46

Анонимен

преди 4 години

До 51ви5000 паунда не спасяват но помагат!!!!И е написано в отговор на неадекватника ,твърдящ че "От заплатата ти зависи умственият капацитет".... което е в разрез с де путатите!!Зарежи,няма да разбереш!!

45

Анонимен

преди 4 години

"Червени и *** *** умират от яд и това е хубаво. Евала на правителството за всичко което се прави до момента. За пръв път от много време имаме държава и държавници."Честно казано ми се повръща от платени клакьори като тебе, четкащи правителството по цял ден из нета. Срам нямаш ли?

44

Ннн

преди 4 години

Стига сте ги броили , а вземете драстични мерки ! Отдавна стана ясно , че не може да се разчита на самосъзнанието на хората...

43

Анонимен

преди 4 години

До 34 тиПълният член си го слагаш отзад!!!Освен грешка в думата "стИлиопор" друга НЕ видях?!?!?!Коя дума в пост 26ти НЕ е членувана правилно,***.....че тръгнал и да ***!!!!Кажи и ще я сравним,както си трябва с той и него....ако не знаеш правилото!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Червени и *** *** умират от яд и това е хубаво. Евала на правителството за всичко което се прави до момента. За пръв път от много време имаме държава и държавници.

41

До 50

преди 4 години

6000 паунда ще те спасят ли?! Нееее

40

до 44

преди 4 години

Всъщност, моята заплата е далеч над 6000 паунда. Само вноската за жилището ми е толкова, ама айде да не се хвалим наляво- насясно. 6000 паунда взимах като средно ниво програмист в Дъблин. Мерси.

39

Анонимен

преди 4 години

Този няма времв да се занимава с болни от обикаляне на телевизиите и репетиции в Драматичния театър!!!

38

Анонимен

преди 4 години

Мисля си, че точно ромите ще оцелеят! Те имат силна имунна система поради условията, в които живеят!

37

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че ако Годжи излиза сутрин по тв да чете справката за болните, както и какви метки да се предприемат не би имало никаква разлика! Даже би било по-забавно. Този дженерал не ми се струва компетентен по темата! Не на този некомпетентен щаб! Тиквата и разни подобни тиквеници с некомпетеността си ше ни изтребят! Да се назначат само имунолози и вирусилози в този щаб!

36

Zlatena

преди 4 години

Истината просто каквото и да им казват на ромите в България те няма да спазват никаква карантина и си правят каквото си искат за такива хора най строгото наказание затвор за 5 години пък дано след това да си научат урока просто ромите от друго не разбират

35

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишете етноса на детето какъв е? С това безобидно английско гражданство, за да е тук по време на криза явно родителите са бачкатори, които след обявяването на епидемията са се прибрали тук от страх, което означава, че не са някакви успели англичани, а общи работници от ниската социална прослойка. И сигурно са посрещнати с пищни трапези и думба лумба и сега що всички са с температура...

34

Анонимен

преди 4 години

До 34Моята е 6000 Паунда!!!Затова просяк,като теб да ми прави вятър!!!Разбра ли Гробски ***?????

33

Анонимен

преди 4 години

Качвате на една катуца чичото и цялата рода и да се конвоират до границата. Изсипвате там цялата брутиш налга какафония и да се спасяват! И без това не са ЕС.

32

Ф.С.В.

преди 4 години

Работил съм с италианци в БГ -мога да ви кажа че са един етнос с ро-мите и като ги видят се прегръщат - фактът че в Италия има толкова заразени и умрели -значи че вирусът атакува този етнос -романският- така че ,,замислете се

31

Анонимен

преди 4 години

А бе господа управници, защо няма един вирусолог и имунолог в тоя ваш така наречен щаб? Защо така не им давате на вирусолозите да се произнасят по въпроса. Външно управлявани управляващи...

30

Анонимен

преди 4 години

Сега ,всички крякат за самоизолация!!!!!Сега осъзнавате ли грешката,която допуснахМе?!?!?Предпочитам да се борим с проблеми с системата от преди 30г,отколкото криза след криза с такива пародии на правителства,като сегашното!!!А вие???

29

Анонимен

преди 4 години

до 32Киро Брейка от вчера вика: генерала от днес на пресконференцията говори за безхаберие и безотговорност от народа, а самият той не беше с маска и никой около него. Какъв пример даваш, генерале?

28

Анонимен

преди 4 години

Писна ми да го гледам този гологлавия...

27

Василев

преди 4 години

Във Великобритания ще приложат най адекватните мерки в света, които са работещи и ще дадат най-малко загуби и чшвешки и икономически!Първо всички възрастни и пенсионери, всички рисково болни ги скътават за един месец под карантина, и навън ще щъкат необезпокоявана, така че да преболедуват 80% коронавируса и да се изгради защитна стена и да затихне!Това е решение, а всичко друго е популизъм, защото България се управлява от герберски калинки и некадърници!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!