14

Анонимен

преди 4 години

МОН да направи проверка колко учители действително ще провеждат такова обучение, защото и те са една мързелива пасмина. Има да лежат сега и да си взимат големите заплати.

13

Майна

преди 4 години

Ква карантина, всичко живо работи и обикаля тая сутрин!

12

Анонимен

преди 4 години

Олиг()френите под мен,предложете вие по-разумен и рационален начин.Отпуск на родителите.Туризмът,транспортът,медецина...всичко иска пари.От къде ? Учениците трябва да извършват дейност,макар и самостоятелно.Те трябва да упражняват ума си ! Пуууу....аман от пр()стодушници в тази държава !

11

Анонимен

преди 4 години

Какво става с държавния резерв вярно ли е, че точно на прага на заразата у нас е разпродадено животоспасяващо медицинско оборудване което сега ни трябва или е лъжлива новина.

10

Анонимен

преди 4 години

Има добри съвети, но повечето родители у нас са абсолютно безотговорни. Ритни го там да ходи на двора или и те не знаят къде им е детето, само да не ни пречи в къщи, тати има важна задача да се налива с ракия от прастмасова бутилка, майка му да си пили ноктите

9

Репичка

преди 4 години

Само платени *** биха измислили такова недоразумение като онлайн обчение на китове във Перм и мисирческо подмазване на ГРОБ

8

Боко Балкански

преди 4 години

Плескайте от балкона да ви не наплескам аз. И си стойте вкъщи да не ми се мотате в краката, че имам да усвоявам едни 800 млн. евра, дето сега идват пресни, пресни от европата за борба с вируса... или поне европата така си мисли!

7

Анонимен

преди 4 години

Разпродали са комплекти патерици за по 2 лева, хирургични болтове пак за толкова (по болниците струват стотици евро)...и за черешка...обдишващи апарати баш когато се е задавала пандемия поразяваща дробовете.

6

ATAKA_FOREVER

преди 4 години

Наайй. Послее...Децата ще научат нещо...То на Даскало...само Тик-ток...Цигарки и харчене на пари...

5

П.Петров

преди 4 години

Електронните варианти на учебниците са същите като хартиените. Не подпомагат електронната обработка, тестове, задачи, презентации. Просто отчитане на дейност.

4

един българин

преди 4 години

На мен пък статията звучи малко като: ,, Родители,учете ги както можете".

3

Анонимен

преди 4 години

Само във Фрог: Държавният резерв разпродал преди месец на безценица животоспасяваща апаратура

2

честно

преди 4 години

Министре, махай ги тия изпити. НЕ се знае дали тая платформа ще проработи другаде освен в София. Имат си хартиени учебници децата,нека учат по тях.

1

Анонимен

преди 4 години

В Гърция пуснаха родителите на деца до 15 години в ПЛАТЕН отпуск, двуседмичен!