46

Само да питам

преди 4 години

Какво стана с "чумата" по свинете??

45

Анонимен

преди 4 години

Ето това са фейк новини.Напълно възможно е вирусът да мутира и да стане по-малко заразен или несмъртоносен.Като спинът за маймyните.След 9-10 месеца ще има ваксина за него.Какви години,каква промяна?Какво ще стоите затворени вкъщи и няма да излизате до краят на животът си ще носите скафандри с кислородни бутилки? Ще поставяте под двумесечна карантина всеки който е кихнал или се е изкашлял?А най-добре да посетите психиатър да ви предпише нещо за параноя например трицикличен антидепресант.

44

Анонимен

преди 4 години

Вирусът е изработка на алчните тирани но забравят едно който какво посее това жъни

43

Don't worry бе

преди 4 години

До есента ще има ваксина, но най-вероятно ще струва близо 1000 лева.

42

Анонимен

преди 4 години

ИзгорЕхме!

41

Рънърса

преди 4 години

Важно е да работят театрите, за да спасим културата

40

до 39

преди 4 години

Аз, като работя от вкъщи, няма кой да ме разсейва- "айде да пием кафе", "айде тенис на маса", "айде джага", "айде плейстейшън". В офиса само се мотая. А, като съм от нас, сядам сериозно от 7 сутринта и до обяд съм си приключил работата за деня. Затова и по принцип в офиса ходя 2-3 пъти седмично макс, но от 2 седмици нашият офис е затворен за неопределено време. Всички сме от вкъщи, както и стотици други фирми в София. Ще понамалее струпването на хора заради Home office-а навън и ще е добре.

39

гост

преди 4 години

До Тонката-Ще призная Бойко за супер-герой, ако открие супер - ваксина срещу вируса. Иначе, ще продължавам да си твърдя, че за 10-те години управление на ГЕРБ много лоши неща се случиха в държавата.

38

Статистика

преди 4 години

До OptimaТочно така. Светът се е изправял срещу безброй вируси като в Европа от чума са починали 20 милиона половин европа. Тогава медицината не е била толкова развита като. Този вирус ще отмине като другите (свински грип) и животът ще продължи като дадем жертви. От всички точки на света идват че са открили лекарство даже и да не открият пандемията ще изчезне след време. Много паника за нищо като има 160 хиляди заразени 65 хиляди излекувнаи и 5500 жертви.

37

Анонимен

преди 4 години

Кво стаа с добрия стар спин? Ако се мре от болест, да е спин!

36

Анонимен

преди 4 години

Хората са закопняли за мащабен сеир като това дето се случва сега. Нещо различно, нещо свежо. Нека.

35

Променлив

преди 4 години

Е те тва е! Седим си дома, бачкам от дивано, глеам ТВ и получавам пари. Мечта, добре че бе тоя вирус ..

34

Фейсбук търси фермер

преди 4 години

На нано роботите вирусите не им пречат тъй че да си бачкат , ся да видим софиянци програмисти 3D боб ядат ли или не ......щото г***3 папира свърши по магазините.

33

овчи-калпак

преди 4 години

Само да не посегнат на гей-парадите. Че какво ще правим, ако ги забранят.

32

Optima

преди 4 години

Нищо подобно няма да се случи. Света се консолидира много бързо за намиране на ваксина. Всички най-добри специалисти в тази област вече получават милиарди от филантропи като Бил Гейтс и развитите държави. Изследванията текат от нова година. Четох че този вирус е уникален с бързото си проникване през имунната система на човека защото идва от прилепите които имат суперсилна имунна система. Така че COVID-19 е еволюирал в трудна среда да оцелява. Но ще му хванат слабото място. 100% убеден съм.

31

Анонимен

преди 4 години

Един чичко с мустачки не успя с една работа за това днес се чува птичи,свински,корона

30

Тонката

преди 4 години

Бойко пусна вода на Перник,Бойко спря пълчищата бежанци идващи към България,Бойко ще победи и коронавируса въпреки саботажите на некой хора къде искаха да съберат колкото се може повече хора на връх Шипка:):):):)БАТМАН помага на хората в беда:):):):)И после хората естествено гласуват за него на избори:):):)

29

бум

преди 4 години

Ще отшуми като свинския грип и това. Стига сте паникьосвали

28

Параноясала Загорела

преди 4 години

Вярно ли щели да спират и ПОРНОТО?!Това би означавало да правим секc едни с други - БЛЯКС!

27

Кой както може

преди 4 години

В Сингапур, държавата на строгия ред и тежките глоби, не допускат и масово заразяване с коронавирус. Затова няма и хаос и непоносими загуби за икономиката. Един американски генетик ги хвали, че от самото начало проследявали точно и изолирали заразените и контактните хора около тях, а и веднага разработили система за бързо и ефективно тестиране на потенциалните болни. И няма мърдане от карантината. Тази картинка прилича ли ви на случващото се в Тиквостан? Затова епидемията ще ни съсипе.