692

Изнервен

преди 4 години

Това за парковете защо вируса не лети тежък е 10000 казаха зараза само от близък контакт ! Тези които четете докладвайте на началниците !

691

анонимен

преди 4 години

МИСЛЕЙКИ МНОГО ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ТЕ ГИ ИЗЛАГАТ НА ПО-ГОЛЯМ РИСК. ИЗКАРВАТ ГИ В ДОСТА ХЛАДНО ВРЕМЕ СУТРИН ДА ПАЗАРУВАТ. А МУТАФЧИЙСКИ КАКВО КАЗА - ДА СЕ ПАЗИМ ОТ ПРЕОХЛАЖДАНЕ НА НОСОГЛЪТКАТА ЗАЩОТО ТОГАВА ВИРУСА НАМИРА ПО ЛЕСНО СРЕДА ДА АТАКУВА ОРГАНИЗМА. УМНИЦИ НЯМА ЩО. ЯВНО ЦЕЛТА Е ДА ИЗМРЪТ ВЪЗРАСТНИТЕ ЗА ДА СЕ РАЗТОВАРИ СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА И ДА ИМ ОСТАНАТ ПАРИ ЗА КРАДЕНЕ. НЕЩО ИЗГЛАДНЯХА. НЕМА ЕВРОФОНДОВЕ ДА СЕ КРАДЕ ТРЯБВАТ ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ.

690

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

"ДИКТАТУРА" в "действие"!!!!!!Връщаме часовника назад,както преди 89г.!!!!!!Честито на "РАЗБРАЛИТЕ"!!!!!!На другите ще им трябва още доста "време"!!!!!!!!

689

Това е върха

преди 4 години

тъпотията им! В парка, вместо да се печем на слънце и да трупаме витамин Д -смърта на вирусите, тези ни принуждават да стоим в домовете. Пак за кучкарите мислят, значи те могат да излизат сред природата, а който няма куче да се задушана в къщи. И като пътува човек в колата си, какви вируси ще срещне? Хората не могат родителите си да видят, а през автогари и летища хиляди се върнаха от чужбина, без да ги тестват!?

688

Анонимен

преди 4 години

Стоенето в къши срива имунитета и така повече хора ще умрат от вируса.

687

T

преди 4 години

До АнонименСпокойно, няма нужда да въвеждаш жителство. Скоро ще си останете сами в прекрасната българия. След отминаването на това нещо, никой с поне 5 грама мозък няма да остане в нея. Вече от доста квалифицирани хора чувам, че ще се ометат моментално - готови са дори улици да метат, но в друга държава.

686

Анонимен

преди 4 години

София е под блокада! Сега е удобен момент да се въведе отново софийското жителство, който се е минал да напусне София, минал се е! ;-)

685

Fallschirmspringer

преди 4 години

""....този път правителството действа адекватно....""Я, пак.Това да не е нова постановка в сатиричният театър? Щеше да е забавна, ако не беше на наш гръб.Но нищо,поне деня да започне със смях,е вярно малко е през сълзи,но няма да му вързваме кусур

684

Блокада

преди 4 години

София е блокирана! За сведение на тези, които не вярват на "конспиративните" теории.

683

Ванката

преди 4 години

Реденето по опашки в студените сутрини как кореспондира с препоръката да се пазят от изстудяване на носоглътката?

682

Анонимен

преди 4 години

....този път правителството действа адекватно....

681

Анонимен

преди 4 години

Възрастните не могат да напазаруват за 2 часа. Да отидат до магазин, да чакат реда си отвън, да пазаруват, да отидат до аптеката, да чакат ред, да купят лекарство и после да се приберат...Не разбрах, само за 2 часа ли могат да излязат от дома си между 8:30 и 10:30 часа и през другото време им е забранено да влизат в магазин, аптека, банка, да напускат дома си?

680

Анонимен

преди 4 години

Ей сега от БЛС казаха, че те за парковете и полянките нищо подобно не са искали. Явно и това е решение на мозъчния тръст.

679

Вуте

преди 4 години

"Не вярвам в някакви световни конспирации,на като ,че ли всичко се ръководи от някакъв мозъчен тръст." - Е, те на т'ва у нашто село му викаме, КОНспираЦия!!! Got that!!!

678

Анонимен

преди 4 години

Не е лесно да си министър в държава с 80% ***.Мерките са адекватни.

677

до 749

преди 4 години

до Falsch-springer беше долният постинг, явно са изтрили някой и номерът се е променил

676

до 750

преди 4 години

Прочети 713 постинг, на предните една - две страници ти са пообяснени някои неща, за да не те свари неподготвен/-а призовката, в която любезно те канят да се ваксинираш със "животоспасителната ваксина" на филантропа, ЦРУ агент Бил Гейтс. А, с ваксината ще получиш и бонус татуировка с нано диджитал чип, за по лесно да те разпознават изкуствените птици, наречени дронове, които скоро ще пърхат над нас. Те, такива им трябват, дето не вярват в "конспирации", тогава вярвай на какво става по цял свят!!

675

Бил Портата

преди 4 години

Fact check: Bill gates has openly admited that the vaccinations are designed so that governments can depopulate the world!/ Проверка на факти : Бил Гейтс открито заяви, че ваксинациите са проектирани така, че правителствата да могат да намаляват населението/да обезлюдят света!

674

Fallschirmspringer

преди 4 години

Не мога да се отърся от чувството,че нещо не е така,че нещо задкулисно се манипулира,че сме обект на някакъв голям експеримент за контрол и манипулация на масите,в който са въвлечени и правителствата ,поне на по-незначителните държави като България.Не вярвам в някакви световни конспирации,на като ,че ли всичко се ръководи от някакъв мозъчен тръст.Само това да не е прелюдия към нова война,пък била ня хибридна или асиметрична.Но нещо не е така,както е представено пред широките народни маси

673

Анонимен

преди 4 години

ей *** затворихте градските паркове, сега целият град ми се изсипа с колите и децата си пред нас цяла седмица в парка пред нас няма място се разминеш...не мога да отида до града да си купя храна, как да докажа адресна регистрация като живея на село ?