20

toto

преди 4 години

Другарю Радев, кой вирус обсъдихте? Шипченския или Софийския.Май толкова открихте на връх Шипка.Ама друго си е човек да се подиграва навръх националният празник, а после да се крие като мишленце и да плямпа общи приказки.

19

Анонимен

преди 4 години

Гледам са се нароили доста герберски калинки.Ама то какъвто вожда,такова и стадото-все "умници"и "капацитети".Пък и много злобни.

18

Анонимен

преди 4 години

Корона вируса го писнаха руснаците с цел да изгонят всички китайци от Сибир,където те изкупуват масово руска териториа. Ак не става с с този вирус , руснаците ще продължат както обикновено с новичок - по - ефикасен е.

17

1

преди 4 години

специалиста тиква,с него ли беше,или инспектира магистрала "Хемус"

16

Анонимен

преди 4 години

Коронавируса го пуснаха американците,защото са в търговска война с Китай.Също така,янките нямат интерес от силна Европа и тъй като много китайци има на стария континент,добре са си направили сметката колко бързо вируса ще плъзне и в Европа и в света.

15

Я колко гробаджии

преди 4 години

Налетяха като мухи да окъкат противника. Ами плюйте се взаимно с привържениците му, за нормалните хора е все тая.И за да ви насъскам още малко, ето едно свежо предложение на украински политик - да продадат страната си на Китай, за да се оправят. И ние не е зле да направим същото. Не че и в Китай липсва корупция, но ще си имаме и китайските наказания за нея. И тогава да видите как се разбягват калинки и други противни политически буболечки.

14

;)

преди 4 години

Човек без работа. Занимава се с глупости

13

дддд

преди 4 години

И какво в крайна сметка е допринесъл за борбата на България с коронавируса?Били ми обсъждали ходенето на Радев в Китай,МИНАЛАТА ГОДИНА.(***)!А поздравил ли е китайския посланик,за създаването на коронавирус,и пускането му сред населението на Китай,и в последствие по света?!

12

Анонимен

преди 4 години

Президентът оцени високо действията на китайските институции за справяне с разпространението на COVID-19Абе друго си е главния вирусолог на България да ги похвали :) Деса и тя ли ги одобрява?

11

Анонимен

преди 4 години

Дано да отиде да го попита на място и да вземе онази кокалестата с него!

10

Анонимен

преди 4 години

Радев обсъди с китайския посланик Дун Сяодзюн засилване на международното сътрудничество против коронавирусанали нямаше вирус бе шaпкap смотан!

9

гответе се

преди 4 години

Червената Армия се бъде поканена уж да помага и така Китайската Комунистическа Окупация става факт - това беше сценарият и целта! Китайската Чума е Оръжието с което Си Дзинпин иска да превземе света. Всичко в Китай, беше Шоу за *** на Алиби пред Света и Троянски Кон.

8

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

Радев,придържай се все пак към твоите правомощия.Дай на човека ,грамота или медал !

7

Анонимен

преди 4 години

Вярвам на президента ни!Който не го харесва,да си ходи на палатака извън България!

6

Пешо

преди 4 години

Кухата фуражка отново си присвоява функции, които не са в неговите правомощия и са извън неговите умствени възможности!

5

Анонимен

преди 4 години

ПРАВИТВЛСТВОТО ВЗЕ АДЕКВАТНИ И НАВРЕМЕННИ МЕРКИ!БОЙКО БОРИСОВ Е НАЙ-ДОБРИЯТ УПРАВНИК В СЪВРЕМЕННАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ, СЪД И ЗАТВОР ЗА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЧРЕЗ ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОХОД НА ВРЪХ ШИПКА В УСЛОВИЯ НА ПОВИШЕНА КОРОНАВИРУС РАДИАЦИЯ!

4

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ще заразиш посланика бе Мунчооооо...

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя и 100 пъти да му обясняваш, няма да му уври кратуната! Ползвай Скайп за такъв тип срещи, бе!

2

тоз

преди 4 години

ша ни изцери от вируса. Най после спасителят се появи. Къде беше до сега.

1

Анонимен

преди 4 години

Просто се скрий - оптите да замажеш излагацията на 3ти март са безмислени - по добре си наложи медиина карантина и ще мине...