362

ОХ

преди 4 години

НА ГРАНИЦАТА НЯМА НИКАКЪВ КОНТРОЛ. ГЛЕДАХ КЛИП НА ПРЕМИНАЛ И СЪМНЯВАЩ СЕ,ЧЕ САМ Е НОСИТЕЛ НА ЗАРАЗАТА. ОТВСЯКЪДЕ ГО ОТСВИРВАТ... И СЕГА ЧОВЕКЪТ СПИ В КАМИОН ПРЕД ДОМА СИ, ЗА ДА НЕ ЗАРАЗИ ДЕЦАТА СИ.З А К А К В О С Т А В А В Ъ П Р О С ? ? ?

361

Анонимен

преди 4 години

Жив или ГЕРБ, избери сам.

360

Така е ..

преди 4 години

Става страшно. Феновете на Корнелия да спрат с простотиите дето пишете по форумите.Надеждата ни е в Борисов и Мутофчийски.Ако не успеят ,с нас е свършено.От Корнелия не чакайте нищо добро.Жената е много зле.Ако бяха на власт , да са фалирали държавата с безумните си идеи.

359

Анонимен

преди 4 години

Средната възраст са я мерили като заплатите! Всички вземат по 500 лева, те вземат 10000. Средно 5000! Само не смятат че те са 200 човека останалите са 5-6 мил. Та и сега 1 дете на 4, + 100 на 60-70+ = средна възраст 40!

358

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаЗащо се учудвате? Досега извън България ли сте били последните тридесетина години или просто сте ученик в началните класове? Не е възможно възрастен човек да мисли, че България е организирана държава, просто не е възможно.

357

Анонимен

преди 4 години

До КинаНе ви ли е ясно, че само по този начин ограничиха разпространението на заразяването в Китай? Не разбрахте ли, че дори САЩ, Англия въведоха ограничения, въпреки първоначалните изявления за "стаден имунитет". Вече въобще не се учудвам за онези 500 години.Имате проблем, че не сте заразени и не сте се разболели - има и решение. Няма начин във вашия град да няма ромска махала.

356

Миро:

преди 4 години

Моля Ви,имаме доста сериозни личности и нека се вземат отношения относно кризата с коронавируса на сериозно ниво!Нека ни се дадат сериозни и уместни разаснения,а не да се появава този Майтапчийски!Да ни се обясни това ка какво е:грип ли е,пневмония ли е,тяхна муттация ли е и за колко време отшумява!нЕКА НАРОДЪТ НИ СЕ УСПОКОИ И ДА НЕ СЕ ПРИЛАГАТ ТЕЗИ ДИКТАТУРИ!

355

Анонимен

преди 4 години

Тук някой се разтревожил, че ако и двамата родители влезели в болница, няма да има кой да гледа децата им... Споко, ще се лекуваме сами, вкъщи - вчера Мишо така каза.

354

Анонимен

преди 4 години

Май не са точно 30 новозаразени, а нови 30 открити - вероятно повечето от тях са хората, които са си правили тест в частната лаболатория. 20 положителни проби от 1000 теста.

353

ваксинирането ражда

преди 4 години

Италия:Националният план за ваксинална профилактика 2017-19 отчитат сред целите за покритие на грипната ваксинация 75% като минимална постижима цел и 95% като оптимална цел за над 65-те и в рисковите групи. От средата на октомври до края на декември ваксинацията срещу грип се предлага активно и безплатно за: 1. субекти на възраст над 65 години(ВАКСИНИРАНЕТО Е ВИНОВНО, ОТКАК ПОЧНАХА, ВСЕ ЕПИДЕМИИ)

352

Анонимен

преди 4 години

30 заразени. А колко теста са направени, за да са 30? 30 от 30? Или 30 от 300?

351

Миро

преди 4 години

това са истински мъки за целия български народ!

350

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаAMi napravi TI neshto be, cerven vseznaiko! Vie scervenite oligofreni dori i v nai-tezkite krizi na sveta znaete kak da se spravite!Napravo zavanni na Mekel ili Trump cerveno prosto govedo i im kazi ideite ti za spasenie!

349

ох, майко

преди 4 години

Ужас! Луцифер се качи на Земята. Последните дни дойдоха!Вчера се подхлъзнах в коридора, мъжът ми се налива с пелин, постоянно рита касата на холната врата!Дъщеря ми не съм я виждала, заключила се е в детската!Бог да ни пази. След малко изваждам маските и почвам да гладя. Хартия за сега има!Девице, закрилай ни!

348

Анонимен

преди 4 години

За да останем живи, първо трябва да махнем ГЕРБ от властта. Факт.

347

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 4 години

Абе какво стана с Кирчо Домусага, един от първите заразени с този вирус, брат му Гошко също е постоянен контакт с него, защо за него не се чува нищо???? и защо няма други известни личности в България, както и от министри, депутати, държавни работници, банки, пощи, застрахователи, данъци,

346

Бочко

преди 4 години

с архаичен доктор от соца и премиер от Банкя нищо добро не ни чака.

345

обективен

преди 4 години

Първо трябва да се отървем от хунтата на *** , а след това ще се отървем и от вируса.Заплахите ,заканите и лъжите на т.н. Национален щаб от плешиви тиквари няма да уплаши вируса ,но вече съсипа икономиката ни.Хората масово не се лекуват и жертвите са много повече ,просто защото никой вече не предлага адекватна мед. помощ.

344

Долу ГЕРБ

преди 4 години

Вчера, 20 март 2020 година, на летище София са кацнали 35 самолета идващи от чужбина, главно от Германия и Великобритания, следвани от Франция, Холандия и Белгия, т.е. все държави с голямо разпространение на коронавируса. Това са над 7000 човека, част от които сега разпространяват коронавируса в България.

343

Смъртта

преди 4 години

А какво ще се случи, ако всички умрем - децата, какво ги правим тогава. Нека да мислим глобално...