15

Анонимен

преди 4 години

Много хора живеят с нагласата - *** те го казаха по телевизора, значи е вярно....

14

Велес до Чоко

преди 4 години

Така е... Здрав, болен....лежиш. Колкото е здравната пътека... Ако се излекуваш добре, ако не, изписват те с "подобрение" Колкото издържиш след това, толкова.... На кяр си...

13

Мартин Иванов

преди 4 години

До питагор14 000 не е 1% от 7 милиона, а 20% от този 1%. Това са процентите, които СЗО дава за предполагаема нужда от хоспитализация. :)

12

sa

преди 4 години

Най безопасното място сега е на село с бурканите на баба и ракийката на дядо, дърва за огрев колкото искате

11

Чоко

преди 4 години

Пижо, има и още една глупост. От болниците не се изписва никой ???? Здрав, болен ЛЕЖИШ.

10

Пижо

преди 4 години

И въпреки, че нито една система не може да издържи масово хоспитализиране, в България масово се хоспитализират хора със съмнение за ... нещо! Инфекциозните заведения са пълни, но никой не знае защо! И никой не изследва хората там. Ако се изследват, може да се пуснат за домашно лечение, защото вероятно повечето от тях нямат нужда от хоспитализация. Но пък, България е страна на абсурдите - нямаме пари за здраве, но ще държим в болница колкото може повече без да ги изследваме!

9

питагор

преди 4 години

я пресметнете пак колко са 1% от 7 млн. души

8

па мн ясно

преди 4 години

че здравната с-*** не е готова ,то затова в Бг има само 4 заразени !легла и лечение ще има само за олигарси, властимащи и техните сродници !

7

4040

преди 4 години

Нашите най- вече няма да издържат, останали 10 опоскани болници с по 10 легла, представете си ако пламе като в китай.

6

Велес

преди 4 години

Едно време, преди може би 50-60 години за дезинфекция помня, се ползуваше хлорна вар... Обикновен чувал, намокрен с подходящата концентрация хлорна вар се поставяше на входовете на училища, магазини, учреждения... По тях се стъпваше, и така ни предпазваха от вируси и микроби! Е, има си миризмата, не е на крисиан диор или бич може, ама се ядваше!- А защо не се пробва и с озон? Той също убива вирусите!

5

Щерю

преди 4 години

- Е-е, нали било *** грип?

4

Ken

преди 4 години

"Да предположим, че само 1% се заразят. Това би наложило нуждата от хоспитализация на около 134 000 души. При 1 /един/ процент заразени. Каролин Калдърууд, главният здравен инспектор на Шотландия, предната седмица каза, че очаква около 250 000 души да имат нужда от хоспитализация" - някой може ли да го разтълкува ?

3

T

преди 4 години

Хайде стига с тая социална отговорност! Банките и кредиторските фирми не ги интересува социална отговорност - всеки месец си чакат парите. За магазините е същото. Как ще си плащаме разходите за ток, вода, ипотеки, заеми, храна, дрехи, и всичко останало?! Да не сме някакви аристократи с милиони в избата, които могат да си позволят да лежкунят вкъщи по цял ден. Хората зависят от работата и заплатите си, за да живеят месец за месец. Останат ли без тях, тогава ще видите "социална отговорност"

2

Анонимен

преди 4 години

ще отида в НАП .имам данъчни декларации за подаване.само да се върна в БГ,а ако съм заразен поне един фронт офис ще изпука заедно с мен.

1

(-_-)

преди 4 години

И от кога грипоподобно заболяване изисква хоспитализация?