240

Анонимен

преди 4 години

Аз сутринта когато Годжито каза че няма нови заболели, казах ли ви че докрая на деня ще има поне 10 още? И веднага сега да ми се яви оня oлигoфрен, който ми каза, че гледам черногледо и че вече се справяме с вируса видиш ли ти щото Годжито сутринта съобщил че няма нови заболели. Веднага да ми се яви този! Къде си веее, мършаааа?

239

Тонката

преди 4 години

А са ако имахме тук с Коронавируса и 100 000 мигранти ко праим?:):):):)Бойко с един,ама само един 15 минутен разговор с Тайпи реши проблема:):):)Паметник веднага тук на центъра:):):):)Бойко е велик,ше направи Коронавируса на гювеч както направи с Бесепето:):):):):)

238

Скептик

преди 4 години

Неяснота: заразени, болни "в средно тежко състояние без изразени симптоми" интересно по каква медицинска пътека, тежко болни, починали не дай боже. Как се идентифицират. Китайски лекари посмяха да отворят починал от Ковид едва през Март. Това е било рисковсно като Кацане на Луната.И сега какво ще правят нормално лекуващи лекари и зъболекари като всеки пациент е потенциален вирусоносител. Не може всички да се оборудват. Значи трябва да се ходи на лекар след изследване. Но такива няма разписани.

237

Анонимен

преди 4 години

Чичо защо кашляш?

236

Скептик

преди 4 години

Български граждани са тези, които плащат данъци тук.

235

Анонимен

преди 4 години

А защо не спрат такситата,те са инкубатори на вируси.Кой се качва,какъв е-никой не знае,а едва ли след всеки пътник бакшиша обезаразява.

234

Анонимен

преди 4 години

Болни или заразени?Мисля ,че има разлика.

233

Анонимен

преди 4 години

Има нещо гнило с тоя коронавирус. В Италия пишат "жертва на коронавируса" всеки починал, магерят нещо. Жабарите са ненадминати в това. Замислете се на ниската смъртност в Германия и високата в Италия. Жабарите пишват всички починали в тоя период за жертви на короната. Накрая ще претендират за лъвския пай от средствата от ЕС.

232

Анонимен

преди 4 години

Бойко не посмя да затвори границата навреме, -----Никой не може да затвори границата за български граждани, които се прибират вкъщи, идьоте.

231

А в Гърция

преди 4 години

"ДДС се намалява на6% от24% до края на годината за маски, ръкавици, антисептици, кърпички, *** и като цяло за продуктите за хигиена и защита.Същото важи и за етиловия алкохол, използван от предприятията за производство на антисептици""общо спиране до 31 юли на плащането на данъци за приблизително 200 000 малки фирмис около 600 000 служители, които са силно засегнати."

230

Франк Лойд Райт

преди 4 години

Няма никакъв смисъл едни да са в карантина а вирусоносители ромеи да влизат спокойно в страната на тумби. Защо не ги проверяват на границата. Защо няма приюти на границата? Защо ги пускат във вътрешността? Лошо Гешев, Лошо.

229

Възможно ли е

преди 4 години

да се осъществи масово тестване?Ако държавата не може да го финансира, да задължи гражданите сами да го финансират. Нали имало тестове с цена около 10 лв?Или като в Банско 15 дни всички да си стоим у дома, да видим кой ще се разболее? Трудно ще е само да се определи кои хора задължително ще трябва да са на работните си места и те да бъдат тествани веднага.

228

putin

преди 4 години

Браво на бате Бойко, че постъпи като в българската поговорка "Страх лозе пази" и въведе рано мерките за социална изолация. Султан Ердоган се правише на бабаит, Европейското искаше да вземе през лятото, а какво стана за 2 дно в Турция имат повече отколкото в България. Късните мерки за изолация, ще изиграе лоша сега на султаната.

227

Анонимен

преди 4 години

И тия гугълски невидими слушалки работят само за малко колкото да мамят, че вършат нещо, и колкото да си вземат изпитите и проверките. И гугълът страшно много краде от бг, преснимат всякакви учебници и библиотеки, и логиката на търсене крадат, оставяйки логистите без работа, но не си плаща за откраднатата логика. Гугълът не си плаща и за скайп чатовете в които търси. Скайп, майкрософт и ютуб са собственост на гугъл.

226

Анонимен

преди 4 години

Ако продължават да пристигат хора от Италия, Испания, Франция, Холандия, Белгия и т.н., след една седмица няма да са 92 заразените, а сигурно 920!ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ! Всеки да стои там, където е в момента!Толкова ли е сложно за разбиране?!Много държави вече го направиха!

225

Анонимен

преди 4 години

Българи, трябва да се обединим и да не допускаме да ни отнемат конституционните права.Военното положение е по-страшно от вируса.

224

УУУУУУ

преди 4 години

ТИКВООО!НЕ САМО ДЕФИЦИТ АМИ ЩЕ ИЗМОРИТЕ ОКОНЧАТЕЛНО БЪЛГАРИТЕ С ФАЛШИВИТЕ СИ МЕРКИ!ВИЕ В СОФИЯ СЕ СПАСЯВАТЕ А НИЕ ИЗ ТЕРИТОРИЯТА СМЕ ОБРЕЧЕНИ И С ПОДПИСАНИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗАЩОТО НАВСЯКЪДЕ Е ПЪЛНО СЪС ШЛЯЕЩИ СЕ ТУМБИ ОТ ИНДИЙЦИ КОИТО ИЗГОНИХА ОТ ЕВРОПА И КОИТО СЕЯТ ЗАРАЗАТА!СПРЕТЕ ГИ БЕ!СПРЕТЕ ГИ ИЛИ ГИ ПЪРЛЕТЕ С ПЪРЛАЧКИТЕ!СТИГА САМО СТЕ ИМИТИРАЛИ ДЕЙНОСТ

223

Анонимен

преди 4 години

Как пък още никой "управник" не се сети да завърти един телефон да помоли китайците за помощ? А?

222

f

преди 4 години

Някои невидими слушалки навлизат вътре в ушите и в мозъка, минавайки ПРЕЗ. Тиквата е с невидими слушалки, а на него защо изобщо му плащат?Вълните ги разобличават, т.нар. джемър, джамърът е поглъщащи вълни, например някое скъпо радио на разнообразни вълни или телефони.

221

Анонимен

преди 4 години

Ако Мъск беше пуснал полетите до Марс щях да се махна от Земята.