223

Пижо

преди 4 години

Армията се включи - проверяват, спират и стрелят! Имат законно основание - "в краен случай". Този "краен случай" не е уточнен. Медицинска сестра на прозорец на депутат - т'ва си е краен случай откъдето и да го погледнеш. Лекар не ще да работи без пари и облекло - от краен по-краен случай! Пижо пише, че това е фашизъм - отвсякъде краен случай, дори и по стандартите на ВМРО, които поиската разстрел за критики срещу Правителството!

222

Анонимен

преди 4 години

До СелинджърВреме е българите да поискаме оставката на правителството.Мерките са прекалени и нарушават правата ни.

221

Анонимен

преди 4 години

Само ще тормозят мирното население.

220

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименПробайте се, откога го чакаме тоя купон с арестите;))) Тамам ще се сдобием с оръжие, следва контраофанзива и повсеместно клане на гербери;))) вервайте ми, наточил съм ножовете, стар капсаин съм, ще ви режа вратленцата като на яренца, а вие ще подритвате с краченца;)))

219

Анонимен

преди 4 години

Позитанските *** незабавно да бъдат арестувани и съдени.

218

Анонимен

преди 4 години

На президента са подчинени само гвардейците и военна полиция-по Конституция.Това, че му лепят етикета главнокомандващ не му дава никаква власт над армията

217

просто човек

преди 4 години

Социалистите за нищо не стават. Все са напротив.

216

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименРазбира се, като не можеш да управляваш и не искаш да си подадеш оставката, не ти остава нищо друго, освен да включиш армията, за да се опиташ да си завършиш мандата;)))

215

Анонимен

преди 4 години

До СелинджърЧудесно! Не стъпвай никога в столицата. Де да можеха всички да мислят като теб и да се върнат по родните си места, сега София щеше да бъде един ПРЕКРАСЕН град.

214

Анонимен

преди 4 години

Е, сега я втасахме. Щом и тьпите се включиха.

213

ЛАЗО

преди 4 години

Спирам само на патриоти,войводи и комити с торбички Би....!Извънредно,ако са над 150 килограма!

212

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно - как така парламента прескача главнокомандващият, за да мобилизира армията ????Нещо доста мирише тая работа?

211

Анонимен

преди 4 години

Най-плашещото е българското управление .... а не армията...Пълни аматьори.

210

Смях

преди 4 години

Току що ШАЙКАТА/МАФИЯТА впрегна армията,за да може да окраде до шушка и последният българин.Това беше.Честито!

209

Ужас

преди 4 години

И като знаете кой е главнокомандващ на армията-направо ще цъфнем и вържем ся!

208

Селинджър

преди 4 години

Цирка няма как е пълен ако не се включи и армията. Все пак ние на село гледаме телевизия и ви гледаме сеира в градовете. То това вашето не е живот. Да ходиш с маска като зомби по цял ден, месеци наред, може би години се очертават. Ако ми предложат апартамент сто квадрата в София в центъра не бих го разменил и за кокошка. Защото кокошката тука ми снася яйца на село, Живея нормално, не ходя с маска. Имам какво да ям без да вися на опашка. Вашия живот в града не струва и 5 стотинки. Успех занапред!

207

естествено

преди 4 години

Хора,ако сте си представяли някога втората световна война и повечето от вас са се вживявали в ролята на дезертьори (понеже е било безмислено всичко) СЕГА деертирайте като стоите далеч от хибридната война-пуснете си някой филм-сериал-порно.......................и СТОЙТЕ ДАЛЕЧ

206

Анонимен

преди 4 години

Мярката е правилна, армията създава повече респект. Така трябва. Стига сте политиканствали, това не е военно положение. Армията за какво е тогава ако в този момент си стои на топло в казармите и само наблюдава. Вразумете се. Никой не нарушава права, просто се създава повече ред, това се желае.

205

анонимен

преди 4 години

Интересно при наличие на скъпоплатен полицейски апарат 80 000 човека грубо....ДАНС,БОП,МОП и незнайно какви военизирани агенциики как допряха до най бедното министерство .....а уж армията за нищо не ставала....смях

204

Анонимен

преди 4 години

А някой да е виждал Плевналиев? Да не е под масата да пише лозунги върху тапети, в очакване на короната?