33

Анонимен

преди 4 години

Едни познати имах в Техеран, били са застреляни от Стражите на революцията за неспазване на карантината, Аллаху акбар!

32

АнонимеН

преди 4 години

СВЕТОВНА КЛАСАЦИЯ НА ДЪРЖАВИТЕ ПО ЗАСТАРЯВАЩО НАСЕЛЕНИ!1.ЯПОНИЯ - МОНГОЛОИДНА РАСА 27% СА ХОРА НАД 65 ГОДИНИ2. ИТАЛИЯ - ЕВРОПЕИДНА РАСА 22.3% ХОРА НАД 65 ГОДИНИ3.ГЪРЦИЯ - УЖ ЕВРОПЕИДНА РАСА НО МОЖЕ ДА СЕ СПОРИ 21.5% ХОРА НАД 65 ГОДИНИ4.ГЕРМАНИЯ - 21.5% ХОРА НАД 65 ГОДИНИ5.ПОРТУГАЛИЯ - 21.1 ХОРА НАД 65 ГОДИНИ6.ФИНЛАНДИЯ - 20.9% СА НАД 65 ГОДИНИ7.БЪЛГАРИЯ 20.7% НАД 65 ГОДИНИ8.ЛИТВА 19.9%9.ШВЕЦИЯ 19.8%10.ХЪРВАТИЯ 19.6%

31

Анонимен

преди 4 години

Аз имам едни близки в Милано и едни в Неапол.Едни те са се заразили, макар че са ходели с противогази, а другите по цял ден чесън са дъвчели и люти чушки халапеньо. Тези вторите са оцелели, макар че много са се измъчили. Но първите умреха в рамките на няколко минути - забравили да махнат тапите на дихателите.

30

Анонимен

преди 4 години

Къде се органите за контрол???Къде сте медиите да отразите нарушенията.В Благоевград масово работят табаците и матазините за строителни стоки!Това ли сме?

29

Иванов

преди 4 години

Оле! Дано да не умра!

28

Анонимен

преди 4 години

Явно е до генотип. Някой нации ще умират повече от други нации. Дано нямаме много скрити случаи които да избухнат сега и да се овладее ситуацията.

27

Анонимен

преди 4 години

40% Е СМЪРТНОСТТА ПРИ ЕВРОПЕИДНАТА РАСА---В Германия от 2500-3000 заразени от началото на епидемията до сега има 6 жертви.

26

Анонимен

преди 4 години

Даже говорят за милион болни в Италия. Много по-млади очакваха да го изкарат вкъщи и затова сега има бум на болни 40 годишни директно за интензивното. Лекарите избират вече, за възрастните вентилатори няма, защото се дават на по-млади хора.

25

Биоробот

преди 4 години

А ти ходил ли си до Припят особено пролетта?! 8)

24

до 25

преди 4 години

Болнните в Италия са стотици хиляди. Доста от тях стоят болни вкъщи и се надяват да няма усложнения и им минава за 10 дни, но доста свършват много зле.

23

Анонимен

преди 4 години

За какво тотална карантина? За грип, от който са се разболели 30 човека ли?

22

Анонимен

преди 4 години

Този вирус, дано да накара висшия съвет на мъдреците в Брюксел, да преосмислят някои неща.

21

Карантина!!!

преди 4 години

Премиерът вместо да се снима във фейсбук да събира щаба и да решат за тотална карантина- всички по къщите, а не да пуснат магазините да бачкат и хората да щъкат по улиците- от бебе до баба.Като ще е извънредно положение ,да е реално такова.

20

Шоп

преди 4 години

На 86 години хората през февруари, март, април, *** от обикновени настинки заради променливото време. Комшиите ни на село, баба и дядо на 80+ умряха и двамата този февруари, без никакви корони. Даже само променливото време със скачащи температури и налягане, трепе старците.

19

man

преди 4 години

Едно време (80-те) ако ти лепнеха бележка "карантина" на вратата, беше голям срам. Съседите те избягваха като чумав, с месеци не даваха на децата си да играят с теб.И това за някаква шарка например, дето не се мре от нея.Сега е анархия

18

гърбонос

преди 4 години

До SonА бе по-друго си е,когато някой ти помага да умреш!

17

АнонимеН

преди 4 години

40% Е СМЪРТНОСТТА ПРИ ЕВРОПЕИДНАТА РАСА!НА ВСЕКИ 5 ЗАРАЗЕНИ 2МА УМИРАТ!)

16

Анонимен

преди 4 години

До 13:То в Милано освен тая катедрала с неособена гледка отгоре, друго няма. Бергамо от друга страна е невероятен град.

15

Анонимен

преди 4 години

невероятно е че има още *** които продължават да подценяват и подлагат на съмнение всичко около епидемията

14

Ужас

преди 4 години

При нас ще е по- лошо. Народът няма хигиенни навици- те не се създават за един ден, ниска здравна култура, никаква дисциплина и в резултат нищо от препоръките не се спазва.Всички са по улиците, децата по площадките, хората се отнасят с насмешка към ситуацията. Пълен ужас. Без крайна заповед за тотална карантина, с глоби и контрол от полицията нищо няма да стане.