41

Калеко Алеко

преди 4 години

Да затворят и цялата държава и да се крият като лалугери по къщята си, не говоря конкретно за Фандъкова а за всички истеризирани държавни номенклатурчици ... Да се заврат в дупките си, да се снишат и да чакат да ги подмине бурята, както обичаше да казва Тато ... Докато се крият да чакат някой да ги напои и нахрани, да им преведе заплатите и пенсиите, да им подсигури ток, вода и памперси и интернет по възможност... Не мога да повярвам че това се случва наистина ... !!!

40

Д-Р МЕНГЕЛЕ

преди 4 години

До Менвирусът ще мине и замине??? Тва да не ти е влак...това ще циркулира вечно...с затишие

39

Анонимен

преди 4 години

Коментарите както винаги пълна балканска трагедия... едните реват що ги спирали другите реват що не ги спирали за повече, трети реват защо не ги спирали за по-малко... вие нормални ли сте ве???

38

Ф.С.В.

преди 4 години

За един силен огън трябва и материал (дърва) Мисля че имаме всичко за силен огън -близо 2,8 милиона възрастни пенсионери и 1.5 милиона нецивилизовани мръсни нямащи хигиенни навици хора живеещи на едно място вкупом наречено ГЕТО! Така че -МНОГО СИЛЕН ОГЪН ЩЕ ИМА В БЪЛГАРИЯ!1 ИТАЛИЯ ЩЕ БЛЕДНЕЕ СПРЯМО НАС- ЩЕ БЪДЕМ ПАК ПЪРВИ И С КОРОНАВИРУСА!---- АЙ ЧЕСТИТУ!!

37

House M.D.

преди 4 години

Колега Караджов, Румката е републиканец и не се занимава с короновани особи.

36

Мен

преди 4 години

До *** човекТръбят заради такива прости хора като теб за да не се паникьосате, защото вируса ще мине и замине ама последствията от паниката ще ги борим години наред. А една част от умниците дето се напълника с консерви ще плюскат скапана консервирана храна и макарони една година поне.

35

Анонимен

преди 4 години

Децата сто процента могат да се оправят, ама за учителите изобщо не е сигурно. И как ще си водят часовете - през Фейсбук или Инстаграм? МОН има ли създадена платформа за онлайн обучение на базата, да речем, на Мудъл? Или тепърва ще плаща милиони левове на нагли разработчици под техния чадър да им кустомизират безплатните платформи.Напънала се планината и родила мишка...

34

Анонимен

преди 4 години

Пффф, за кво им е да учат, на робите образование не им трябва, а други не ги чака.

33

Балкански Селяндури

преди 4 години

То и сег ав детските има по едн асестра която казва дай дда ти видя гърлото и ги пуска вътре, а детето със зелени сополи до вратът.Пълна глупост.

32

Анонимен

преди 4 години

Защо се дава трибуна на тая безлична и проста женица и никаквица ?

31

прост човек

преди 4 години

МРЕКИ И РЕШЕНИЯ ДЕН ЗА ДЕН!!!!УЖАС!!!!!! ЕДИН МЕСЕЦ ПО СУТРЕШНИТЕ БЛКОВЕ...ТРЪБЯХА НЯМА СТРШНО КАТО ОБИКНОВЕН ГРИП Е....ЕЕЕ КОЙ ЩЕ ТЕ ВЗЕМЕ НА СЕРИОЗНО...ТО НАСЕЛЕНИТО СИ Е БОЛНО ПО ПРИНЦИП.. ВСЕКИ ВТОРИ НАД 40Г ИМА НЕЩО ХРОНИЧНО...

30

SS

преди 4 години

г-жо Фандъкова, детските градини са депа за вируси, да не говорим че малките даже нямат симптоми но го разнасят.Кой *** специалист реши да работят?Там и люпило за какво ли не, едно дете заразява 30 в течението на минути по двама родители братя сестри и ето ти проблем.Няма такава простотия.

29

Ужасно

преди 4 години

Защо да учат децата? В България всички политици имат до 10ти клас, пък виж ги, всичките милионери. БОЙКО-никакво образование.

28

дупе да им е яко!!!!

преди 4 години

Свършено е с лятната им ваканция!

27

Анонимен

преди 4 години

niama sa plashite...ako nemate dostatachno krematoriumi...i v toplocentralite stava...

26

Анонимен

преди 4 години

До 27Ако ги спрат за месец, ще ревете що месец, ако ги спрат за 2 месеца ще ревете що 2 месеца. Няма угодия.

25

Анонимен

преди 4 години

Г-жо Фандъкова,нормално ли е цяла Европа училищата се затварят за цял месец,а Вие само една седмица .Вие сте Родител и баба аз ви питам като Един обикновен Българин,но най-вече като Родител как ни гарантирате,че след една седмица всичко ще е наред?.Не забравите ли,че преди всичко сме Родители и се притесняваме за нашите деца.Както казаха в Народното Събрание,че сме най-беднста Държава в ЕС.Другите Държави са колко повече са развити от България и затварят училищата за 1 месец.Помислите и вие също

24

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Светът вече е футбол и олимпиада, а шайката на Боко пак се опитва да ни отвлича вниманието с маловажни неща.

23

Анонимен

преди 4 години

До 21Що какъв ти е точно проблема в момента?

22

бай Тъпчо

преди 4 години

Абе един никакъв вирус дето и с лупа не мож го видиш, ама колко работи на хората показа бе-показа, колко важна е чистотата, колко важно е всичко с мярка да правиш, показа, че най-голямото богатство са не парите а здравето, показа колко безсилен е човекът и колко велика Природата...Когато човек се възгордее, когато забрави на кого дължи живота си и за какво е на този свят дошъл, когато го удари само на кеф и потреблява като кърлеж, се намесва природния закон и поставя всичко на мястото си