27

Ку*росмук

преди 4 години

Ние геймърите не се страхуваме от седенето в къщи стига да има нет.===============А, гейоветете могат и без нет!

26

Анонимен

преди 4 години

Ти може и да я уважаваш, обаче от трезвите и мнения или по точно пожелания не можеш да очакваш смисленост. Бил съм отговорен само за 10 човека камо ли за много хора и знам какво е масова психоза. Заплаха от вирус окей, обаче масово втълпяване не е окей. Дори не е толкова опасен както го изкарват, но нали трябва да е сензация в този глупав свят дето всичко е консуматорско.

25

Анонимен

преди 4 години

Не баламосвайте хората

24

Анонимен

преди 4 години

Живея сам в изолация, от утре започвам да си говоря сам 15 мин за вируса..

23

ГРОБАР

преди 4 години

И в Перник един е умрял от Короната - кихнал в рейса и го убили с винкел! Ба си терапевтите! Се едно, че съм ги правил в пияно състояние!==============С винкел са убили Боко Тиквата заради безводието и, спукания нов водопровод!

22

Анонимен

преди 4 години

Интересното е че водещите от този тиви канал излъчват от студиото си а не излъчват от вкъщи.Всеки може да излъчва от вкъщи без да има нужда от тв студио.

21

Обективен

преди 4 години

Д-р Гълъбова е отличен професионалист, когото уважавам! Отразява и обективната реалност в държавата и, не се страхува да изкаже мнението си относно нашето здравеопазване! Хвала на този лекар!

20

Анонимен

преди 4 години

Говорете за ГРОБ и успехите на ГРОБ тоз зъл вирус отклони вниманието от негово сияние и светлия му лик изчезна от медиите зъл и лош неполиткоректен вирус. По 10 мин на ден мислете за вируса и 23 часа за негово сияние и отправяйте молитви изпълнени с милост и съчувствие. Ходете по гореща жерава ако сте нестинари и пейте тържествени коледни песни.

19

Йаб Йох

преди 4 години

И в Перник един е умрял от Короната - кихнал в рейса и го убили с винкел! Ба си терапевтите! Се едно, че съм ги правил в пияно състояние!

18

Анонимен

преди 4 години

Ние геймърите не се страхуваме от седенето в къщи стига да има нет.

17

Анонимен

преди 4 години

Харесвам водещата, обаче такива тапизми отдавна не бях гледал. Естествено не е тяхна вината само , тъй като света толкова се е разглезил и е станал невменяем че не е истина....Няма да се очудя хората да ги карат да си показват зъбите или нещо друго за да ги допускат до дадено място или просто храна в бъдеще.

16

Анонимен

преди 4 години

Абе сега да не преброяват психически нестабилните? Щото с G5 вече се знае поименно кой к'во прави...

15

българин

преди 4 години

Изобщо и не се сещам даже за него. Камо ли да " говоря" Едва качвайки се в тролея, и виждайки хипохондриците с маски,се сещам за него! Та какво да говоря?

14

Анонимен

преди 4 години

Ми хващайте гората бе ! Като сте нестабилни психически ще гледате анимационни филмчета ! Кой ви кара да гледате новини,имате по 100 канала ! На световно по футбол за какво се говори,за балет ?Ще говорим и ще си каляваме психиката ! Аз работя точно за изолираните по къщите и по цял ден това ми е на дневен ред,но пък се чувствам полезен и съм щастлив,че осигурявам до колкото мога спокойствието на хората !

13

Анонимен

преди 4 години

Светът е оцелял, защото се е смял!Хуморът е най-доброто лекарство срещу психическите заболявания! Думата "хумор" на латински означава "телесна течност" - с течности са обяснявали всички болести. Смятали са, че болестите на човека се дължат на дисбаланс на течностите в тялото.Прочие, говорете си за вируси колкото си искате, ако така ще ви олекне.Но гледайте от веселата страна.Всички ще умрем рано или късно.Въпросът е - Как да живеем дотогава?

12

Анонимен

преди 4 години

Българина взима мерки в такива случаи едва когато се уплаши и то много...Така, че единствено страха ще му свърши работа в тази сложна ситуация...

11

Анонимен

преди 4 години

И сега тая що ни разваля кефа - 15 минути не е и един сех...

10

Анонимен

преди 4 години

Новина- двама се клали в някакво село. Ние- убиецът с ковид ли е? Не. А потърпевшият ли е с ковид? Не. Тогава защо ни занимавате с тях?

9

Спеца

преди 4 години

Интересно , арменчето по БТВ дали е чуло Вашата препоръка?Ами то Хекимян два часа ни надува главата с вируса!

8

народна мъдрост

преди 4 години

ако фактите ви притесняват, проблемът не е във фактите....