295

Смях

преди 4 години

Как ли се забавляват с Бойко Гньос в Европа?/! Във всички европейски държави са въвели задължително изучаване на осъвременния герой на Алеко Константинов.

294

Анонимен

преди 4 години

Маската му беше на брадата и ходеше като пехливанин, а свитата край него ще не ще го слуша и търпи. Ако и ръцете си мие както носи маската, можем да се надяваме на добри новини.

293

омг

преди 4 години

""Децата не са уязвими," но мгат да заразяват не-децата.

292

1

преди 4 години

До Бибата,има ,има,твоята тиква любима.

291

1

преди 4 години

др.борисов,Г-н РАДЕВ,казва истината,добре че не те цитира,преди няколко дена,на заседание на министерски съвет,ти каца цитирам те "Поне един случай на корона ми намерете"и на другия ден новината за корона дойде от Габрово,това което ти каза един неук ром,нямаше да го каже.

290

Бостан

преди 4 години

Гледах Барба Ганьос по новините. Мученето му по адрес на президента започна с "Тоа па къв е?"Останах възхитен от "аристократичното" му "възпитание".Пък като е толкова загрижен Еднокнижния, защо не се сети да произведе тези маски и костюми преди два месеца, а чакА яйцето да опре отзад?Аааа, сетих се - преди два месеца нямаше още барселонска афера!

289

Кефя се

преди 4 години

Попитат ли Бочко нещо за президента и започва да пелтечи. Ще го вкара Радев в пътя.

288

оправдание

преди 4 години

Слагам си маска на очите,щот не мога да ви гледам.

287

Анонимен

преди 4 години

Бойко Ганьос, ако не беше толкова *** друго щеше да бъде. Поне нямаше да сме последни в Европейския съюз.

286

Анонимен

преди 4 години

Те БСП да се надяват вируса да ни се размине леко ,че за една година могат и да не минат процентите за влизане в парламента Смъртността на пенсионерите е доста над 20%

285

Бибата

преди 4 години

Няма такъв злобар като президенти!!!!То бива ,бива ,но малко срам,бе!!!Бойко се счупи да търпи,а тоя само се чуди какво да измисли да плюе....Егати смешката!!!!

284

Не извратен тип

преди 4 години

Безмозачния едноклетъчен премиер няма мозък да сложи предпазна маска,как това дебелокожо ще взима решения във най критичния момент за страната ? Господи,този е много ппппрост ,и този ще взима решения и мерки .Бог да пази България,освен ,че потопи страната във зараза,аз предвиждам и гражданска война до месец

283

упс

преди 4 години

Поквичете си още малко, бесепарчета.На Борисов никой не може да му стъпи на малкия пръст.А Корнелия ще ви фалира партията, вече висите бая пари на банките. Радев да се мушка обратно в дупката от която си подаде нaaкания зaдниk. Поне да не се излага.

282

Анонимен

преди 4 години

Бедствието застига България и милиционерите от ДС нямат план за действие.Летищата са раграден двор,там никой не проверява за чумата,България ще е по зле от Италия до 20 дни.А ттиквоча ще избяга или във САЩ или във Русия.

281

Когато

преди 4 години

всичко е разградено и всеки ходи където си иска и когато се върнат носят стотици вируси това е при демокрацията.Останалите хващат вируси и боледуват от какво ли не.През 1914 г.дойде от гърция вирус и повали бая хора удари ги в сърцето, но за тия работи се премълчава намериха му цаката да умират или слагат стентове за разширения на вените на сърцето. И много кардиолози станаха богаташи.

280

Хм!

преди 4 години

До Не извратен тип - ...Борисов е натурално пппрост човекДотолкова, че такива натурално сложни и не извратени от твоя сорт, ги води където си иска,като ги държи за шлиферите! Ха, ха, ха!

279

Анонимен

преди 4 години

Наказани сме. Най-бедни, но с най опростачено управление.

278

Анонимен

преди 4 години

По интересно че аптеките извадиха скритите маски,и от 2---3 дни ги продават по 3.60 а къв касов бон от 3 цени събрани по 1.20 ,Ко става НАП поразмърдайте малко,как от стара цена 40 Ст. Станаха 3.60

277

ДРУГАРКИ И ДРУГАРЕ.

преди 4 години

И КВО, ОТ ИТАЛИЯ В БРУСАРЦИ ЛОМСКО? А НЕ МОЖА ЛИ ПЪРВО НА ПОЗИТАНО?

276

Анонимен

преди 4 години

Бойкото е живо доказателствоза думите на Ленин, че държаватаможе да се управлява от готвачка.