25

Mr STARBUCKS

преди 4 години

До Анонимен25Не вървишс тия изтъркани лафове.Много си бял за плажа.

24

Анонимен

преди 4 години

Заглавието не е коректно!Ограничават се много сктивитети, но италианците продължават да работят. Ограничават се футболните мачове, ски пистите се спират, театри, музеи, културни мероприятия, ограничава се движението, но италианците продължават да работят, доколкото това е възможно.

23

Анонимен

преди 4 години

Че ние цяла компания 600 души с офиси в Германия, Швейцария, Австрия и България сме вкъщи от седмици- всичко home office. Не че по принцип много ходя в офиса де- макс 2 пъти седмично, ама сега буквално не е препоръчително да се ходи. В Германия масово се наложиха подобни мерки от всички компании- по клиентите ни съдя, всичко Home office.

22

Георги

преди 4 години

До АнонименЗащо не отидеш да ги попиташ там,а ръсиш тук простотии.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17ма верно си ***, явно и еднокнижник, като вожда си. Препоръчвам ти да прочетеш поемата "Хаджи Димитър" на Христо Ботев, тогава да се опитваш да "блестиш" с интелект

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6няма лекарство срещу Covid-19, в болница или не взимаш само парацетамол за облекчаване на симптомите, туй е то лечението

19

Русия

преди 4 години

Тия обаче минаха Чернобил.1 месец ни убеждаваха ,чи всичко е наред и е безопасен вирОса и изведнъж,Цяла държава блокираха.Ко стана уа, СССР само седмица кри за инцидента, свободните изведнъж напълниха гащиризона.

18

Анонимен

преди 4 години

Нашия манталитет е като на италианците, така че очаквам скоро време и тук да пламне държавата. И за питащите - в Италия лекуват само изключително тежки случаи. Останалите просто си стоят в къщи. А хората с които живеят си ходят на работа. Затова при тях епидемията е в такива размери.

17

Анонимен

преди 4 години

До 16Комсомолче, първата буква на изречението винаги е главна. Второ, "тез" не е дума на български език. Трето, президента много ясно каза следното: "вирусът е манипулация на ГЕРБ". Пак да питам, какво прави целия италиански народ в карантина заради манипулацията на ГЕРБ ?

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонименкато електорат на герп, с тез две мозъчни клетки - нищо чудно, че не можеш да разбереш какво точно каза президента.

15

как мислите

преди 4 години

ще пеем ли пролет пукна ние не или това в случая е твърде оптимистично?!

14

Анонимен

преди 4 години

Никой не е разбрал точно какво се има предвид под "карантина", ама го дъвчете във всяка статия. Обяснете на хората кой пазарува храна за тези хора, как си взимат лекарства итн...

13

Анонимен

преди 4 години

Мога да се хвана на бас, че сега ако има протести против мутрите в България нашите усвояващи управници веднага ще въведат повсеместна карантина!Мога да са фана на бас, че няма по тъno парче от мен!

12

Анонимен

преди 4 години

Нали според нашия "доцент" този вирус не е опасен? Какво правят 60 милиона италианци в карантина искам да знам аз.

11

Анонимен

преди 4 години

Тия са някакви будали. Според нашия президент и виден експерт/вирусолог Радев този вирус е манипулация на ГЕРБ. Цяла Италия под карантина заради Бойко. Някой да им каже.

10

Saluti e bacci

преди 4 години

Италия е най-тежко засегнатата от коронавируса държава в Европа и на второ място по брой заразени и смъртни случаи в света след Китай,Ние италианците много обичаме да се прегръщаме и целуваме. Целуваме се навсякъде и на улицата и в музея и в магазина...

9

Анонимен

преди 4 години

Мога да се хвана на бас, че сега ако има протести против мутрите в България нашите усвояващи управници веднага ще въведат повсеместна карантина!

8

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е как функционира целия Европейски съюз? И как ще функционира за напред? Целта на всеки съюз е да защитава здравето и живота на гражданите си. А ситуацията с корона вируса, за който знаеха в целия ЕС още на 23 януари от Ухан лично за мен в Италия е на ръба да излезе от контрол. Жителите на 27 стари държави трябва да задават много много много сериозни въпроси на управляващите ги политици в следващата една година!!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Няма да ги лекуват, в Италия лекуват само много тежките случаи.

6

селянин страхливец

преди 4 години

я от две седмици се крием у избата и я карам само на суджуци винце и ракийка