152

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 167Бойче,я по-спокойно.Защо си яхнал метлата?

151

СССР2

преди 4 години

Нищо, налЕ важното беше на 3-ти март (отново комунистически празник, приет от последното правителство на БКП), денят, в който територията тук не се казва България, а се завладява от Русия (Истинските държави празнуват НЕЗАВИСИМОСТ, а не ОСВОБОЖДЕНИЕ НА ТЕРИТОРИИ) се събра електората, па пийнаха греяно винце, яха кИбапчИта, развяха малко руски знамена, па тропнаха с хорце и се прибраха със здравословна кашлица вкъщи...

150

Много положително

преди 4 години

че институциите се обединяват в мнението си. Това е по-добре за преодоляване на кризата отколкото да дърпат като орел рак и щука. Когато към хората се отправят последователни и смислени послания ще може без паника да се премине през това изпитание. Иначе ще стане като с болничните при карантина и да бъде изпуснат момента. След като се обърне колата - пътища многа.

149

Анонимен

преди 4 години

Изчезвай бе ,карикатура !Кажи един път нещо конкретно и ясно ! Дай предложение,поеми отговорност !Какво е това философстване,каква е тази демагогика !? Да се лъжат овцете,че си полезен ! Яхвай самолета и не се занимавай с политика ! Ясно е кой ти прави словата !

148

Анонимен

преди 4 години

айдее отидоха им бонусите на червените бесепарски ***... не могат да си прокарат конспирациите.. Всички разбраха Радеви каква стока с изтекъл срок на годност са... ЗА БСП да не говорим , доста кирливи ризи ви извади Гешев , за това ли се дразните на "каскета"?

147

лекар

преди 4 години

По опасен от комунистическия вирус няма предава се и по наследство и ражда само тъ по унгели.

146

Анонимен

преди 4 години

Най-големия позор беше,че на 3 март Барцелонски отида при пашата да му миже краката.Ако не го бяха освирквали,щеше да е пръв на Шипка,но парен каша духа.Далеч от народа.Среща само с хилядна охрана и от прозореца на джипката.

145

Анонимен

преди 4 години

Какво му стана на този човек та каза нещо положително??? Чак не мога да повярвам какво прочетох. Сигурно ще го смъмрят де...

144

Хойнелия Нинова

преди 4 години

Малко по-различно му го бях написала изказването по принцип..

143

Анонимен

преди 4 години

Фактически Радев си спретна шипченска епопея, сега да му бере гайлето.

142

Анонимен

преди 4 години

Чакай сега.. С кое ще се спраим? С вируса или с манипулацията? Или вече не е манипулация? Абе както и да е. Важното е да се лае там нещо.

141

Анонимен

преди 4 години

Цяла България запомни как Радев се качи на Шипка и прикани множеството да се качат, въпреки че кабинета забрани да се провежда мероприятието. Ние помним. Радев нехае кой ще се зарази и кой не, важното е да печели политически дивиденти. Факт.Факт.

140

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 157,не бил глупав хахаха. Явно ти си глупав та Анонимника ти се струва много умен ахахахахххахаха.

139

Анонимен

преди 4 години

Радев, какво станА с "шипченския и софийския щам на вируса"? Няма и 10 дни откакто се подиграваше на ситуацията.

138

Анонимен

преди 4 години

грижа за възрастните хора. Те са потенциално най-уязвимите.------ Не знаех, че възрастните хора са потенциално уязвимите, всички останали явно не са...

137

Анонимен

преди 4 години

Голямото предизвикателство е тези мерки да се въдворят в реалния живот------ Да те въдворят не знам къде, да те въдворят... Не знае значението на думите, тръгнал да дава изявления. ***. Въдворявам няма нищо общо с контекста.

136

Анонимен

преди 4 години

Какво чувам аз, друга песен запя обединителят на нацията...

135

Анонимен

преди 4 години

Абе тая корона ще мине , ама червения бспарски вирус , кога ще ни остави на мира? Не искам нито Корнелия да и слушам лъжите , нито на тоя *** написаните на Позитано речи...

134

Гербаджия

преди 4 години

До Анонимен *** 149Не забравяйте герберухиии - дните ви са броени!!!Този човек - Румен Радев ще ви навре в на к... г....!!! Където ви е мястотоКой бе?Тоя съветски човек ли?Хаха, ще му таковаме таковата!

133

въпрос

преди 4 години

другаря Президент беше в албания, що не е под карантина?!