88

Анонимен

преди 4 години

След края на кризата БСП трябва да поискат оставка на правителството, за не справяне със ситуацията.

87

Анонимен

преди 4 години

Искам да пуснат реването на тази в ефира в Италия, след което да я пращат там за линчуване.

86

Анонимен

преди 4 години

Толкова ли е трудно да се предвиди, че тези хора ще имат нужда от храна, покрив на главата и дрехи.

85

Анонимен

преди 4 години

Криенето от коронавируса е очакване да му писне на дедовия и да фане да замине към Марс, примерно. Това е нелепо. Единственият начин е организмите ни да придобият съпротивителна сила, за да се справят с вируса. Това няма как да стане с изолация.

84

Анонимен

преди 4 години

Тази Гергана стана втора Вера Иванова. и Мая Илиева. харата като ги видят на екрана и превключват телевизора. Медийни звезди, това искат някои. Има пари за заведение и техника, няма пари за ***. Га яди кифтета не рева, сега защо реве? Е, не може цял живот да ти е конфортно, идва видов ден.

83

Анонимен

преди 4 години

Още по-смешни ми стават и още по-слабо ме вълнуват. Ще стоят там, ще ядат сух хляб 2 седмици никой няма да умре. Айде марш. Да са мислили разумно. Сега ще си го сърбат.

82

Анонимен

преди 4 години

Пърео:Тия 24 часа са за смотаняците... Сега:ах ама как не съм аз най-важната, такава нахакана хубавици, бизнес дама... Ама как държавата да не се съобразява с мен, ама как няма да ме пуснете аз съм вип... Тая много си е повярвала, а отрезвяването не понася на всички...

81

Анонимен

преди 4 години

Аре стига сте се връзвали и драматисвали. Това е прекалено. Днес в тая държава ще починат 290 човека, и нито един по повод на коронавирусът. Даже е по-добре повече хора да го изкарат, за да се създадат антитела. Не може вечно да се крием.

80

Анонимен

преди 4 години

Не бих казал, че са особено бедстващи хората в Банско, пък най-малко тази п*остакеса. Понякога си мисля, че трябва наистина да настъпи някаква ситуация каквато е в Италия за да осъзнаят малко какви са приоритетите в живота точно такива, тропащи с крак мутреси, които се считат за над закона и останалите хора, които гледаме да спазваме правилата и наредбите.

79

Анонимен

преди 4 години

Да бе мирно седяло не би чудо видяло.

78

Анонимен

преди 4 години

Психиатърът д-р Сотиров завчера говори за регресията в поведението ни в смисъл-инфантилност по време на криза.Западното общество е в регресивна криза от години.Консуматорският нагон е характерен за детската и юношеска възраст. Зрелият човек има самоконтрол над нагоните си.Зрелият човек е наясно, че сме създадени за да се реализираме заедно, помагайки си, с мисъл за идните поколения.Искам си мама, джобните и сладоледа!-Sorry, пораснете!

77

Анонимен

преди 4 години

Може и без дрехи (намигачка)!Стига да е готина!Никой не се родил с дрехи!Метафорка, иронийка въпреки, че хич не е смешно.

76

аз-ът

преди 4 години

В тази ситуация най доброто е да запазите самообладание. Ибро доколкото е възможно в условия на всеки ***, който излиза и казва че примерно 10000 българи щели да умрът. Аз имам чувството че до есента ще сме в карантина. Единственото хубаво нещо е , че китайците май се справиха... Дано това да е начина, щото ако ще седим затворени да има за кво.

75

Анонимен

преди 4 години

Много дразнеща, всеки ден в който не е изолирана и ходи навсякъде, да и се увеличава карантината. Тя с това метлосване и ходене напред назад на 13тия ден може да се разболее. 24 часа имаше, къде бля?

74

Анонимен

преди 4 години

Статистиката от Италия показва че на 1 разболял се от вируса има 10 около него без никакви симптоми, но също заразени. Та направете сметка, колко вирусоносител има в Банско. И при тая ситуация кифлата хукнала там на мисия да си събира някакви посуда?!

73

Анонимен

преди 4 години

5 минути бла бла бла.Дайте пример на останалите, вместо да се оплаквате. Имате храна, дрехи, на топло сте. Какво още ви трябва?

72

Анонимен

преди 4 години

Според мен трябва да им се спре интернета за да спрат да мрънкят. Доброволно са отишли в силно заразена военна зона, да си носят последствията включително ако трябва нека умрат там но да се защити българия!

71

Анонимен

преди 4 години

Снощи на брифинга не се ли обсъди ситуацията в Банско или за управляващите тя вече е овладяна.

70

хахаха

преди 4 години

До 77Може ли да не разбираш елементарен сарказъм? П.роста си като конструкция на сламка.

69

Анонимен

преди 4 години

На ски ваканция тръгнала Герганчето без пари и един чифт бански като дрехи. Вервахме ти.