110

334

преди 4 години

Давай, Гешка! Още малко и ще направиш съвременен вариант на ЗЗД отпреди 95 години. И тогава без много приказки вкарай в затвора Иван Костов, Лозан Панов, Прокопиев и всички, които се подиграват на милиционерския ти манталитет.

109

Анонимен

преди 4 години

Вие сте луди .Харата умират от този "грип".Как не разбрахте че един болен заразява поне 800 души .А те хукнали насам на там безодгоротници

108

Дядо Белобради

преди 4 години

ЩО ДА НЕ СИ НАПРАВИМ ЕДНО ВОЕННО ДЕЛО,КО НИ БЕШЕ ЛОШО ПО ДЯДО ТОШОВО ВРЕМЕ,ЯДЕНЕ ПИЕНЕ НИТО ГРИП,НИТО КРЪВНО,НИТО ХОРИСТЕРОЛ НИТО КРАЖБИ И РАЗБОИНИЦИ НИТО ПРОСТИТУЦИЯ ,ВОЖДА КРАЛЯ СЛЕНЦЕ ГО ИМАМЕ -ДА ГЛАСУВАМЕ

107

Какво военно,

преди 4 години

направо да се мине на комунистическо управление, веднага вируса ще изчезне от България! При един вирус се паникьосаха, а ако стане война не ги виждам, ще плачат със сълзи! Това ли са българските мъже?

106

Поручик Ржевски

преди 4 години

И аз съм за военно положение, че да може единствения интелигентен човек във власта Румен Радев да поеме контрол и да прати Гешев да санира тоалетните на втора градска.

105

Анонимен

преди 4 години

Изглежда управляващите са в паника и са на път, да изтърват държавата ни! Да управляваш държавата в криза - не е лъжица за всяка политическа уста!

104

Не извратен тип

преди 4 години

Целта ЕС да обяви военно положение,картината започна да се избистря.Американските войски ще бъдат разположени във всяка страна от ЕС

103

Анонимен

преди 4 години

Борисов призоваваше хората да садят картофи. Откъде да се купи посадъчен материал, препарати за растителна защита, инвентар за стопанството, ако са отворени САМО хранителни магазини, аптеки и бензиностанции??Депутатите от небето ли падат? Толкова задръстен народ СЕДИ е нашия парламент, че няма накъде!!!!

102

Дръвници Български

преди 4 години

просто ми е любопитно:как точно си мислите че противопраховите маски ще ви помогнат срещу вируса ако допуснем че има вирус ?

101

Анонимен

преди 4 години

До зазане знам на колко езика трябва да се обяснява, че има рискови зони, има карантина, има извънредно положение и прочее. Карантини не се спазват, щъкат си старци по улиците, купува се хляб в количества за седмица напред, маски няма, понеже 500 *** купили по 100 кутий за да въртят далавери.. Военно положение е малко за тоя матриал.Да го видим тогава пишман президента как ще се справи.

100

ХХХ

преди 4 години

При военно положение първо трябва да се разстрелят крадливите политици и Тиквата , за липсата на елементарни консумативи за лекари и народа !!! Доброволна карантина ???

99

Не се ли сещащ защо

преди 4 години

До Анонимен"Аз искам да попитам Гешев като какъв се изказва в условията на епидемия?"Гешев, Цацаров и онова мерзко плъхче - Кошлуков, редовно ги викат на долад в посолството на САЩ а всеки месец отиват на спявка в САЩако още не ти е ясно че България е протекторат на САЩ, то тогава *** да се тестваш за корона вирус или излез на балкона да ръкопляскаш на клоуните с бели престилки дето борят ветарната мелница наречена корона вирус

98

DEM

преди 4 години

До До 83Какъв глад бе пич. Магазините и за коледните празници не са били толкова празни. Хайде стига в 21 век измервахте всичко с глад. Ненаяли се.По-страно от това послание на Гешев няма. ДО сега 10 години всички тичат при "вожда" при проблем, ами сега вожда ще си легализира властта. Ще ни ограничат правата с оправдание, че ни пазят, защото сме *** и искаме някой, да ни опра'й. Ами опра'ят ни. Отнемат ни права и ни остават само задъжения. Виж. храна ще има в изобилие както при предния в

97

Фатмаци

преди 4 години

С това престъпно правителство, в никакъв случай военно положение.Първо да започна тда прилагат истински мерки и после да мислят за *** сценарии.

96

Анонимен

преди 4 години

-Трето:..-АМА СЪБОДЕТЕ СЕ,бе хора!!!!!..Толкова ли сте изтрещяли ,та не можете да вденете,че ГРУБИ,НЕДОСТОЙНИ персони използват паниката да ви мачкат и тероризират?!КАТО ГИ ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА....ТИЯ ТУКА НЕ МИСЛЯТ

95

Анонимен

преди 4 години

Строителните, включително пътностроителните фирми, търговски обекти ли са? Епидемията ще продължи с месеци, ще спрат ли строителството? Ремонтите търговски обекти ли са?Колкото повече ограничават, толкова повече се вижда че се толерират определени обекти.

94

Анонимен

преди 4 години

Аз искам да попитам Гешев като какъв се изказва в условията на епидемия? Защо постоянно ни го показват по телевизията, след като в момента имаме много по-сериозен проблем. Освен това, ако се наложи военно положение, главнокомандващия на армията е президента. Така че не мисля, че на Гешев ще му хареса съвсем военното положение.

93

заза

преди 4 години

А нещо за тази *** от Израел която е била на почивка в банско? За 5 часа е посетила 4 ресторанта. Спала е в 2 различни хотела. Пътувала е с авбодус до пловдив и от там се е качила на самолет и когато се върнала в Израел се разболяла???

92

таварищи

преди 4 години

Таварищи, в любимия ви социалистически Китай ядат прилепи,червей,гасеници,***,гущери,змии и ей такива дерикатеси! Я каже вие другари,това напредък на социализма ли е или оттална диващина?Щото вие тук другари,не го построихте,ама тия инати китайци не се отказват-това кой стадий на комунизма е-щото имаше три стадия,ако помните? Това вече РЗО ли е или са тръгнали в тотално обратна посока?А на вас таварищи ви остава само едно-да мрънкате и да сте недоволни ,а имате сега президент-таварищ-пример

91

Анонимен

преди 4 години

Първо затворете границите.Само тирове с провизии да преминават след щателна строга проверка и обезпаразитяване.