61

Gog

преди 4 години

Няма достоверна база за изчисляване на реалната смъртност. И в Китай и в останалия свят са починали много повече, но умишлено или небрежно смъртта им не влиза в covid-19 статистиката. Някои източници на информация споменават 6-7% смъртност. Мен лично не ме успокоява твърдението, че много са хронично болните.

60

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSПравилно - Бойко трябваше да въведе карантина преди вирусът да се появи :)

59

Анонимен

преди 4 години

До пенсионерМисля, че разпространилата се глупост е по страшна от този вирус.

58

Waffen SS

преди 4 години

Ама го умеем това,да вървим след събитията, в случая проблемите.Както се казва класика.Много са странни правителствата на Борисов,при най-малкият проблем се омотават като патки в конци,а след това бързо подават оставка.

57

kov

преди 4 години

Тук всичко свърши. Днес в много градове децата бяха на училище. Запасявайте се!

56

Анонимен

преди 4 години

Айде стига - първо бяха 2 %, после станах 3, сега 4, а в Италия вече са над 5 %, ако можете да смятате. Само приказки по цял ден. Затова сте на държавна работа и вземате големи заплати, да работите и да правите нещо. И започнете да го правите сега!

55

Анонимен

преди 4 години

Трябва да действаме сега? Не, трябваше да се действа още преди месец, говоря в световен мащаб.

54

пенсионер

преди 4 години

УБЕДЕН СЪМ,че 99 % от коментаторите по-долу разбирате и от футбол.

53

Анонимен

преди 4 години

До АНТИТова за кражбите и измамите се отнася за теб и другите другарЕ.

52

Анонимен

преди 4 години

До МатематикаНакога учил ли си я?

51

Анонимен

преди 4 години

До Доктор ХаусТова не е апокалипсис, а прочистване.Внимавай да не си ухапеш езика ...

50

Математика

преди 4 години

Това за децата в училищата го говоря от няколко дни. Изчисленията ми показват, че първата грипна ваканция спря короната и ни я донесе чак сега. За съжаление от 1 месец вилнее и факта, че не желаят да направят дистанционно обучение за следващите 30 дни за да се покаже реалната картина и да изконтролираме ситуацията, ми говори че вървим към сценарий Италия. Най-лошото е че като направя симулация с въведени реални показатели за традициите и маниера на българите и % на смъртност излиза много по-голя

49

АНТИ

преди 4 години

Вие как виждате Извънредно положение тук и строго карантина ?!Да оставят много българи, за половин месец в къщи.Ами много *** не могат, без да откраднат или измамят всеки ден.

48

Анонимен

преди 4 години

Баща ми почина от перитонит, а майка ми от рак, без да има корона вирус ! Безсмъртни НЯМА !!! Световните лидери забиват икономиката в жестока депресия за да демонстрират, че са готови на всичко за да опазят основния си контингент гласоподаватели - пенсионерите !!!

47

gf hf mf :>

преди 4 години

До 42,По-скоро конспирацията е, че се тестват хората в ситуация на масова психоза с помощта на медиите разбира се. Дори не са умрели стотици хиляди, за милиони да не говорим, а виж какъв страх се вся в плебса... :)

46

Мая Манолова

преди 4 години

ИМАМ РЕШЕНИЕ!

45

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачНали знаеш - който копае гроб другиму, сам пада в него. А ти голям копач го раздаваш.

44

Анонимен

преди 4 години

До Гробокопач -Който гроб копае, сам пада в него - е казал народа.

43

Обеликс

преди 4 години

Истината е, че всеки от нас е отговорен, както пред близките си, така и пред себе си, пред колегите си и кръга от хора, с които поддържа контакти. Трябва наистина да ограничим излизанията, сбирките (в заведения или семейно), независимо от пропускането на семейни празници, пазаруването, излишното ходене и суетене където и да било. За да ограничим и риска да се заразят и хората, които ни обслужват.В това число и лекарите и медицинския персонал трябва да щадим.

42

Бате Гойко

преди 4 години

"Не зная, струва ми се редно такива неща да се обявават."Не само, че е редно, но е и задължително. Г-ца Христова, ако си мисли, че като не напише источника, някой ще си помисли, че статията е "авторска"- няма да стане. Както и да е, сега това не е важно.