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе пиши глупости,аз живея в Германия,хората са по домовете си,не отидох на зъболекар, заради тоя коронавирус.

108

Анонимен

преди 4 години

Поддръжниците на стадния имунитет са си най-обикновени последователи на Малтус.

107

Анонимен

преди 4 години

Прочети другите държави по света , какви мерки взим----в Германия няма забрани и бариери , има препоръки , всички министър-президенти на провинциите и да искат не могат да наложат забрани защото противоречи на Констуцията на Германия а немците са много чувствителни когато някой иска да им погази правата които им гарантира законът .

106

вирус

преди 4 години

Трябва тотална изолация по къщите. Като в Испания и Италия.И аче да готвят новите спортни зали за.....

105

Анонимен

преди 4 години

mai sa zapochnali s bankerite...?!bg bankeri v infektiranite trezori...?!

104

тцтцтц

преди 4 години

До Анонимен 101Добре , като напишеш подобна глупост , по-леко ли ти става . Или какво ?Прочети другите държави по света , какви мерки взимат. Виж в САЩ , франция , Германия / Бавария особено/ , за Италия и Испания няма да отварям дума - все развити демокрации , либерални държави - всички те една по една започват да затварят хората по домовете . Скоро и Великобритания ще ги последва

103

Анонимен

преди 4 години

Сега ще има калории за теца.

102

гробар

преди 4 години

не се карайте , в гробищата има места за всички .

101

блокада

преди 4 години

Ами заразявайте . Оцелелите ще хриптят с маски кът дърт Вейдър до края на дните си.И нека ракията да бъде с вас

100

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВиж какво пишат лекарите от Китай бе,мръ с ник,още в началото на Февруари е имало над 200 човека повторили коронавируса,има и изследвания и снимки на белите дробове,а тази болест засяга не само белия дроб,но и бъбреците,да си чел,какво ни интересува!Аз чета на няколко езика,не само българската преса.

99

Хвърли си дипломата

преди 4 години

Хората които са се заразили веднъж в някои случаи вече го повтарят и потретват, как смееш да дрънкаш такива небивалици, докторе? Вируса постоянно мутира, към днешна дата се предава от хора на животни (Хонконг). Всеки четящ карал тежки респираторни инфекции знае, че това те бележи до живот, който дрънка че е обикновен грип определено не е лежал месец в спешно на системи. Млъкнете и работете, аз правя същото. Паниката е излишна и вредна за здравето, трябва самодисциплина.

98

Анонимен

преди 4 години

До 96 Minuva42 Напълно съм съгласен с вас и мисля , че това е разумното виждане в случая. Англичаните се направиха на много умни, но в момента дават пълен заден ход - закриха училищата и даже 40 станции на метрото. Но заради закъснелите мерки там, може да се повтори това, което, се случи в Италия

97

Minuva42

преди 4 години

Без значение каква е обстановката в света, по българските форуми/коментари предимно се ругаят и обиждат...

96

Анонимен

преди 4 години

Вируса "повтарял"? Линк към научна публикация? Няма. Ааааа, ама то било недооздравяли със сбъркани тестове, а не повторно заразен. Хм... ***, ***...Смилал белите дробове на пастет? Гъши? Линк към научна публикация? Няма. Аааа, то пораженията били същите като от пневмония. Хм... ***, ***...

95

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова менте беше от групата на бисерите на ГЕРБ - "Дянков, Трайков, Игнатов"..............................................В момента "Дянков ,Трайков,Игнатов" са опозиция на ГЕРБ,те са в групата на Костов,ДСБ и БСП, именно БСП гласуваха на последните избори за Костовистите каиха техни хора в управлението на градовете и започнаха кражбите.

94

тя

преди 4 години

Този да си гледа АГ-то и да не дрънка глупостите на англичаните.

93

Ген. Майтапчииски

преди 4 години

Стига сте казвали истината ,аз не мога да си изиграя скеча до края,сега хората се чудят на мен ли да вярват ,че с блокада ще спра вируса ,или така или иначе до 2 месеца ще се създаде по естествен път обществен имунитет и вируса ще отшуми , а възрастните ако са разумни сами ще се пазят ....