158

wtf

преди 4 години

Владимир Сополев нямало да се съобразява с приетите мерки?Тогава глоба и в ареста с заедно с другите заразители. За такива трябва принудителен труд - да произвеждат маски без заплащане.Ако някой го види да обикаля този ретард, нека да му начупи човката.

157

гост

преди 4 години

*** - този за какво се мисли.

156

111

преди 4 години

Карплев - ***, не го показвайте

155

Красналиев

преди 4 години

Тоя *** защо му разрешават вълбще да говори той е пълен ***

154

Анонимен

преди 4 години

Ами арестувайте го този наглец! И после му опънете една хубава глоба... и без това бюджета спешно се нуждае от това!

153

Гледам и си мисля

преди 4 години

Каролев, кажи в колко часа ще поемеш към Витоша, че да гледаме малко шоу по ТВ.

152

Анонимен

преди 4 години

ПОНЕЖЕ ЛЕКАРИТЕ РАЗБИРАТ ЗА ТВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ....СМЕШНИ ЦИ

151

Калин Калчев

преди 4 години

До МорскиТоя вирус вероятно вече съм го изкарал без да го усетя. Може ли вече да ми върнете живота.Къде мога да си направя тест и ако това е така и не съм вече заразен, искам "служебна белезка за свободен човек"

150

Анонимен

преди 4 години

Може да не разбирам от икономика, но разбирам от епидемиология и в момента съм на първа линия в борбата с вируса.НА ПЪРВА ЛИНИЯ СА БОЛНИТЕ , НЕ ТИ...епидемиология ТАЯ НАУКА В ДВИЖЕНИЕ ЛИ Я ИЗМИСЛИ....

149

до Каролев

преди 4 години

Я си налягай парцала бе, мало.умник!

148

Анонимен

преди 4 години

ПОВЕЧЕ НАРОД ЩЕ ИЗБИЯТ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИТИКВА ЗА НИ ЩО НЕ СТАВАШ

147

Mopcku_

преди 4 години

До Калин Калчев.Най-безобидната квалификация е нахалство да не се съобразяваш с карантината. Престани да се правиш на умен. Просто си изкарай карантината тихо и мирно у дома и се надявай да не си лепнал и ти вирус. Аман от умници. И тук ли трябва да тръгнем с камионите с трупове, че да ви уври малко главата ?

146

Dr. Know

преди 4 години

Може да не разбирам от икономика, но разбирам от епидемиология и в момента съм на първа линия в борбата с вируса.В тази неравна за момента битка ключа за по-малко жертви е колективният дух и единодействието - какъвто е моделът на държавите от далечния Изток. А за всезнаещите и безсмърните хора от Европа и САЩ с индивидуалистично-егоистичен манталитет това е трудно. За това ще берем и плодовете... Господ да ни вразуми и пази!Д-р К.С.

145

Анонимен

преди 4 години

Г - н Каролев ( Камен), това че си бил агент на ДС не означава, че все още си недосегаем или не можеш да се разболееш.

144

Анонимен

преди 4 години

Не могат да ти забранят да се качиш, ама могат да ти забранят да слезеш ако този безотговорен индивид се качи на Витошакато се връща го арестувайте и го турете под карантина и му направете клизма.

143

Калин Калчев

преди 4 години

Нахалство било да живеем като свободни хора според Ирен.Незаконно било да си разходим децата в парка според генералите, докато кучето може. Нередно е да отидеш в съседния град, да занесеш на възрастната си майка продукти.Да дишаме може ли или и така разнасяме заразата?

142

Анонимен

преди 4 години

дали някой е прочел за заболял от коронавирус сред мигрантите на границата? Не нали?---Представям си как баш сега някой ще ходи при тях да ги изследва за коронавирус, да не говорим за гърците и турците. В цяла Европа има извънредно положение. На лагерите на гръцките острови бяха изолирани одавна, ако струпалите се също са били в отдалечени лагери и не са имали контакти в голям град, е възможно да няма болни. Възможно е и да има, не знаем и сигурно никой още не знае.

141

Анонимен

преди 4 години

Лакомията на герберастките калинки и непрестанният им стремеж към кражби няма да спрат, колкото и извънредни положения да се въвеждат.

140

Тра-ла-ла

преди 4 години

А ако си седиш на *** няколко дни какво толкова ще ти стане, другарю Каролев?!?Той нямало да спазва ограниченията, щото бил важен. ***!

139

До Калин Калчев

преди 4 години

Разходи ги Калине, разходи ги. Покажи им и гробищата. Разходи ги и там.