10

Анонимен

преди 4 години

КУПУВАЙТЕ ХЛОРНА ВАР, ОБЕЗЗАРАЗЯВАЙТЕ СИ ВХОДОВЕТЕ НА БЛОКОВЕТЕ И АПАРТАМЕНТИТЕ, МАГАЗИНИТЕ , АПТЕКИТЕ, ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ НА ВХОДОВЕТЕ ПОСТАВЯЙТЕ НЯКАКВИ ТЕКСТИЛНИ ИЗДЕЛИЯ НАПОЕНИ С НАТРИЕВ ХИПОХЛОРИД ЗА СТЪПВАНЕ ПО ТЯХ!

9

Българин

преди 4 години

До АнонименАми след като сте радетели карантина да е "кой както разбрал щото му било логично" да ви питам после как ще потърсите отговорност на нарушаващите карантината. А забравих, на вас ви е лесно всичко да е разтегливо понятие и да обвинявате който си решите защото така ви харесало.Сега излезаха некви конкретни мерки, но е малко и недостатъчно като информация. Трябва да се изработи и предостави на гражданите до края на деня. Не всеки да рови из нета с часове за някаква информация.

8

Една от Марс

преди 4 години

Повечето хора са чели Библията!Там е сценария на живота. Има 10 Божии заповеди!Тоест правила.Не ги ли спазваме, има наказание! Хората станахме алчни, и всичко друго, но не останахме човеци! Значи сме Не-хора! Всеки разбира защо.Независимо откъде и как е тази пандемия, тя е единствено заради човешката грешка, начина на живот и неспазването на правилата на Живота!Пише си точно и ясно, не живеем ли праведно, ще ни настигне мор.Хора, размислете се какво ми бе да ни очаква, ако не променим морала си

7

EU

преди 4 години

Те това е Европата без граници! Има ли по-голямо и упорито *** от българина!? Как пък не се научихме, че не сме по-велики от другите!?

6

Българин

преди 4 години

До АнонименМай ще трябва да ти го обясня по друг начин. *** ориенталски посткомуняга си ти. Явно по друг начин не става и винаги трябва да е с лошо и обиди тука из румелийско.

5

Българин

преди 4 години

До Анонимен 4,моето момче, предвид сериозността на ситуацията е наложително да се изготвят мерки, конкретни указания и инструкции за да няма ама аз мислех това а пък то онова. Така по-лесно се установява отговорност, кой и защо. Да не говорим, че на някои ни предстоят пътувания, имаме да си вършим работа и т.н.

4

555

преди 4 години

Въпросната ***, която не си спазва карантината, да бъде съдена и да лежи в затвора. Нали уж плашеха със затвор.

3

До Българин

преди 4 години

Като се върнеш от рискова зона 14 дни си стоиш увас и не щъкаш напред назад. След това ако си жив - продължаваш напред!

2

Българин

преди 4 години

Така и не разбрах в какво се състои "карантината". След 4 часа обиколки из интернет така и не разбрах кой къде какво трябва да прави и защо?!?!?!?!??!?

1

Анонимен

преди 4 години

България е разграден двор. Освен това се управялава от турбо некадърници, които се грижат само за собствената си гуша и рейтинг и не им пука за народа.Дано съм лош пророк, но дни заразата ще пламне и ще стане страшно.